DKK 6.890,00

Grækenland - Grupperejse - Yogaferie på Lesbos

Dato: 5. - 12. Juli 2018

Midt mellem det blå middelhav og de vulkanske bjerge ligger Milelja Retreat Center som har bygget et af Europas smukkeste yogarum og har 30 års erfaring med yogaretreats. Din lærer, Birgitte Gorm Hansen, er kendt i den danske yogaverden for at levere nytænkende undervisning hvor kvaliteten er helt i top. Hver dag dykker vi dybere ned i Open Flow Yoga, en sensitiv yogaform der spænder fra det blide og restorative til det dynamiske og legende. Du sanser, styrker, bevæger, og mediterer dig ind en nærende yogapraksis du let kan tage med hjem på stuegulvet. En afslappende uge som går direkte til hjertet af yoga som et intimt møde med virkeligheden uden filter. Åben for alle uanset erfaring med yoga. Undervisningen foregår på dansk eller engelsk alt efter behov. 

En typisk dag

Fra siddende meditation ruller vi direkte over på yogamåtten til en langsomt flydende dynamisk yogapraksis. Birgitte guider 6 sensitive morgenklasser som vækker din evne til at handle på det du mærker i kroppen mens du nænsomt øger din styrke og mobilitet trin for trin.
Efter morgenklassen serverer vores værter en stor vegetarisk brunch buffet og du kan hoppe en tur I poolen (ingen klor). Du også gå ned til den lokale strand 15 minutter fra hvor vi bor. Hvis vejret tillader det, flytter vi morgenmeditationen ned på stranden en gang eller to i løbet af ugen.
Eftermiddagene byder på blide, meditative yogaklasser der afspænder kroppen og afbalancerer nervesystemet. Vi holder fri mandag eftermiddag hvor du får tid til at gå på opdagelse i lokalområdet, vandre eller slappe af ved poolen.

Om aftenen kan du nyde den lokale landsby Molyvos og spise på en af de hyggelige tavernaer. Landsbyen ligger kun 20 minutter væk til fods og har masser af små smalle gader, gamle stenhuse og et vælg af hyggelige cafeer.

Vi har stille-tid hver dag fra kl ca. 22.00 og indtil vi mødes til yoga igen næste morgen kl 7.30. Stilhed er en mulighed for at mærke hvad der sker i dig som ugen skrider frem og du går dybee i din praksis. Du er naturligvis fri til at stille praktiske spørgsmål eller meddelelser om aftenen hvis du skulle få brug for det. Stilletid er et tilbud og absolut ikke et krav.    

Hos Milelja har du mulighed for selv at supplere din retreat ved at booke din egen massage eller behandling i centerets klinik.

Hvem kan deltage

Retreaten er åben for alle uanset hvilken gren på yoga-stamtræet du normalt hænger ud på. Forløbet er omhyggeligt struktureret så du gradvist kan fordybe din kropsbevidsthed og blive mere selvstændig når du bag efter ruller yogamåtten ud derhjemme. Retreaten kræver ingen overmenneskelig styrke eller smidighed, men almindelig praktisk mobilitet er nødvendig for at kunne deltage (såsom at kunne sætte dig ned på et gulv og komme op at stå igen uden hjælpemidler eller at kunne stå på alle fire i kortere tid).

Overblik
Afrejse i månederne:
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Yogalærer

Birgitte Gorm Hansen
Læs mere om Birgitte længere nede på siden under "praktisk info".

Overnatning

Milelja Retreat Center

Dette fantastiske sted ligger på den græske ø Lesbos. Fra husene er der kun 10 minutters gang til havet og den lille landsby Molyvos. Milelja byder på en rolig og intim atmosfære, som er perfekt til vores yoga retreats. Fra Milelja kan I nyde den storslåede udsigt til Molyvos eller bare beundre grundens gamle træer, de smukke blomster, de rustikke bygninger og det skønne landskab, som omgiver det hele.
Milelja består af tre forskellige huse, som er inddelt i værelser og lejligheder. Når du booker din plads, kan du vælge hvilken overnatningstype, du foretrækker.

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

Ankomst til Milelja. Vi koordinerer lufthanvstaxa for alle deltager der sender os deres flynummer og ankomsttidspunkt. Du kan tjekke ind på Milelja fra klokken 14.00. Retreatcenteret har en snack klar til dig når du kommer så du kan finde dig til rette på dit værelse og få en god nats søvn.

Dag 2-7 Yoga og en masse andet

Alle dage på turen har mere eller mindre samme program.

7.40 - 8.00 Morgenmeditation eller pranayama
8.00 - 10.00 Open Flow yoga
10.00 Vegetarisk Brunch på retreatcenteret
11.00 - 17.00 Fritid, afslapning på stranden eller ved poolen eller tid til at gå op opdagelse i naturen
17.00 - 18.30 Blid eller restorativ yogaklasse (mandag fri)
18.30 Middag på egen hånd i Molyvos
22.00 Stilletid til næste morgen

Dag 8 Hjemrejse

8.00 Morgenmad på retreatcenteret og et sidste dyp i poolen inden tjek ud frem til klokken 10. Flyver du meget tidligt får du en lille madpakke med fra køkkenet inden du flyver hjem igen med en blød, solvarm og glad yogakrop.

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Lesbos (se under praktisk info)
  • Massage eller andre behandlinger
  • Aftensmåltider
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
Afrejse
Hjemkomst
05. juli 2018
12. juli 2018
DKK 6.890,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Hvis I rejser alene, kan I dele værelse med en af turens andre deltagere. Det er også muligt at bo alene mod et tillæg. Du kan se enkeltværelsestillægget ved at vælge "1 person" på bookingformularen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport / Flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Lesbos er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at I flyver til Lesbos med Spies' afgang. Prisen varierer alt efter, hvornår I booker. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at booke flyrejsen. Vi kan også booke den for dig mod et tillæg.

Anbefalede flyrejser

Fra København
Denne billet booker du via spies.dk

Udrejse: 05.07.2018
København (16:40) - Lesbos (20:45)
Rejsetid: 3t 05m

Hjemrejse: 12.07.2018
Lesbos (22:05) - København (00:10 - næste dag)
Rejsetid: 3t 05m

Pris: 4099kr pr. person (sidst opdateret 18. oktober 2017 - bemærk, at prisen kan ændre sig)

Fra Aalborg
Denne billet booker du via spies.dk

Udrejse: 05.07.2018
Aalborg (15:50) - Lesbos (20:25)
Rejsetid: 3t 35m

Hjemrejse: 12.07.2018
Lesbos (21:25) - Aalborg (00:05 - næste dag)
Rejsetid: 3t 40m

Pris: 4099kr pr. person (sidst opdateret 12. december 2017 - bemærk, at prisen kan ændre sig)

Transport til/fra lufthavnen

Vi inkluderer transport til/fra lufthavnen, så det passer med de beskrevne flyrejser. Hvis du ankommer på andre tidspunkter, kan vi også arrangere transport for dig/jer, men så vil prisen være 80 euro (for en taxa) og tager 1t 15m.

Yogalærer - Birgitte Gorm Hansen

Birgitte er kendt for sin høje standard i undervisningen og sin dybe dedikation til undersøgende, sansende og meditativ yoga. Hun har praktiseret i 20 år, undervist i 15 og er et kendt ansigt på flere yogalæreruddannelser i Danmark. Birgitte står for en udogmatisk og eksperimentel tilgang til yoga hvor elevens egen indre oplevelse af kroppen altid er i centrum. Hendes klasser er legende, sensitive og nydelsesfulde invitationer til at elske den krop du har i dag.

Bemærk: Undervisningen vil foregå på dansk/engelsk efter behov.

Du kan læse mere om Birgitte Gorm Hansen ved at klikke her.

Udstyr og rabataftaler

GoYogi

Når du køber en yogaferie hos Bering Rejser, får du 10% rabat hos www.Goyogi.dk. Du finder rabatkoden på din "min rejse"-side.

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

GRUPPEREJSE - YIN YOGA. Tag med på en dejlig tur til Sri Lanka sammen med Kristine Marie Rost....
Sværhedsgrad:
Grupperejser
GRUPPEREJSE MED DANSK YOGALÆRER - En dejlig tur til med fokus på yin, yang og yoga nidra...
Sværhedsgrad:
GrupperejserYogaferie i Portugal
GRUPPEREJSE: Tag med og oplev en dejlig uge på Tenerife med yoga og ayurveda. Rejseleder og yo...
Sværhedsgrad:
Grupperejser
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider