DKK 9.990,00

Grækenland - Yogaferie på Kalymnos med Pia Due

Er du til græske småøer, krystalklart vand, hyggeligt hotel – krydret med 2 gange daglig yoga og meditation, så lad din næste yogaferie gå til Kalymnos med en af de mest erfarne yogalærere i Danmark.
Vi har fået den dygtige og meget erfarne yogalærer Pia Due til at undervise på denne skønne ø på en uges fordybende og afstressende yogaferie. Der vil være fokus på , hvad du har brug for i yogatræningen, og Pia, som har uddannet mange yogalærere, har stor erfaring med at vejlede og tilpasse yogastillingerne til det, den enkelte har brug for, også kaldet Vinyasa yoga.
Der undervises i yoga, mindfulness og meditation 2 gange om dagen i 6 dage – i alt ca 20 timer. Det vil ligge kl 7.30-9 efterfulgt af lækker brunch og igen kl 17.30-19.15 .

Yoga starter, der hvor du ER, derfor kan alle deltage uanset alder og erfaring med yoga. Yoga fokuserer sindet og træner kroppen, så nervesystem, organer, muskler og knogler bliver bedre fungerende, og du får mere overskud, velvære og klarhed i dit daglige liv.
Grundlæggende undervises i klassisk Hatha Yoga med opmærksomhed på detaljen og helheden, åndedræt og bevægelse, tilpasning (alignment) og nærvær.
Yin Yoga, der er udsprunget af den klassiske yoga, vil være en del af yogasessionerne om eftermiddagen, hvor varmen hjælper os til at gå dybere i stillingerne og giver indre ro.
Pias indgående viden om og kendskab til yoga på mange planer vil være din garanti for, at du får stort udbytte af yoga’en og den meditative fordybelse.

Hotel Elies i den lille by Elies bliver vores base på yogaferien, og der vil være mulighed for uden tillæg at få et dobbeltværelse med bad som eneværelse. Det er et lille hyggeligt hotel, hvor værten og det øvrige personale er rigtig venlige og imødekommende.
Der ligger 2 dejlige strande 1-1,5 km – gåafstand fra vores hotel, og der er restauranter lige om hjørnet, hvor du kan få en græsk salat og et glas kølig hvidvin for 6-10 euro.
Yogashala’en – vores yoga”rum” – er i det fri på en luftig og alligevel beskyttet plads på ejendommen, med et kæmpe skyggenet som ”tag”! Efter dagens sidste yogasession er der frisk frugt og te.
Ofte har vi i vores travle hverdag brug for en opladningspause, det kan du give dig selv på denne yogaferie, på den skønne ø Kalymnos og med en yogalærer med stor indlevelse og nærvær.
Pia har arrangeret og holdt  yogaferier og retreats til Provence og Portugal (Azorerne og Algarve) i 20 år.  Du kan læse mere om Pia på www.yogaferie.dk.

Yogaferie på Kalymnos er en grupperejse, hvor Pia møder dig allerede i lufthavnen (Billund) ellers i lufthavnen i Kos, hvor vi flyver til. Derfra går turen med taxa/bus til færgen , som på ½ time sejler os til Kalymnos.
Efter en bustur på 10-15 min kommer vi til hotellet, hvor vi bliver modtaget af værten Nikos og indkvarteret.
Den første yogasession er allerede kl 17 på ankomstdagen. En af dagene i ugen vil der derfor ikke være yoga om aftenen, således at der er mulighed for f.eks en dagstur med båd omkring øen.
Med 3-4 timers daglig yoga har du på denne yogaferie mulighed for at lægge grunden til at starte en ny, god  vane med daglig yoga samt få inspiration, hvis du allerede har en yogapraksis.

Overblik
Afrejse i månederne:
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
Vær med på facebook

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Overnatning

Hotel Elies***

Hotel Elies er et 3-stjernet hotel på Kalymnos og har fine værelser, en dejlig swimmingpool, et yogaområde (som forbedres hele tiden) og hyggelige spisearealer. Fra hotellet tager det cirka 15-20 minutter at gå til den nærmeste strand. Cirka 100m fra hotellet ligger der 3-4 restauranter, hvor det er muligt at spise om aftenen (altså de dage, hvor der ikke er fællesspisning på hotellet). Bemærk: Selvom hotellet er enkelt og gammeldags indrettet, så har det stadig meget charme og sjæl. Vi er i en process nu, hvor hotellet renoveres lidt efter lidt.

 

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Kalymnos og Hotel Elies, hvor I bliver vist til jeres værelse. Nu har I tid til at slappe af og nyde starten på ferien. Første yogatime starter i dag kl. 17:30 - 19:15.

Dag 2-7 Yoga og en masse andet

Der er yoga to gange dagligt. Første session er kl. 7:30 - 9:00 efterfulgt af brunch. Aftenyoga er fra kl. 17:30 - 19:15.

Tiden imellem yogatimerne kan I bruge til at slappe af, gå på opdagelse, besøge stranden (ca 1,5km fra hotellet) og måske også tage et smut til naboøen Telendos.

Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at tage hjem til Danmark. I tager tilbage til Kos, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
  • Rejseforsikring
  • Transport til/fra lufthavnen på Kos
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr kr. 145,-
Afrejse
Hjemkomst
27. juni 2019
04. juli 2019
DKK 9.990,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er den samme uanset om I ønsker at bo på dobbeltværelse eller vil have enkeltværelser. Dette skal forstå sådan, så enkeltpersontillægget er gratis. Hvis du går ind på bookingformularen kan du se, hvad rejsen koster ud fra dine ønsker.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Yoga

Grundlæggende undervises i klassisk Hatha Yoga med opmærksomhed på detaljen og helheden, åndedræt og bevægelse, tilpasning (alignment) og nærvær.
Yin Yoga, der er udsprunget af den klassiske yoga, vil være en del af yogasessionerne om eftermiddagen, hvor varmen hjælper os til at gå dybere i stillingerne og giver indre ro.
Pias indgående viden om og kendskab til yoga på mange planer vil være din garanti for, at du får stort udbytte af yoga’en og den meditative fordybelse.

Flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Kos er inkluderet i rejsens pris. Det er både muligt at flyve fra København og Billund. Flytiderne er beskrevet herunder.

Flyrejserne

Fra København

Afrejsedato: 27.06.2019
København (07:55) - Kos (12:30)
Rejsetid: 3t 35m

Hjemrejsedato: 04.07.2019
Kos (13:30) - København (16:05)
Rejsetid: 3t 35m

 

Fra Billund

Afrejsedato: 27.06.2019
Billund (06:30) - Kos (11:10)
Rejsetid: 3t 40m

Hjemrejsedato: 04.07.2019
Kos (12:10) - Billund (14:55)
Rejsetid: 3t 45m

Transport til/fra lufthavnen

Det er meget let at komme fra fra Kos til Kalymnos. I gør således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp.

Mad og drikke

På denne tur er brunch inkluderet. Der ligger mange restauranter meget tæt på hotellet og et 3-retters aftensmåltid koster typisk omkring 20 euro.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af vejret på Kalymnos. Data er taget fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

Denne rejse har fokus på yoga og afslapning i et fantastisk hjørne af Portugal. I bor p...
Sværhedsgrad:
Yogaferie i PortugalVelegnet til solorejse
Denne tur går til Zanzibar, hvor du bor på hotel i hyggelige by Paje. Hotellet ligger li...
Sværhedsgrad:
Yogaferie i TanzaniaVelegnet til solorejse
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider