DKK 11.290,00

Marokko – Yin Yoga Treat i Marrakech

Bemærk: Denne rejse er garanteret.

I smukke Marokko mødes natur, livsfilosofi og luksus, som sikre dig muligheden for, at styrke din krop og vitalitet morgen og eftermiddag med Yin yoga i vores private yoga-shala.
En ting er sikkert: du kommer hjem både varm, blød og afslappet efter syv dage med Kristine udenfor Marrakesh i en perle af en grøn oase, vi har brugt meget tid på at finde. Et sted der opfylder mulighederne for at opleve den lokale kultur, være i naturen og for nogen nyde livet i byen – for ja, bliver det hele lidt for kedeligt, kan du tage en taxi og på under 20 minutter nå byens pulserende liv, der nok skal udfordre alle dine sanser.  

Yin yoga er ikke en statisk stillestående træning, men en grundessens til et levende væsens livseliksir.  Livskræfter som fordøjelse, udrensning og søvn er kilder til et langt sundt liv. Tre livsvitale elementer Yin yogaen fokuserer på når du arbejder i stillinger der løsner op omkring hofter, lysken, bækken, rygsøjle, nakke, skuldre og storetåen. Jo mere plads vi skaber i kroppen med Yin yogaen, jo mere smidighed og smertefri bevægelsesfrihed opnår du, men også væsentlig større grad af overskud og rummelighed til at leve livet med.
Kristines mangeårige ekspertise indenfor Yin yoga gør at hun formår at få både begynderen og den erfarne med lige meget alder og køn, når hun guider deltagerne rundt i de siddende og liggende stillinger.

Yin yoga er din pensionsopsparing og aldrig for sent. Ja det kan nive, værke og støje at være i stillingerne når vi har levet livet på godt og ondt. Det er naturligvis ikke meningen. En krop skal ikke have ondt og det er her Yin yoga kan noget så du kommer hjem til en vinter med mindre ondt, færre skavanker og meget mere plads og lyst i kroppen til at bevæge dig. Og det sådan set underordnet om du er fit for fight eller sjældent får lavet meget mere end rejst dit hæve sænke bord.
Yin Yoga Specialist

Kristine Marie Rost

Yin Yoga Specialist

Læs mere »

Overblik
Afrejse i månederne:
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

Der er afgang fra Københavns lufthavn kl 06:20 og ankomst til Marokko kl. 09:50 (lokal tid) 

Her bliver vi hentet af hotellets og kørt til vores retreat sted, så Marokkos magiske energi kan rodfæste sig i dig. 

Dag 2-6 Yin Yoga Treat

Vi begynder alle dage med yin yogaen.
Fælles brunch der hovedsageligt vil bestå af lokale råvarer og plantebasseret, uden du går ned på smag og næring.

Dagene kan du bruge på de mange vandrestier i området, dase ved poolen, tage til markederne i Marrakech for noget kultur, historie og shpoong eller hvad dit hjerte har lyst til. Du kan også booke en skøn massage eller en tur i Hammam på hotellets spaområde. 

Dagene vil forløbe nogenlunde sådan her:

07:30-09:00 - Yin yoga
09:30-11:30 - Brunch
Egen tid og frugt kaffe/te til rådighed hele dagen
16:30-18:00 - Yin yoga
18:30 - Middag
2 aftener kl. 20-21 meditation / oplæg ved Kristine


Alt efter solnedgangsudsigt og tid er der aftensmad. Lokale råvarer og hovedsageligt plantebaseret. Er du til et glas vin til maden, forstår Kristine dig så udmærket. Som hun siger ”det er dig der skal være i Tuck toe i morgen”.

Dag 4 Halvdags-tur

1/2 dags tur til det autentiske Marokkos Berber Place hvor vi sammen skal opleve den uberørte natur og se de fantastiske vandfald som Nord Afrika byder på. 

Dag 7 Hjemrejse

Vi står op med solen denne morgen og spiser tidlig morgenmad, hvorefter der er fælles transfer til Marrakech lufthavn. Rejser du videre selv er dette udenfor vores og stedets organisering.

Afgang fra Marrakech lufthavn 10:35 og ankomst tilbage i Danmark 16:10 (lokal tid) 

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
 • Valgfrie behandlinger/ture
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
Afrejse
Hjemkomst
15. november 2018
22. november 2018
DKK 11.290,00

Praktisk info

Prisen / Transport

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Hvis du rejser alene, vil du dermed dele værelse med en fremmed, med mindre du tilkøber enkeltværelse for 1.990kr.

Bemærk:Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Flyrejse

Flyrejsen er inkluderet i prisen.

Fra København 

Udrejse: 15. november 2018
København CPH (06:20) - Marokko RAK (09:50)
Rejsetid: 04t 30m

Hjemrejse: 22. november 2018
Marokko RAK (10:35) - København CPH (16:10)
Rejsetid: 4t 35m

Overnatning

Overnatningerne på turen foregår hos 'La Maison des Oliviers' og det er også her al yoga undervisning og alle middage serveres. 

'La Maison des Oliviers' er et luksuriøst Resport-Hotel med stor og smuk tropisk haveområde, privat yoga-shala til vores brug og eget spa- og Hammam område med mulighed for massage og luksusbehandlinger mod betaling. Du kan også nyde den smukke pool eller søge i skyggen i den overdækkede pavillon, hvor alle måltider bliver serveret med omhu for kvalitet og smagsoplevelsen. 

Mad og drikke

Prisen inkluderer brunch- og aftensmad alle dage. Der vil desuden blive serveret te/kaffe og frugt i løbet af dagen, samt ubegrænset mineralvand. 

To daglige måltider er inkluderet. Vors retreat hotel tilbyder alle dagene udbregrænset drikkevand, samt eftermiddags te og kaffe, samt snacks. Alle måltider er hovedsageligt plantebaserede og de fleste råvarer er lokalt dyrket. Vi spiser brunch samt aftensmad og disse to måltider er koordineret med Kristine således, at de passer ind i det daglige yoga program. 

Pakkeliste

Her er en liste over de ting, som du bør have med på turen.

 • Sarong
 • Yogamåtte
 • Yogablok (har du ingen kan du købe af Kristine inden afrejse og pakke selv)
 • Drikkedunk (koldt/varmt vand)
 • Lygte (pandelampe evt)
 • Badetøj
 • Klip klapper
 • Lukket sko til gåture
Sværhedsgrad

Det er ikke nødvendigt at have forudgående kendskab til yoga eller yin yoga for at være med på denne tur.

Ekstra aktiviteter

Hotellet tilbyder valgfrie aktiviteter mod ekstrabetaling.
Et lille uddrag af disse er fx. deres spa- og Hammam afdeling med luksusbehandlinger af krop og ansigt. 
Ture til de omfattende markeder i Marrakech centrum og opleve den berømte 'SOUK'.
Hel- eller halvdags turer til de nærliggende bjerge og landsbyer. (der kan være sne på toppen)
Vær opmærksom på, at nogle udflugter er hele dagen og meget anbefalesværdigt – dog er man væk fra yogaen 

Alle aktiviteter kan bookes ved ankomst.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Visum

Danske statsborgere behøver ikke visum til Marokko.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Din insruktør

En uheldig skade blev forvandlet til et karriereskift fra HR og projektledelse, da Kristine fandt heling og styrke gennem Yin yoga og Restorativ yoga. Det spirede en passion for begge former for praksis, som hun i dag kombinerer med terapeutisk Yoga i sin Yin form.

Kristine er i dag Yin Yoga Champion lærer og assisterer Asiens førende Yin Yogalærer Victor Chng på hans yin yoga læreruddannelse i Singapore. Kristine har undervist i Yin yoga i snart 4 år. I forbindelse med hendes knap 2-årige ophold i Asien arbejdede hun som yin yogaterapeut på et af verdens bedste hospitaler i tæt samarbejde med læger uddannet i både vestlig og kinesisk medicin sideløbende med sin undervising i Yin og Restorativ yoga i et af Filippinernes førende yogastudier. Siden Kristine kom hjem har hun undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde workshops, da hun ønsker at sprede yin yoga ud til flest mulige i Danmark. Kristine har de sidste to år repræsenteret Yin Yoga på den årlige Copenhagen Yoga Festival og hun er med som underviser når DGI afholder store inspirations conventions for deres instruktører.

Kristines faglige baggrund som Yin yogalærer er bl.a.:

- Specialist i Yin Yoga med over 450timers uddannelse i ren Yin yoga, herunder Forebyggelse og heling af skader hos sportsfolk
- Yogalærer terapeut 500timer (Yoga alliance)
- Certificeret i Restorativ yoga, Senior yoga og yoga for brystkræftopereret
- Certificeret i Energetisk Ansvarlighed
- NLP certificeret, Masterclass i Erhvervspsykologi og Integrationskonsulent
- Studerer TCM (Traditional Chinese Medicine) og Taoism

Livsglæden og den omsorgsfulde personlighed  samt hendes naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske. Oplev den stille side af yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.

At have en daglig yin yoga praksis giver Kristine evnen til at være med sin selv og leve livet med en lethed uden at blive tynget af gamle følelser. At leve sin yoga betyder for Kristine, at hun oplever en helhed, en evne til at leve livet fuldt ud med de op og nedture livet byder på.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Video

I denne video kan du få et glimt af, hvad du kan forvente af yogaen med Kristine Marie Rost på vores Yin Yoga Treats. Denne video er optaget på øen Kalymnos i Grækenland, men yogaen er den samme uanset om du tager med til Grækenland, Portugal, Marokko, Sri Lanka eller Thailand.

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

En uges dejligt Yin Yoga Treat i Grækenland. Yogalærer på turen er Kristine Marie ...
Sværhedsgrad:
Yogaferie i GrækenlandGrupperejser
Dette er en grupperejse, som fokuserer på yin yoga. Rejsen er udarbejdet sammen med den profes...
Sværhedsgrad:
Grupperejser
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider