DKK 13.990,00

Sri Lanka - Yin Yoga Treat i Sri Lanka 2019

Kristine er kendt for at sætte sine retreats sammen sådan, at du 100% vil føle, at du har brugt din krop og kommer hjem med en væsentlig lettere vejrtrækning - ik’ kun pga. en uge med frisk luft, men i den grad også pga. de mange timer på måtten, der hører med. Kristine ved godt hendes undervisning kan være hård, direkte og uden så meget fokus på spiritualitet. For Kristine handler et Yin Yoga Treat om at få skuldrene væk fra ørerne, bedre bevægelighed i hofter og ankler og lade hverdagens trængsel og alarm glide ud. Når først du overgiver dig til Kristines erfarne guidance vil hverdagen synes væsentlig lettere at komme hjem til. Det værste vi hører fra vores deltagere på Kristines ture er, at de er blevet afhængige af hendes Yin yoga. 

Yin yoga
Jo alle kan være med, men vi anbefaler i den grad, at du lige møder Kristine en gang eller to, enten online på yogavivo.dk/yinpower eller finder hende i Danmark, inden du møder os i Sri Lanka. Yin yoga er for dig med skader, stress, har børn du lader andre passe, dig der ikke kan sove om natten, dig der hælder til to marathon om året plus det løse, dig der foretrækker trail-run og pakker løbeskoene med, dig der sidder på kontor eller står op dagen lang og ja til dig der er frisk og rørig eller møg doven.
Stillingerne fortæller ofte på forskellig vis, at du har levet livet og som dagene går, kommer du lidt dybere og nye områder kan støje. Noget kan være fra en gammel skade, et traume og andet fra gammel vrede, en sorg der blev lagt låg på og nu mærker du, at din krop er der og den har brug for dig. Det er Yin. Din pensionsopsparing der forebygger og heler dit bevægeapparat og styrker dit sind, så du kan håndtere de dage, hvor ja-hatten føles ufattelig lille.
Yin Yoga Specialist

Kristine Marie Rost

Yin Yoga Specialist

Læs mere »

Overblik
Afrejse i månederne:
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep

Overnatning

Nisala Arana Boutique Hotel

Nisala Arana er et luksuriøst Boutique Hotel med hjemmedyrkede grøntsager, stor og smuk tropisk haveområde og ligger kun få minutter fra stranden. Du kan også nyde den smukke friskvands-pool eller søge i skyggen i den overdækkede pavillon, hvor alle måltider bliver serveret med omhu for kvalitet og smagsoplevelsen. 

Overnatningerne på turen foregår dels hos Nisala Arana og dels i nabo villaen. Yogaundervisningen vil foregå i Nisala Arana og det er også her alle måltider serveres.

Hotellet er stærkt inspireret af Sri Lankas berømte arkitekt Geoffrey Bawa som den danske arkitket Ulrik Plesner havde tegnestue sammen med inde i Colombo i årtierne efer 2. verdenskrig. Vi skal bo i en arkitektur baseret på en fusion af vestlig, kolonial og lokal byggeskik skabt af disse to nyskabende pionere. 

Stedet ligger i et område hvor Bawas familie har boet og der er masser af smukke have, huse og museum der kan vise og fortælle om denne formidable jungle-arkitektur som netop gør at der kan føles køligt indendøre også på de varme fugtige dage uden A/c er nødvendigt. Kristines favorit boligstil - i et med naturen tillagt en hel del lækker luksus.

 

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

Hvis du følger vores anbefaling til flyafgang, rejser du fra Københavns lufthavn den 28. januar og ankommer til Sri Lanka den 29. januar kl. 09:20, hvor en chauffør fra hotellet henter os samlet og kører til vores destination. 

Vi køres til Nisala Arana, hvor I bliver vist til jeres værelser. Herefter er der tid til at lade skuldrene falde ned og lade Sri Lankas idyl skylle ind over jer :)

Dag 2-9 Yin Yoga & andet

Hver morgen er der fælles brunch, son hovedsageligt vil bestå af lokale råvarer og plantebasseret, uden du går ned på smag og næring.
Dagene kan du bruge på de mange vandrestier i området, dase ved poolen, tage ud i naturen, opleve noget kultur historie eller finde en flodbred og lade fødderne svale i vandkanten, hvis du ikke er til en svømmetur.

Hver dag står på 3 1/2 times lækker yin yoga, dog afledet af en enkelt 1/2 dagsudflugt i junglen, som også er inkluderet i prisen. 

Dagene vil forløbe nogenlunde sådan her:

07:30-09:00 - Yin yoga
09:30-11:30 - Brunch
Egen tid og frugt kaffe/te til rådighed hele dagen hos Nisala Arana
16:30-18:00 - Yin yoga
18:30 - Middag
2 aftener kl 20-21 meditation / oplæg ved Kristine

Alt efter solnedgangsudsigt og tid er der aftensmad. Lokale råvarer og hovedsageligt plantebaseret. Er du til et glas vin til maden, forstår Kristine dig så udmærket. Som hun siger ”det er dig der skal være i Tuck toe i morgen”.

Dag 10 Hjemrejse

Hvis du følger vores anbefaling til flyafgang, sker hjemrejsen tidligt om morgenen, så denne dag står vi op med solen og drager hjem til Danmark. 

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Colombo t/r
 • Yogamåtter og blokke
 • Valgfrie behandlinger/turer
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
Afrejse
Hjemkomst
29. januar 2019
07. februar 2019
DKK 13.990,00

Praktisk info

Rejsen

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Herunder kan du se den flyrejse, vi anbefaler. Bemærk dog, at du sagtens kan ankomme dage før eller blive efter turen, hvis du har lyst til at opleve mere af Sri Lanka og dette vil være på eget initaitv og regning. 

Anbefalet flyrejse

Fra København 

Udrejse: 28. januar 2019
København (15:35) - Doha - Colombo (09:20 - næste dag)
Rejsetid: 13t 15m

Hjemrejse: 07. februar 2019
Colombo (10:50) - Doha - København (20:40)
Rejsetid: 14t 20m

Lufthavnstransport er inkluderet begge veje, såfremt at du vælger disse afgange ovenfor. 

Overnatning

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Hvis du rejser alene, vil du dermed dele værelse med en fremmed, med mindre du tilkøber enkeltværelse for 2.500kr.

Bemærk:Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.
 

Overnatningerne på turen foregår dels hos Nisala Arana og dels i nabo villaen. Yogaundervisningen vil foregå i Nisala Arana og det er også her alle måltider serveres.

Hotel har fokus på bæredygtighed med hjemmedyrkede grøntsager, stor og smuk tropisk haveområde og ligger kun få minutter fra stranden. Du kan også nyde den smukke friskvands-pool eller søge i skyggen i den overdækkede pavillon, hvor alle måltider bliver serveret med omhu for kvalitet og smagsoplevelsen. Den store nabovilla er ligeledes i denne stil og samme kvalitet. 

Hotellet er stærkt inspireret af Sri Lankas berømte arkitekt Geoffrey Bawa som den danske arkitket Ulrik Plesner havde tegnestue sammen med inde i Colombo i årtierne efer 2. verdenskrig. Vi skal bo i en arkitektur baseret på en fusion af vestlig, kolonial og lokal byggeskik skabt af disse to nyskabende pionere. 

Stedet ligger i et område hvor Bawas familie har boet og der er masser af smukke have, huse og museum der kan vise og fortælle om denne formidable jungle-arkitektur som netop gør at der kan føles køligt indendøre også på de varme fugtige dage uden A/c er nødvendigt. Kristines favorit boligstil - i et med naturen tillagt en hel del lækker luksus.

Mad og drikke

Prisen inkluderer morgen- og aftensmad alle dage. Der vil desuden blive serveret te/kaffe og frugt i løbet af dagen, samt ubegrænset mineralvand. 

To daglige måltider er inkluderet. Vors retreat hotel tilbyder alle dagene udbregrænset drikkevand, samt eftermiddags te og kaffe, samt snacks. Alle måltider er hovedsageligtplantebaserede og de fleste råvarer er lokalt dyrket. Vi spiser brunch samt aftensmad og disse to måltider er koordineret med Kristine således, at de passer ind i det daglige yoga program. 

Pakkeliste

Her er en liste over de ting, som du bør have med på turen.

 • Sarong
 • Yogamåtte
 • Yogablok (har du ingen kan du købe af Kristine inden afrejse og pakke selv)
 • Drikkedunk (koldt/varmt vand)
 • Lygte (pandelampe evt)
 • Badetøj
 • Klip klapper
 • Lukket sko til gåture
 • Tøj der dækker skuldre og knæ (besøg i templer) generelt anbefales det at dække skuldre hivs du tager med offentlige transportmidler
 • Har du buddha tatoveret på kroppen, anbefales du at dække det til udenfor hotellet, da dette er ulovligt i Sri Lanka at have aftegniner af guder som Buddha anses som her
Udflugt

Vi holder en lille pause fra yin yogaen denne eftermiddag og besøger den vilde natur med de lokale. 

4 timers bådtur hvor du sejles op ad floden og møder de fjertliggende småbyer. På turen får du mulighed for at klatre en tur op til det berømte ’Mini Adam’s Peak’-temple. Turen byder på utrolige udsigter og den totale uspoleret natur på Sri Lanka. Denne tur er inkluderet i prisen. 

Sværhedsgrad

Det er ikke nødvendigt at have forudgående kendskab til yoga eller yin yoga for at være med på denne tur.

Ekstra aktiviteter

Hotellet tilbyder valgfrie aktiviteter mod ekstrabetaling. Her kan du se et lille uddrag:  

Lagoon bådtur: 1 times sejltur hvor du ser junglen og dyreriget fra vandsiden ombord på enten en katamaran, kajak eller motorbåd. (30$ pr. person)

Helkropsmassage: 1 times luksusmassage af hele kroppen med udvalgte olier. (40$)

Hotellet tilbyder derudover både hval-spotting, tur til nationalparken Udawalawe, cykeludflugter og meget andet.  

Vær opmærksom på, at nogle udflugter er hele dagen og meget anbefalesværdigt – dog er man væk fra yogaen 

Alle aktiviteter kan bookes ved ankomst.

Visum

Der kræves visum for at rejse ind i Sri Lanka. Det kan mod USD 30 søges på http://www.eta.gov.lk/slvisa/ eller USD 35 ved ankomst. Det er altid en god idé at have en ekstra kopi af passets informationsside med. Den opbevares et andet sted end selve passet.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Din instruktør

En uheldig skade blev forvandlet til et karriereskift fra HR og projektledelse, da Kristine fandt heling og styrke gennem Yin yoga og Restorativ yoga. Det spirede en passion for begge former for praksis, som hun i dag kombinerer med terapeutisk Yoga i sin Yin form.

Kristine er i dag Yin Yoga Champion lærer og assisterer Asiens førende Yin Yogalærer Victor Chng på hans yin yoga læreruddannelse i Singapore. Kristine har undervist i Yin yoga i snart 4 år. I forbindelse med hendes knap 2-årige ophold i Asien arbejdede hun som yin yogaterapeut på et af verdens bedste hospitaler i tæt samarbejde med læger uddannet i både vestlig og kinesisk medicin sideløbende med sin undervising i Yin og Restorativ yoga i et af Filippinernes førende yogastudier. Siden Kristine kom hjem har hun undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde workshops, da hun ønsker at sprede yin yoga ud til flest mulige i Danmark. Kristine har de sidste to år repræsenteret Yin Yoga på den årlige Copenhagen Yoga Festival og hun er med som underviser når DGI afholder store inspirations conventions for deres instruktører.

Kristines faglige baggrund som Yin yogalærer er bl.a.:

- Specialist i Yin Yoga med over 450timers uddannelse i ren Yin yoga, herunder Forebyggelse og heling af skader hos sportsfolk
- Yogalærer terapeut 500timer (Yoga alliance)
- Certificeret i Restorativ yoga, Senior yoga og yoga for brystkræftopereret
- Certificeret i Energetisk Ansvarlighed
- NLP certificeret, Masterclass i Erhvervspsykologi og Integrationskonsulent
- Studerer TCM (Traditional Chinese Medicine) og Taoism

Livsglæden og den omsorgsfulde personlighed  samt hendes naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske. Oplev den stille side af yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.

At have en daglig yin yoga praksis giver Kristine evnen til at være med sin selv og leve livet med en lethed uden at blive tynget af gamle følelser. At leve sin yoga betyder for Kristine, at hun oplever en helhed, en evne til at leve livet fuldt ud med de op og nedture livet byder på.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Video

I denne video kan du få et glimt af, hvad du kan forvente af yogaen med Kristine Marie Rost på vores Yin Yoga Treats. Denne video er optaget på øen Kalymnos i Grækenland, men yogaen er den samme uanset om du tager med til Grækenland, Portugal, Marokko, Sri Lanka eller Thailand.

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

En uges dejligt Yin Yoga Treat i Grækenland. Yogalærer på turen er Kristine Marie ...
Sværhedsgrad:
Yogaferie i GrækenlandGrupperejser
En unik yinyoga-ferie i luksuriøse og autentiske Marrakech i Marokkos smukke natur....
Sværhedsgrad:
Grupperejser
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider