DKK 13.460,00

Sri Lanka - Grupperejse - Yin Yoga Treat 2018

Bemærk: Dette er en grupperejse. Rejsen er garanteret og der er lige nu 3 ledige pladser. Det er ikke længere muligt at få enkeltværelse på turen. 

Har du været der? Sri Lanka? Ja, det er fantastisk, ik’? NEJ, siger du. Åhhh ved du hvad, det skal du. Tage med Kristine, vores ekspert i Yin yoga som rejste rundt i Sri Lanka sidste vinter for at finde det helet rigtige sted til der hvor du kan fordybe dig i Yin yoga, blive gennemvarm helt ind til benet. Lige der hvor Januar og Februar mødes i vinterens mørke kulde hjemme i Danmark, har Kristine fundet det der helt særlige sted i Sri lankas grønneste oase omgivet af fulge med pool og tæt på strand.  Der hvor natur, livsfilosofi og solskin sikrer at du kan ryste vinteren af dig, styrke din krop og vitalitet morgen og eftermiddag med Yin yoga.

Yin yoga
Yin yoga er ikke en statisk stillestående træning, men en grundessens til et levende væsens livseliksir.  Livskræfter som fordøjelse, udrensning og søvn er kilder til et langt sundt liv. Tre livsvitale elementer Yin yogaen fokuserer på når du arbjeder i stillinger der løsner op omkring hofter, lysken, bækken, rygsøjle, nakke, skuldre og storetåen. Jo mere plads vi skaber i kroppen med Yin yogaen, jo mere smidighed og smertefri bevægelsesfrihed opnår du, men også væsentlig større grad af overskud og rummelighed til at leve livet med.  
Kristines mangeårige ekspertise indenfor Yin yoga gør at hun formår at få både begynderen og den erfarne med ligemeget alder og og køn, når hun guider deltagerne rundt i de siddende og liggende stillinger.  

Retreatet
Kristine elsker naturen og derfor faldt valget til dette års første retreat udenfor Europa helt naturligt på Jørgen og Ullas vidunderlige grønne oase fra 1800 tallet. Det er nogen år siden Kristine læste om Green Garden i Børsen hen over morgenkaffen, men glemt blev det aldrig. Så da Kristine sidste vinter søgte et 10 dages Vipassana (stille retreat – ja hvis du kender Kristine, ved vi godt det lyder meget usandsynligt, Kristine har kune tie stille i 10 dage, men det gjorde hun rent faktisk) gjorde hun stop i Ginnigalla kun 10 km udenfor Galle som er Sri Lankas sydligste større by fyldt med kultur, historie og uspoleret hverdagsliv.  Tryg, varm og nysgerrigt rejste hun med de lokale busser og toge ud og hen og fandt Garden House, hvor en der gæstfrit og herligt blev serveret en forrygende god kop kaffe, imens der blev spottet jordegern boltre sig i træerne, fulge i flere farver i trækronerne og grønt så langt øjet rækker. Letter svedig og nusset var lysten mest til at hoppe i den smukke tyrkisblå pool i den fuldstændig ugenerte have, det har Kristine røbet. Og det skal der være tid til, når du tager med i Januar.

Du skal lave yin yoga 10 dage 3½-4 timer om dagen, nyde en overdådig brunch på terassen og så kan du ellers boltre dig på liggestolene, i poolen, tage en tuk tuk ud til stranden 10 min fra Garden House, tage en tur bag om Ginnigalla og opleve de grønne frodige vidder af rismarker og en af dagene står vi møg tidligt op og kører på safari til Udawalawe National Park. En del af det at besøge Sri Lanka er også deres elefanter. Og nej, Kristine har ingen intentioner om a vi skal se leoparden, da der kun er 3 af dem i denne nationalpark, men på listen står den da, siger hun og lover faktisk 5xklip væk til Yin i et af de studier hun underviser sku du være den der spotter en af de tre katte der bor i parken på 308kvm.  Den dag er der ingen Yin, men masser af natur- og dyrehistorie fortællinger. Husk en kikkert, du vil ærgre dig over at skulle dele med din makker.

Hver aften er der middag på terassen efter eftermiddagens Yin yoga og hen over en drink eller kop te kan det hænde at vi kan lokke spændende fortællinger ud af Ulla og Jørgen fra deres 20 år i Asien, Kristine tale om de tre livsvitale funktioner for et langt og sundt liv og lidt om det kinesiske ur.  En aften eller flere kan vi nok heller ik undgå at det kammer over i grin. Det er bare den effekt Yin yogaen har på os. Noget som vores gæster fra de sidste 5 retreats med Kristine bekræfter grinende.

En ting er sikkert, du kommer hjem både varm, blød og afslappet efter 10 dage med Kristine i Sri Lankas grønne oase Garden House

Overblik
Afrejse i månederne:
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Vær med på facebook

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Din yin yogainstruktør

Kristine Marie Rost er Yin Yoga Champion lærer og assisterer Asiens førende Yin Yogalærer Victor Chng på hans yin yoga læreruddannelse i Singapore. Kristine har undervist i Yin yoga i snart 4 år. I forbindelse med hendes knap 2-årige ophold i Asien arbejdede hun som yin yogaterapeut på et af verdens bedste hospitaler i tæt samarbejde med læger uddannet i både vestlig og kinesisk medicin sideløbende med sin undervising i Yin og Restorativ yoga i et af Filippinernes førende yogastudier. Siden Kristine kom hjem har hun undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde workshops, da hun ønsker at sprede yin yoga ud til flest mulige i Danmark. Kristine har de sidste to år repræsenteret Yin Yoga på den årlige Copenhagen Yoga Festival og hun er med som underviser når DGI afholder store inspirations conventions for deres instruktører.

Overnatning

Garden House

En fantastisk dejlig lille oase på Sri Lanka. Her har Jørgen og Ulla indrettet deres eget lille paradis, som de med stor fornøjelse deler med andre. Der er 4 værelser med eget bad og toilet. Dertil kommer Garden Cottage (15m derfra), hvor der er endnu et meget stort værelse. Garden House har en dejlig have med swimmingpool. Værelserne er alle smukt indrettet.

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Colombo tidligt om morgenen, hvor vi har arrangeret en transfer til Garden House. Transferen afgår kl. 8:00. Hvis du vil have transport på andre tidspunkter er det stadig muligt, men det koster ekstra.

I køres til Garden House, hvor I bliver vist til jeres værelser. Herefter er der tid til at lade skuldrene falde ned og lade Sri Lankas idyl skylle ind over jer :).

Første yin yoga session starter i aften.

Dag 2-9 Yin yoga on en masse andet

Dagene vil forløbe nogenlunde sådan her:

07:15 - "Citron og vand"-ritualet – dit skridt til en ny vane
07:30-09:00 - Yin yoga
09:30-11:30 - Brunch
Egen tid og frugt kaffe/te til rådighed hele dagen hos Garden House
16:30-18:00 - Yin yoga
18:30 - Middag
3 aftener kl 20-21 meditation/ oplæg ved Kristine

Dag 10 Hjemrejse

Fordi de fleste afgange til Danmark afgår enormt tidligt om morgenen vil I skulle meget tidligt op denne dag. I køres til Colombo i tide til at nå jeres fly tilbage til Danmark eller videre ud i verden.

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Colombo t/r
 • Yogamåtter og blokke
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
Afrejse
Hjemkomst
18. februar 2018
27. februar 2018
DKK 13.460,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Hvis du rejser alene, vil du dermed dele værelse med en fremmed, med mindre du tilkøber enkeltværelse for 2.900kr.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Mad og drikke

Prisen inkluderer morgen- og aftensmad alle dage. Der vil desuden blive serveret te/kaffe og frugt i løbet af dagen.

Transport

Flyrejsen fra Danmark til Sri Lanka er ikke inkluderet i prisen og det er jeres eget ansvar, at flyrejsen passer med turens start- og slutdato. I er meget velkomne til at ringe til os, hvis I vil have hjælp til at finde den helt rigtige flyrejse. Vi anbefaler, at I benytter følgende afgange:

Bemærk: Dette er en grupperejse for mindst 13 personer. Du bør derfor vente med at købe flyrejsen til turen er endeligt bekræftet fra vores side. Dette sker absolut senest to måneder inden afrejse.

Fra København (anbefales)

Flyselskab: KLM

Udrejse: 17. februar 2018
København (17:20) - Amsterdam - Abu Dhabi - Colombo (15:35 - næste dag)
Rejsetid: 17t 45m

Hjemrejse: 27. februar 2018
Colombo (21:00) - Abu Dhabi - Amsterdam - København (09:10 - næste dag)
Rejsetid: 16t 40m

Pris: 5.068kr pr. person (opdateret 06. oktober 2017 - bemærk at pris/pladser kan ændre sig hele tiden)

 

Fra Billund

Afgangene fra Billund er ikke lige så gode som de er fra København. Der er dog denne afgang, som er rimelig.

Flyselskab: KLM

Udrejse: 17. februar 2018
Billund (14:00) - Amsterdam - Abu Dhabi - Colombo (15:35 - næste dag)
Rejsetid: 21t 05m

Hjemrejse: 27. februar 2018
Colombo (21:00) - Abu Dhabi - Amsterdam - Billund (09:50)
Rejsetid: 17t 20m

Pris: 4.607kr pr. person (opdateret 06. oktober 2017 - bemærk at pris/pladser kan ændre sig hele tiden)

Bemærk: Transporten fra lufthavnen sker, når de sidste er ankommet. I dette tilfælde vil det være kl. ca. 15:35 om eftermiddagen.

Hvis I ankommer på andre tidspunkter, så kan vi stadig arrangere lufthavnstransfer for jer, men det vil koste lidt ekstra. Vi gør vores bedste i forhold til at koordinere transferen, så alle kommer med samme bil.

Din Yogainstruktør

En uheldig skade blev forvandlet til et karriereskift fra HR og projektledelse, da Kristine fandt heling og styrke gennem Yin yoga og Restorativ yoga. Det spirede en passion for begge former for praksis, som hun i dag kombinerer med terapeutisk Yoga i sin Yin form.

Kristine er i dag Yin Yoga Champion lærer og assisterer Asiens førende Yin Yogalærer Victor Chng på hans yin yoga læreruddannelse i Singapore. Kristine har undervist i Yin yoga i snart 4 år. I forbindelse med hendes knap 2-årige ophold i Asien arbejdede hun som yin yogaterapeut på et af verdens bedste hospitaler i tæt samarbejde med læger uddannet i både vestlig og kinesisk medicin sideløbende med sin undervising i Yin og Restorativ yoga i et af Filippinernes førende yogastudier. Siden Kristine kom hjem har hun undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde workshops, da hun ønsker at sprede yin yoga ud til flest mulige i Danmark. Kristine har de sidste to år repræsenteret Yin Yoga på den årlige Copenhagen Yoga Festival og hun er med som underviser når DGI afholder store inspirations conventions for deres instruktører.

Kristines faglige baggrund som Yin yogalærer er bl.a.:

- Specialist i Yin Yoga med over 450timers uddannelse i ren Yin yoga, herunder Forebyggelse og heling af skader hos sportsfolk
- Yogalærer terapeut 500timer (Yoga alliance)
- Certificeret i Restorativ yoga, Senior yoga og yoga for brystkræftopereret
- Certificeret i Energetisk Ansvarlighed
- NLP certificeret, Masterclass i Erhvervspsykologi og Integrationskonsulent
- Studerer TCM (Traditional Chinese Medicine) og Taoism

Livsglæden og den omsorgsfulde personlighed  samt hendes naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske. Oplev den stille side af yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.

At have en daglig yin yoga praksis giver Kristine evnen til at være med sin selv og leve livet med en lethed uden at blive tynget af gamle følelser. At leve sin yoga betyder for Kristine, at hun oplever en helhed, en evne til at leve livet fuldt ud med de op og nedture livet byder på.

Overnatninger

Overnatningerne på turen foregår dels i Garden House og dels i villaer i umiddelbar nærhed af Garden House. Yogaundervisningen vil foregå i Garden House og det er også her alle middage serveres.

Pakkeliste

Her er en liste over de ting, som du bør have med på turen.

 • Sarong
 • Yogamåtte
 • Yogablok (har du ingen kan du købe af Kristine inden afrejse og pakke selv)
 • Drikkedunk (koldt/varmt vand)
 • Lygte (pandelampe evt)
 • Badetøj
 • Klip klapper
 • Lukket sko til gåture
 • Tøj der dækker skuldre og knæ (besøg i templer) generelt anbefales det at dække skuldre hivs du tager med offentlige transportmidler
 • Har du buddha tatoveret på kroppen, anbefales du at dække det til udenfor Garden house, da dette er ulovligt i Sri Lanka at have aftegniner af guder som Buddha anses som her
Sværhedsgrad

Det er ikke nødvendigt at have forudgående kendskab til yoga eller yin yoga for at være med på denne tur.

Visum

Der kræves visum for at rejse ind i Sri Lanka. Det kan mod USD 30 søges på http://www.eta.gov.lk/slvisa/ eller USD 35 ved ankomst. Det er altid en god idé at have en ekstra kopi af passets informationsside med. Den opbevares et andet sted end selve passet.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

Denne rejse har fokus på yoga og afslapning i et fantastisk hjørne af Portugal. I bor p...
Sværhedsgrad:
Yogaferie i PortugalVelegnet til solorejse
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider