DKK 7.990,00

Spanien - Sundhedsretreat - vegetarisk mad, yoga og velvære

Bemærk: Denne rejse er garanteret!

Når du først har været afsted på et sundhedsretreat som dette, og har mærket følelsen i kroppen efter en uge med vegetarisk mad, yoga, funktionel træning, sol og afslapning, ved du hvordan din krop har det allerbedst, og vil søge tilbage til den følelse i din hverdag. Du bliver mere bevidst om dit velvære og vil søge hen mod den gode følelse det giver, at spise mere grønt og bevæge dig på den ene eller den anden måde hver dag.

Carrotsticks sundhedsretreat er en ferie i smukke, rolige omgivelser i det sydlige Spanien, som har til formål at give dig en uges "feel good" oplevelse, og som kan hjælpe dig med sparke en sundere livsstil i gang.

I en uge i sol og varme med smuk natur og farver, vil du sammen med andre skønne mennesker få muligheden for at dyrke yoga, lave aqua træning under solens varme, lave sjov udendørstræning, komme på vandreture og spise lækker, nærende mad.

Turen går til Malaga, hvor vi følges til en lille perle nær Granada (Garden of Lemons i Melegís).

Du vil opleve positivitet og højt humør mens du nyder omgivelserne og de gode oplevelser - og der er selvfølgelig er også masser af tid til afslapning ved poolen. Der er tilrettelagt et program fra morgenstunden, men alt er frivilligt, dog anbefaler vi at deltage i minimum én aktivitet dagligt. En af dagene vil der også være mulighed for enten at komme til Granada eller en tur på stranden.

Under retreatet vil der være inspirationsoplæg, så du får inspiration til den sunde balance.

I løbet af ugen vil du:

 • Blive mere afslappet og afstresset
 • Spise sund, lækker, vegetarisk mad
 • Skabe nye bekendtskaber
 • Styrke din krop med forskellige former for træning og allerede kunne se en forskel når du kommer hjem igen
 • Få rustet din viden indenfor mad og motion
 • -Og ikke mindst, få en skøn oplevelse at huske tilbage på
Overblik
Afrejse i månederne:
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
Vær med på facebook

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Overnatning

Hotellet - Los Naranjos

”Los Naranjos”, på dansk: appelsintræerne, er et familiedrevet hotel, der ligger  i udkanten af den lille idylliske landsby Melegís. Hotellet har 11 værelser med enten balkon eller terrasse med flotte udsigter over det andalusiske landskab og Béznar-søen. Værelser kan indrettes som dobbelt eller enkelt værelse/ én eller to senge.
I kan forvente, rolig begliggenhed, eget bad, WIFI, aircondition/varme, adgang til stedets pool, restaurant og bar, gratis parkering

Se flere billeder »

Garden of Lemons

Garden of Lemons ejes og drives af det danske par Henrik og Ingo, som brænder for det gode værtskab, gastronomi, historie, kultur og vandringer. De har begge professionelle baggrunde som klassiske musikere og Henrik er desuden en fremragende kok.

Efter i mange år at have været på udkig efter "stedet" i udlandet, hvor de kunne udleve deres drøm om et refugium, mærkede de suset i maven øjeblikkeligt, da de besøgte dalen Valle de Lecrín (Glædens dal). Et frodigt og vidunderligt smukt landskab, som de engang tidligere havde stiftet bekendskab med, da de som unge musikstuderende i 1990’erne havde deres første fælles rejse. Det var her, de forelskede sig i landet, landskabet - og i hinanden.

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Velkomst

Du bestemmer selv, om du vil deltage i alle aktiviteterne på programmet, men vi anbefaler at deltage i minimum én aktivitet per dag. Hvis poolen, en god bog, eller det smukke landskab trækker mere i dig nogle dage, så er det også helt i orden

15.00/16.00 Ankomst til Garden of Lemons
16.30 Velkomst v. Louise Bangsbo og Marie Klee, samt Ingo og Henrik fra Garden of Lemons
18.00 Velkomstmiddag
20.00 Blid yoga

Dag 2 Vandretur

08.00- 08.30 Blid morgengymnastik
09.00 Morgenmad
10.30 Vandretur
13.00 Frokost
13.30 Afslapning og sol hele eftermiddagen
19.00 Middag

Dag 3 Udendørstræning og blid yoga

08.00- 08.30 Blid morgengymnastik
09.00 Morgenmad
10.00 Udendørstræning
13.00 Frokost
13.30 Afslapning og sol hele eftermiddagen
16.30 Blid yoga
19.00 Middag

Dag 4 Aquatræning

08.00- 08.30 Blid morgengymnastik
09.00 Morgenmad
13.00 Frokost
14.00 Aquatræning
19.00 Middag

Dag 5 Blid yoga og aquatræning

08.00- 08.30 Morgengymnastik
09.00 Morgenmad
10.00 Blid yoga
13.00 Frokost
17.00 Aquatræning
19.00 Middag

Dag 6 Udendørstræning og oplæg

08.00- 08.30 Morgengymnastik
09.00 Morgenmad
10.00 Udendørstræning (alle kan være med)
13:00 Frokost
17.00-18.30 Inspirationsoplæg
19.00 Middag

Dag 7 Yoga og afskedsmiddag

08.00 - 08.45 Morgengymnastik
09.00 Morgenmad
Mulighed for at komme til Granada eller på stranden
16.00 Yoga
18.30 Afskedsmiddag

Dag 8 Hjemrejse

06.00 Morgenmad
06.30 Afgang til lufthavnen

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Malaga
 • Massage
 • Ekstra aktiviteter så som ridning og tennis
 • Transport til/fra lufthavnen (dette organiserer vi så flest muligt kører sammen)
 • Udflugt til Granada eller strand
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
Afrejse
Hjemkomst
25. august 2018
01. september 2018
DKK 7.990,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelser på hotellet. Det er også muligt at få et enkeltværelse og det er muligt at opgradere til at bo på selve Garden of Lemons. Dette vælger du til på bookingformularen.

I løbet af ugen arrangeres der en guidet udflugt til Granada, der er frivillig at deltage i eller man kan blive på stedet og nyde roen eller vandre i området på egen hånd.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport

Flyrejsen er ikke inkluderet i rejsens pris. I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde en egnet flyrejse.

Da rejsens program starter d. kl. 15. bør I se på, at være fremme på det tidspunkt. Det er dog ikke nogen katastrofe, hvis I ikke når velkomsten.

 

 

Mad og drikke

Maden på retreatet er vegetarisk. Veganske alternativer er mulige ved forespørgsel.
Morgenmaden serveres det sted, man bor og vi arrangerer en frokostbuffet eller frokostmadpakker til at tage med på dagsturene. Udover morgenmad og frokost, er der også inkluderet aftensmad, herunder velkomstmiddag, afskedsmiddag, samt madlavningskursus med efterfølgende middag.

Der findes to restauranter i landsbyen Melegís, hvor det er muligt at få tapas og der er mange flere spisemuligheder i de omkringliggende landsbyer. Softdrinks, drinks, vin og øl kan købes til rimelige priser på stedet.

Om yogaen

Yogalæreren på denne tur sørger for, at alle kan være med uanset niveau og tidligere erfaring med yoga. Der vil være tale om blid yoga. Undervisningen foregår på engelsk.

Generelle udflugtsmuligheder/ dagsudflugter

Her kan du se et udvalg af andre muligheder, når der ikke lige er program på turen.

-    Talrige trekking – og vandreture af varierende længde og sværhedsgrad i den storslåede natur omkring landsbyen Melegís.
-    Guidede trekking – og vandreture af varierende længde og sværhedsgrad i  bjergene Sierra Nevada, Las Alpujarras eller bjergene langs kysten.

-    Udflugter til pittoreske landsbyer i Valle de Lecrin-dalen (nærområdet)
-    Guidede rideture i egnen (nærområdet)

-    Granada/Alhambra,  
-    Granada by. Guidet tur gennem den arabiske bydel Albaicín
-    Shopping i Granada. Stort moderne fødevaremarked.
-    Salobrena med fødevaremarked, borg og strand
-    Chiringuitos- stranden, strand-bar/restaurant og det smukkeste sand.

-    Besøg på sukkerrørsmuseum eller Europas sidste Rom-destilleri i Motril
-    Vin- og Tapas-smagninger på de lokale barer i valle de Lecrin-dalen


-    Skinke-udflugt til Trevélez,: en af Spaniens bedste og samtidigt højest beliggende landsbyer i Las Alpujaras/ 100 km

Udtalelser fra andre besøgende

I forbindelse med andre ture til Garden of Lemons er kunderne bl.a. kommet med følgende udtalelser:

”Vill med detta tacka för en fantastisk vecka i Garden of lemons. Vilken värme!!!!! Både från er o naturen. Vilken mat, Henrik. Vilka trevliga guidningar, Ingo. Ja, hela veckan blev ett haleluja moment.”

”Tusind, tusind tak, for en helt vild god uge. Har nu været hjemme i 4 dage, og savner hver eneste oplevelse fra ugen i Andalusien. I har været et helt fantastisk værtspar. Så rummelige at I lod os, fremmede, komme ind i jeres hjem og liv, og bare nyde. I er vist enere!”

”Jag kan inte tacka er tillträckligt!!! Det har varit en helt fantastisk vecka och jag lever fortfarande kvar i er härliga spirit.”

 

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Udstyr og rabataftaler

GoYogi

Når du køber en yogaferie hos Bering Rejser, får du 10% rabat hos www.Goyogi.dk. Du finder rabatkoden på din "min rejse"-side.

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

Denne rejse går til den græske ø Kalymnos, hvor vores yogainstruktør, Beat...
Sværhedsgrad:
Yogaferie i GrækenlandGrupperejser
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider