DKK 16.190,00

Portugal - Grupperejse - Ayurvedisk livsstil og yoga retreat på Madeira

Har du kørt i overhalingsbanen for længe og overhørt din krops signaler med det resultat, at du nu udfordres af livsstils ubalancer? Ønsker du tid, ro og redskaber til bevidst at lave en u-vending i dit liv i retning mod et sundere, mere harmonisk og bæredygtigt liv? Et liv, hvor du lever i harmoni med din krop og dine dybeste ønsker for dit liv?

Giv dig selv gaven af tid, nærvær, sol, nærende mad, skønne ayurvediske behandlinger og daglig inspirerende undervisning af ayurveda ekspert Maria Juhl i lækre omgivelser på ayurveda hotel på smukke Madeira!

Vi bor på det lære ayurveda hotel Alpino Atlantico og derfor inkluderer denne tur, foruden daglig undervisning i yoga og ayurvedisk livsstil af Maria, også 5 ayurvediske behandlinger skræddersyet til dig, samt en konsultation med Maria.
Den daglige undervisning tager udgangspunkt i Marias bog ’Lev Mere – Kæmp Mindre’ og vil indføre dig i ayurvedisk livsstil og indeholde daglig morgenyoga, åndedrætsøvelser, meditation, visualiseringer, visionsarbejde, nature walks og undervisning i ayurvedas principper, som du kan bruge i din hverdag.

Ayurveda er en holistisk sundhedsvidenskab oprindeligt fra Indien, men Maria underviser ud fra et moderne, nordisk perspektiv og tager altså højde for de udfordringer, vi typisk møde i den kultur og klima, vi befinder os i. Undervisningen er for alle og kræver ikke nogen særlige forudsætninger. Du behøver hverken være smidig, stærk eller kende til yoga og meditation!
Maria Juhl er certificeret indenfor yoga og ayurveda på Deepak Chopras universitet i Californien. Kursets indhold ligger sig op af temaerne i Marias bog: ”Lev Mere – Kæmp Mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden”, som er inkluderet i retreatet.

Typisk dagsprogram vil indeholde

 • 1 ½ times yoga
 • 1 times undervisning i ayurvedisk livsstil
 • 1 times meditation og opsamling på dagens tema om aftenen
 • 3 lækre, sunde ayurvediske måltider
 • Desuden følgende spredt over ugen:
 • 5 ayurvediske behandlinger
 • 1 konsultation med Maria
 • 1 vandretur i gruppenYoga & Ayurveda

Maria Juhl

Yoga & Ayurveda

Læs mere »

Overblik
Afrejse i månederne:
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
Vær med på facebook

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst: Let yoga & intentioner for retreatet

Vi ankommer til det lækre Alpino Atlantico på Madeira ca. 25 min fra lufthavnen. Når vi har fundet os tilrette i værelserne og måske snuppet en dukkert i poolen, mødes vi til en let omgang yoga. Under yogaen får vi mulighed for at strække kroppen efter flyveturen og på en blid måde indstille os på de nye omgivelser og retreattet, der ligger forude.

Efter middagen mødes vi til en snak om rejsens program samt lille foredrag om ayurveda.
Du vil høre lidt generelt om ayurveda og de tre doshaer/livsenergier vata, pitta og kapha og dele dit eget resultat på doshatesten (ayurveda personlighedstest), som du modtager og udfylder inden afrejse.

Dag 2 Stress af og mærk dig selv (vata dosha)

I dag bliver du introduceret til og lærer at balancere den livsenergi, der kaldes vata. Alle mennesker besidder alle tre livsenergier, men de fleste af os har en eller to overrepræsenteret. I løbet af retreattet arbejder vi med at balancere alle tre i os og forstå deres funktion, og hvordan vi bevidst bruger denne viden. Vi starter med at berolige vata, som er den dosha, der hurtigst kommer i ubalance og som er mest påvirkelig overfor stress og ændringer i miljøet omkring os. Uanset hvor meget vata, du har i din egen konstitution, så har vi alle brug for at berolige vata i os efter en flyvetur og markant ændring i klima og miljø. Det er det naturlige sted at starte vores rejse ind i ayurvedaens verden. Denne dag vil foruden beroligende yoga og åndedrætsøvelser introducere dig til ayurveda og livets (og retreatets) cyklusser.

Dag 3 Få balance mellem præstation, restitution og nydelse (pitta dosha)

De flestes hverdag er præget af pittas iltre energi, der handler om præstation, at yder sit bedste og hele tiden udvikle sig og blive bedre. Det er der intet galt med, men mange af os glemmer eller underprioriterer at tage tiden til det, en balanceret livsstil også handler om, nemlig at restituere og nyde livet. At balancere pitta handler om den berømte work/life balance og ’work’ refererer ikke kun til vores job, men hele vores kæmper mentalitet, som har brug for at blive balanceret med lethed, leg, grin og nydelse. Dagens yogaøvelser, åndedrætsøvelser mm. er skabt til netop at balancere pitta. Vi retter også opmærksomheden mod vores indre ild – agni – som ifølge ayurveda regulerer vores fordøjelse, der er det vigtigste for vores sundhed og velbefindende. Vi trapper ned kostmæssigt, spiser et let aftensmåltid og foretager en let udrensning.

Dag 4 Udrensning – giv plads til livsenergien (kapha dosha)

Kapha er den tungere, mere jordbundne del af os, der kan have en tendens til at stagnere og ophobe affaldsstoffer, fedt, væske og slim. Denne dag står derfor i udrensningens tegn – men på en blid og kærlig måde. Vi drikker gode juicer og spiser lækre, økologiske grøntsager. Vi laver udrensende yoga og åndedrætsøvelser og har fokus på, hvordan vi kan blive endnu bedre til at nære os selv med det, der er bedst for os på alle planer. Du bliver introduceret til konceptet 'ayurvedisk mad’.

Dag 5 Bliv inspireret (vata dosha i balance)

Når vata er i balance, så er vi naturligt åbne for nye idéer, vi er kreative, entusiastiske og føler os ’i flow’. Denne dag vil yogaen og resten af indholdet fordrer de kreative processer og du får mulighed for at tænke nye inspirerede tanker om dit liv gennem blandt andet visualisering og skriveøvelser.

Dag 6 Lev passioneret (pitta dosha i balance)

Når pitta er i balance, så lever vi med passion og er gode til at styre vores energi og opmærksomhed i retning mod vores mål og drømme. Pitta har en enorm drivkraft og evne til at handle og transformere. I dag tænder vi den indre ild gennem blandt andet yoga og visionsarbejde.

Dag 7 Skab det liv, du drømmer om (kapha dosha i balance)

Når vata og pitta er i balance, så sørger kapha-energien for at vores drømme bliver til virkelighed. Kapha repræsenterer nemlig alt, der er fysisk, og er altså slutproduktet af vatas idé og pittas handling. I dag har vi fokus på at fejre, alt det vi har skabt, i vores liv, og det vi har delt, og retreattet afsluttes med en lille ceremoni.

 

Dag 8 Hjemrejse

I dag tjekker vi ud fra hotellet og begynder vores rejse hjemad.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra København til Madeira (Billund er ikke muligt)
 • 7 overnatningr på Alpino Atlantico i dobbeltværelse
 • 1 ½ times yoga hver dag
 • Dagens tema workshop med øvelser bl.a. åndedrætsøvelser, meditation, visualiseringer, visionsarbejde, skriveøvelser
 • Daglig meditation
 • 5 lækre ayurvediske behandlinger, der passer til din ayurveda-konstitution og livssituation
 • 1 konsultation med Maria inkl. kostvejledning
 • 1 guidet vandretur
 • Maria Juhls bog: ”Lev Mere – Kæmp mindre – Ayurvedisk livsstil i Norden”
 • Maria Juhls guidede digitalt yogaprogram, Rejsen til helhed, til brug efter hjemkomsten
 • 3 daglige vegetariske måltider med undtagelse af udrensningsdagen, hvor maden vil fylde mindre men friske juicer mere
 • Sunde snacks, juicer og teer i løbet af dagen
 • Yogamåtter og udstyr
 • Transport til og fra lufthavnen
 • Dette er en pakkerejse og er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven - se hvilke fordele det medfører for dig - klik her
Ikke inkluderet
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
Afrejse
Hjemkomst
22. november 2018
29. november 2018
DKK 16.190,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at bo alene mod et tillæg. Du kan se enkeltpersontillægget ved at vælge "enkeltværelse" på bookingformularen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Flyrejse / Transport

Flyrejsen fra København til Madeira er inkluderet i rejsens pris. Herunder kan I se detaljerne.

Kommer snart...

Transport fra lufthavnen

Når I ankommer til lufthavnen i Madeira har vi sørget for, at I bliver hentet og kørt til hotellet. Ligeså, når I skal tilbage til lufthavnen.

Mad og drikke

På denne tur har vi inkluderet fuld pension. Det betyder, at I tre gange om dagen har adgang til buffet med ayurvediske vegetarretter. Maden er meget varieret og du vil helt sikkert finde noget mad, du kan lide - også selvom du egentlig ikke er vegetar.

Restaurantens åbningstider
Morgenmad: 07:30 - 10:00
Frokost: 13:00 - 14:00
Aftensmad: 19:00 - 20:00

Overnatning

I bor på Alpino Atlantico i dobbeltværelse (enkeltværelse er muligt mod et tillæg). Værelserne er fint indrettet og har balkon, hvorfra man kan sidde og nyde havudsigten. Derudover har alle værelser gratis WIFI, Air Condition, badekåbe og sandaler, mørklægningsgardiner, tv, bad/toilet, vandkoger, hårtørrer, minibar og safebox. Vi har inkluderet billeder af værelserne i galleriet øverst på siden.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

GRUPPEREJSE: Tag med og oplev en dejlig uge på Tenerife med yoga og ayurveda. Rejseleder og yo...
Sværhedsgrad:
Grupperejser
PRIS ER INKL. FLYREJSE - En dejlig yogaferie på Gran Canaria, hvor I ved stranden i Las Palmas...
Sværhedsgrad:
Velegnet til solorejse
Hotellet ligger lige ned til vandet lidt nord for Agadir. Der laves yoga morgen og aften i et fantas...
Sværhedsgrad:
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider