DKK 6.490,00

Italien - Grupperejse - Yogaretreat og landlig idyl

Bemærk: Hvis du booker rejsen inden 1. marts 2018 får du 500kr rabat. Rabatten er fratrukket prisen her på siden, som vil blive sat op med 500kr d. 1. marts 2018. 

DENNE REJSE ER GARANTERET!

Under dette retreat vil vi hver dag dedikere og arbejde med et nyt chakra. Vi skal arbejde med yoga, meditation, visualisering og meget andet for at stimulere og forløse de forskellige chakras i vores krop.
Chakras er energicentre, hvor energien i vores krop flyder. Hvert chakra har sit eget center, farve og funktion, som repræsenterer det fysiske og følelsesmæssige helbred. Når vi kender effekten af vores chakras, har vi større mulighed for at leve i harmoni med vores sind, krop og følelser. Vi kan bevare vores beslutninger om at være kreative, stærke og være åbne for nye muligheder i livet.

Højdepunkter på turen

  • Morgen og eftermiddagsyoga (Hatha Flow og Kundalini yoga)
  • Gå på opdagelse i den dejlige natur (der kan arrangeres mini ture og besøge omkringliggende steder)
  • Besøge Rom centrum (der er kun 40 min med tog til centrum af Rom og en tur dertil vil blive arrangeret en af dagene under retreatet) eller en anden hyggeligt sted
  • Afslapning og bare være i naturenRejseleder / Instruktør

Agnieszka Bera

Kundalini Yoga

Læs mere »

Overblik
Afrejse i månederne:
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
Vær med på facebook

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Overnatning

Giulia de Gallese

Vi skal bo på Giulia de Gallese som er et privat hotel/hostel, der ligger i et typisk Italiensk landområde nord for Rom og tæt på Viterbo.
Stedet er præget af græsplæner, roser og oliventræer og har en fin udsigt over dalen og den gamle middelalderlig by Gallese. Det tager ca. 10 minutter at gå til byen Gallese. Vi skal lave yoga i en tidligere kirke, som er blevet rekonstrueret til et perfekt sted for undervisning og workshops. Den tidligere kirke har en fantastisk atmosfære og energi til yogaundervisning. Giulia de Gallese tilbyder vegetariske måltider (eller vegansk, hvis du foretrækker det) og disse måltider er lavet af deres egne fremstillet økologiske produkter. Giulia de Galleses værelser er typisk italiensk inspireret og har badeværelse, sengetøj og håndklæder.

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

Ankomst, indkvartering og velkomstmiddag

Dag 2-6 Yoga og meget andet

Dagene er fleksible, men der er dog noget, som ligger fast. Det er følgende begivenheder, som vil finde sted hver dag.

- Morgenyoga
- Morgenmad
- Fritid med mulighed for forskelige ture
- Frokost
- Tid til dig selv
- Eftermiddagsyoga
- "Silent time" (ca. 1 times stilhed efter eftermiddagsyoga)
- Afslapning og social sammenvær med hinanden

Dag 7 Morgenyoga og tur til Rom

- Morgenyoga
- Tur til Rom eller til omkringliggende steder. Onsdag er dagen hvor der er mulighed for en tur til Rom eller et andet dejligt sted. Du kan vælge en tur, tage en pause eller bare nyde den smukke natur tæt på retreatet. (tur til Rom er ikke inkluderet i prisen)

Dag 8 Yoga og hjemrejse

- Morgenyoga
- Morgenmad
- Afslutning og afgang

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Rom
  • Transport til/fra lufthavnen
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
  • Mad på udflugter
  • Administrationsgebyr kr. 145,-
Afrejse
Hjemkomst
25. maj 2018
01. juni 2018
DKK 6.490,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at bo alene mod et tillæg. Du kan se enkeltværelsestillægget ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen. Bemærk, at hvis du vælger "1 voksen", skal du ikke også vælge "enkeltværelse".

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport / Flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Rom er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk eller t2t.dk. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse. Prisen for denne vil sandsynligvis være omkring 1000-1500kr i alt.

Retreatet har beliggenhed lidt uden for Rom ca. 1,5 time fra Fiumicino Airport, Ciampino og 1 time fra centrum af Rom (der er direkte tog fra både lufthavn og centrum af Rom)

Bemærk: Dette er en grupperejse, som kræver minimum 10 deltagere. Vi bekræfter senest turen to måneder inden afrejse. Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen, indtil vi har endeligt bekræftet turen.

Links
Momondo
t2t

Fra lufthavnen til Retreatet

Det er meget let at komme fra lufthavnen til retreatet. Du kan få et hurtigt overblik over turen via dette link: Rome2Rio

Mad og drikke

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen. Måltiderne vil være vegetariske retter, som bliver tilberedt af økologiske råvarer.

Yogalærer - Agnieszka Bera

Agnieszka Bera - yoga instruktør med mere end ti års undervisningserfaring i yoga. For få siden blev jeg forelsket i Kundalini-yoga. Kundalini-yogaen var med til at ændre mit liv og det gav mig præcis dét, jeg manglede i min yogapraksis. Klarhed, kærlighed og rum til mig selv. Jeg er certificeret Kundalini-yogalærer fra Kundalini Research og Yoga Alliance.

Vær opmærksom på, at Agnieszka underviser på engelsk, men taler dansk, polsk og italiensk.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Udstyr og rabataftaler

GoYogi

Når du køber en yogaferie hos Bering Rejser, får du 10% rabat hos www.Goyogi.dk. Du finder rabatkoden på din "min rejse"-side.

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

GRUPPEREJSE MED DANSK YOGALÆRER - En dejlig tur til med fokus på yin, yang og yoga nidra...
Sværhedsgrad:
GrupperejserYogaferie i Portugal
En dejlig yogaferie på Gran Canaria, hvor I ved stranden i Las Palmas og kan nyde yoga og alt ...
Sværhedsgrad:
Velegnet til solorejse
En dejlig uge på øen Laamu i Maldiverne. I laver yoga morgen og aften og dagene bruges ...
Sværhedsgrad:
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider