DKK 7.990,00

Indonesien - Bali Bliss Yoga Retreat

Kom med til Gudernes ø Bali og forkæl dig selv med daglig yoga, massage og wellness behandlinger, økologisk mad og smukke omgivelser. Dette yoga retreat vil give dig en oplevelse for livet, med tid til fordybelse og stilhed eller oplevelsesture rundt på denne unikke Indonsiske ø.

Bali er et magisk, frodigt paradis omringet af turkisblåt hav, med rismarker, grønne jungler, vulkaner og kendt for sin kunst og kultur.

Der er en særlig spirituel atmosfære på øen - uanset om du besøger i en af de tusindvis af templer eller bare oplever balineserne, der begynder deres dage med at lægge smukke blomster og offergaver ud til guderne.

Yoga
Under dette yoga retreat skal vi lave en blanding af slow flow vinyasa yoga og yin yoga, samt pranayama (åndedrætsøvelser) og yoga nidra (dyb afspænding). Morgenyogaen vil være dynamisk og vække energien, og eftermiddagsyogaen vil være beroligende og afslappende.

Du er velkommen til at deltage uanset om du er ny til yoga, men jeg anbefaler, at du har nogle erfaringer med yoga, så du kan få mest ud af yogatimerne.

Bemærk: Vær opmærksom på at yogatimerne vil blive undervist på engelsk, med mulighed for dansk oversættelse.
Rejseleder / Instruktør

Anne Goncalves

Yoga & Mindfulness

Læs mere »

Overblik
Afrejse i månederne:
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
Vær med på facebook

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Overnatning

Desa Seni Village Resort

Vi skal bo på Desa Seni Village Resort på øens sydvestlige kyst. Dette sted emmer af afslappet luksus og vi skal bo i antikke og originale træhuse, som er blevet bragt til Bali fra øerne omkring i Indonesien og derefter restaureret. En unik chance for at opleve at bo i et hjem, der afspejler den indonesiske kultur og kulturarv. Der er en saltvandspool, holistisk spa og en restaurant med økologisk, frisk og sund mad - hvoraf 80% bliver dyrket på stedet. Og så er det kun i 12 min. gåafstand fra stranden.

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

I ankommer til hotellet og har lejlighed til at pakke ud og se jer omkring.

Dag 2-7 Yoga og en masse andre oplevelser

DAGLIGT SKEMA
8.00-9:30 Slow flow yoga og meditation
9:30 Brunch
Tid til at ligge ved poolen, gå til stranden, spa behandlinger eller sightseeing på øen.
16:30-18.30 Yin yoga and yoga nidra
19:00 Middag

Dag 8 Hjem- eller videre

Nu er yogaretreatet slut. Herfra kan I tage hjem eller fortsætte jeres rejse.

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Denpasar t/r
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
Afrejse
Hjemkomst
03. november 2018
10. november 2018
DKK 7.990,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i trippelværelse. Det er også muligt at bo i dobbeltværelse eller alene mod et tillæg. Du kan se enkeltpersontillægget ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Flyrejse / Transport

Flyrejsen fra Danmark til Denpasar er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk eller t2t.dk.  I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Links
Momondo.dk
t2t.dk

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen, indtil vi har bekræftet turen.

Fra lufthavnen til hotellet

Desa Seni, hvor vi skal bo, ligger omkring 30 min. kørsel fra Bali Ngurah Rai lufthavnen. Ankomst og afrejse transfer til og fra lufthavnen med en privat chauffør kan arrangeres mod et ekstra gebyr på 25 USD for en bil med op til fire personer. Giv os besked når du booker, hvis du ønsker dette.

Mad og drikke

Hver dag får I serveret en lækker økologisk brunch og aftenmåltid.

Overnatning
Bemærk venligst at hvis du rejser alene og vælger tre-mandsværelse, vil det være forudsat, at der er andre der booker det samme. Hvis ingen andre bestiller et tre-mandsværelse, får du mulighed for at bestille et dobbeltværelse eller et enkeltværelse i stedet.
Spa

Desa Senis egen spa tilbyder traditionelle og holistiske behandlinger med inspiration fra Østen. Du kan fx vælge mellem traditionel Balinesisk massage, zoneterapi, aromaterapi, ansigtsbehandlinger m.m.

Du får 20% rabat på den normale pris for massage og andre wellness behandlinger, hvis du bestiller på forhånd.

Oplevelser på Bali

Bali er en fantastisk smuk ø med tusindvis af templer, vandfald, bjerge og vulkaner og rismarker. Der er masser af muligheder for at snorkle eller dykke blandt koraller eller besøge de spændende butikker med lokalt håndværk i Ubud, kun en times kørsel fra hvor vi skal bo.

Personalet kan hjælpe dig med at organisere dagsture rundt omkring på øen.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

Visum og Pas

Der kræves visum for danske statsborgere, der rejser til Bali. Turistvisum, der er gyldigt i 30 dage, opnås hurtigt og meget nemt ved ankomst. Vær blot opmærksom på betingelserne for opnåelse af turistvisum; den rejsende skal være i besiddelse af en gyldig returbillet, have et pas der er gyldigt i mindst 6 måneder efter forventet udrejse. 30 dage turistvisum er gratis. Turistvisum kan ikke forlænges eller ændres til anden type visum.

Udstyr og rabataftaler

GoYogi

Når du køber en yogaferie hos Bering Rejser, får du 10% rabat hos www.Goyogi.dk. Du finder rabatkoden på din "min rejse"-side.

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Klima

Vejret på Bali i november er normalt behageligt og varmt med gennemsnitlige temperaturer omkring 27 grader.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider