Udsolgt

Portugal - Grupperejse - Yin Yoga Treat i Portugal

Bemærk: Denne rejse er udsolgt.

Vi kan tale os nok så meget ud af og ind i alting. Nogle gange bliver der talt så meget, at ord forsvinder og vores evne til at lytte svinder ind. Så meget tale at vi ikke engang kan høre os selv. Tankerne farer rundt i hovedet, alting synes uden hoved og hale. Nattesøvnen er ofte tiltrængt, men sjældent føler du dig udhvilet. Vægten svinger, motionen udføres for at holde maven flad, lårene slanke og røven fastere. Fordøjelsen er ustabil, måltider springes over, juicer her og der, men blodsukkeret kan ikke følge med og giver i stedet “cravings”. Lunten er kort, humøret højt i solskin, men på gråvejrsdage synes alting håbløst. Beslutning om jobskifte, flytning, shopaholic, tristhed, frustration over ex’en, frygt for fremtiden og sådan er der så meget, når krop og sind er i ubalance.

Yin yoga retreat er 7 dage med 3½ times yin yoga, meditation og åndedrætsøvelser. Et intenst og omsorgsfuldt forløb til at styrke din evne til at se det smukke i livet også på en regnvejrsdag.

Det er ren yin yoga der vil give harmoni mellem krop og sind. Yin yoga kan, med et intenst forløb som et retreat, sætte spor så dybt, at du efterfølgende nemmere og hurtigere vil kunne finde denne harmoni og indre styrke, når du i hverdagen ikke altid kan finde tid til 1½ time på måtten, men måske bare 15-20 min.

Yin yoga kan styrke vores evne til at være i hverdagen og i livet med de udfordringer det giver os løbende. Yin yoga emotion retreat kan påvirke din evne til

    - Tanker som ydmyghed, tålmodighed, tilfredshed og glæde
    - Handlinger som venlighed, ærlighed, gavmildhed og meningsfuld tale
    - Hvordan du agere overfor dine omgivelser som respekt, tilgivelse, taknemmelighed og loyalitet
    - Tone og styrke hele din krop
    - Giver mening som inspiration, hjælpsomhed og mod
    - Styrker din omstillingsevne, fleksibilitet og spontanitet – evnen til at se lysere lettere på livet
    - Nærvær med os selv og andre, styrke empatien og evnen til anderkendelse af os selv og andre

Yin yoga er så meget mere end en smidig krop. 7 dage med 3½ times fysisk udførelse af stillinger i yin yoga, der er nøje sat sammen til at styrke din krop og dit sind. Yin yoga er målrettet arbejdet med bindevævet som fylder 70 procent af din krop. Nervesystemet flyder gennem bindevævet og når kroppen eller sindet oplever stress trækker bindevævet sig sammen. Når bindevævet knuder sammen efter fx skader, traumer, overbelastning, chok, sygdom, brud eller operation svækkes immunforsvaret, nattesøvnen, fordøjelsen og vores evne til at træffe beslutninger, holde fast i forhold, mål og os selv.

Yin Yoga retreatet er sat sammen på en sådan måde, at du kan opleve en følelse af lethed og befrielse når kosten, skemaet for de enkelte dage og indholdet skriger ferie og samtidig stemmer overens med TCM’s (Traditional Chinese Medicine) forskrifter. Det betyder, at dagen starter forholdsvis tidligt med åndedrætsøvelser og yin yoga, inden en god stor morgenmad, hvor du også kan lave dig en sandwich på groft brød til at tage med på tur. Der er rig mulighed for at gå tur langs strandene, sidde på kaffebar eller cykle en tur i skoven på lodgens mountainbikes af mærket Scott. Frokosten kan du smøre ved morgenmaden eller spise ude på en af de mange gode restauranter, der bugner med frisk fisk og skaldyr. Sidst på dagen er det tid til 1½ time yin yoga, inden vi kan sætte os til bords. Middagen vil bestå af et let aftensmåltid som suppe, risotto med salat og brød til. Dette for at din krop ikke skal bruge kræfter på at fordøje tre retter hele natten.

Overblik
Afrejse i månederne:
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
Vær med på facebook

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Din yin yogainstruktør

Kristine Marie Rost er Yin Yoga Champion lærer og assisterer Asiens førende Yin Yogalærer Victor Chng på hans yin yoga læreruddannelse i Singapore. Kristine har undervist i Yin yoga i snart 4 år. I forbindelse med hendes knap 2-årige ophold i Asien arbejdede hun som yin yogaterapeut på et af verdens bedste hospitaler i tæt samarbejde med læger uddannet i både vestlig og kinesisk medicin sideløbende med sin undervising i Yin og Restorativ yoga i et af Filippinernes førende yogastudier. Siden Kristine kom hjem har hun undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde workshops, da hun ønsker at sprede yin yoga ud til flest mulige i Danmark. Kristine har de sidste to år repræsenteret Yin Yoga på den årlige Copenhagen Yoga Festival og hun er med som underviser når DGI afholder store inspirations conventions for deres instruktører.

Overnatning

The Lodge

The Lodge er et fantastisk sted og ligger 40 minutter fra Lissabon. Dette lille resort byder på simple og lækre værelser, spa, swimmingpool, sauna og mulighed for alverdens aktive eventyr, så som surfing, klatring, mountainbiking og yoga. Værelserne har enten dobbeltsenge eller enkeltsenge og er ca. 14 kvadratmeter store.

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

Du ankommer til The Lodge og checker ind på dit værelse. Den første yogatime starter kl. 16:00, hvor du skal være omklædt og klar. Hvis dit fly lander senere, så er det helt ok, at du ikke er med til den første yogatime.
 

Dag 2-6 Yin Yoga og andet

Her et programmet for en typisk dag. Variationer kan forekomme.

07:00 – 07:15 – Du står op og får en kop te med ingefær, citron og urter
07:15 – 09:15 – Yin Yoga
09:30 – 10:45 – Morgenmad
Tid på egen hånd
16:00 – 17:30 – Yin Yoga
18:30 – 20:00 – Aftensmad
Tid på egen hånd

Dag 7 Hjemrejse

Yin Yoga Retreat i Portugal er slut og det er tid til at rejse hjem - eller videre ud i verden. Vi håber, du har haft en fantastisk uge og håber, du vil med igen :)

Prisen inkluderer

 • 6 nætter i dobbeltværelse (delt med anden deltager – enkeltværelse kan tilkøbes)
 • Morgenmad alle dage
 • Frokostmadpakke alle dage
 • 3½-4 timers yin yoga hver dag
 • En dag med valgfri aktivitet (fx surfing eller en gåtur i skoven)
 • Frit brug af sauna, jacuzzi og swimmingpool (i åbningstiden)
 • Frisk frugt og te hele dagen
 • 6 aftensmåltider
 • Dansk Yin Yoga Instruktør hele ugen (Kristine Marie Rost)
Ikke inkluderet
 • Flybillet fra Danmark til Lissabon
 • Rejseforsikring
 • Transport til/fra lufthavnen i Lissabon
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
Afrejse
Hjemkomst
01. oktober 2017
07. oktober 2017
6.590,00 DKK
Udsolgt

Praktisk info

Flybillet til Lissabon

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Det er dog meget let at komme fra Danmark til Lissabon.

Hvis I vil rejse fra København er der direkte fly med TAP Portugal stort set hver dag og Norwegian flyver direkte flere dage om ugen.

Hvis I vil flyve fra Billund er det også en mulighed, men herfra er der ikke direkte fly. Turen bør dog under alle omstændigheder ikke tage mere end 5½ time pr. vej.

I skal endelig sige til, hvis I har brug for hjælp til at finde den helt rigtige flybillet.

 

Din yin-yogainstruktør

En uheldig skade blev forvandlet til et karriereskift fra HR og projektledelse, da Kristine fandt heling og styrke gennem Yin yoga og Restorativ yoga. Det spirede en passion for begge former for praksis, som hun i dag kombinerer med terapeutisk Yoga i sin Yin form.

Kristine er i dag Yin Yoga Champion lærer og assisterer Asiens førende Yin Yogalærer Victor Chng på hans yin yoga læreruddannelse i Singapore. Kristine har undervist i Yin yoga i snart 4 år. I forbindelse med hendes knap 2-årige ophold i Asien arbejdede hun som yin yogaterapeut på et af verdens bedste hospitaler i tæt samarbejde med læger uddannet i både vestlig og kinesisk medicin sideløbende med sin undervising i Yin og Restorativ yoga i et af Filippinernes førende yogastudier. Siden Kristine kom hjem har hun undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde workshops, da hun ønsker at sprede yin yoga ud til flest mulige i Danmark. Kristine har de sidste to år repræsenteret Yin Yoga på den årlige Copenhagen Yoga Festival og hun er med som underviser når DGI afholder store inspirations conventions for deres instruktører.

Kristines faglige baggrund som Yin yogalærer er bl.a.:

- Specialist i Yin Yoga med over 450timers uddannelse i ren Yin yoga, herunder Forebyggelse og heling af skader hos sportsfolk

- Yogalærer terapeut 500timer (Yoga alliance)

- Certificeret i Restorativ yoga, Senior yoga og yoga for brystkræftopereret

- Certificeret i Energetisk Ansvarlighed

- NLP certificeret, Masterclass i Erhvervspsykologi og Integrationskonsulent

- Studerer TCM (Traditional Chinese Medicine) og Taoism

Livsglæden og den omsorgsfulde personlighed  samt hendes naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske. Oplev den stille side af yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.

At have en daglig yin yoga praksis giver Kristine evnen til at være med sin selv og leve livet med en lethed uden at blive tynget af gamle følelser. At leve sin yoga betyder for Kristine, at hun oplever en helhed, en evne til at leve livet fuldt ud med de op og nedture livet byder på.

Andre oplevelser

Her er en lille kort liste med ting, I også kan opleve på denne tur (der er mange flere muligheder)

– Dagstur til Lissabon, Sintra eller Cascais
– Massage (koster 45euro for en time)
– Surfing
– Klatring
– Mountainbike
– Bueskydning
– og meget andet
 

Lufthavnstransfer

Vi kan sagtens arrangere, at I bliver hentet i lufthavnen og kørt til The Lodge. Det koster 50 euro pr. taxa pr. vej. I kan tilvælge transfer, når I booker rejsen, men I skal være opmærksomme på, at I skal betale for transfer lokalt (til chaufføren).

I forbindelse yin yoga-turene forsøger vi at arrangere at folk kan dele transfer. De som kan køre sammen vil få besked herom. Det ordner vi cirka en uge inden afrejse.

Dette skal du medbringe

– Vandflaske
– Termokrus
– Yogamåtte
– Tæppe
– Lunt tøj til at lave yin yoga i (uldsokker, hue, tørklæde, lun trøje, lune bukser)
– Lunt tøj til evt. kølige aftener
– Behagelige sko til gåture
– Klipklapper og/eller sandaler
– Dagsrygsæk
 

Første yogasession

Den første yogasession er kl. 16:00 på ankomstdagen. Du skal være omklædt og klar til at gå i gang. Hvis dit fly ankommer for sent til at du kan nå denne time, så skal du ikke gå i panik. Det er helt ok.
 

Mad og drikke

Morgenmad, frokostmadpakke og aftensmad er inkluderet i prisen. Frokostmadpakken laver man selv i forbindelse med morgenmaden, hvor der bliver stillet ekstra ting frem. Man kan fx lave en sandwich.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af vejret i området ved Sintra. Data er taget fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 10 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Få tilbud

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

Denne rejse har fokus på yoga og afslapning i et fantastisk hjørne af Portugal. I bor p...
Sværhedsgrad:
Yogaferie i PortugalSolorejser - til dig der rejser alene
Denne tur går til Zanzibar, hvor du bor på hotel i den nordlige by Nungwi. Hotellet ligg...
Sværhedsgrad:
Yogaferie i TanzaniaSolorejser - til dig der rejser alene
Denne rejse går til den græske ø Kalymnos, hvor vores yogainstruktør, Beat...
Sværhedsgrad:
Yogaferie i GrækenlandGrupperejser
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

×VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 2000KR

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev - lodtrækningen sker hver tredje måned.

*

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider