Udsolgt

Egypten - Yogaferie i Soma Bay

Hvis I leder efter en yogaferie kombineret med varme og ophold på paradis-strande med krystalklart vand – så er denne rejse noget for jer. På turen har vi inkluderet yoga to gange om dagen (dog ikke på torsdage) og yogaen er en blanding af forskellige stilarter og vil typisk arbejde med udgangspunkt i at styrke kroppen og bringe den i balance. Der vil også være sessions, hvor der er fokus på meditation.

Soma Bay er en halvø cirka 45km syd for Hurghada i Egypten. Det er en resortby og I kommer til at bo på Hotel The Breakers, som ligger lige ned til vandet og har sin egen mole, hvorfra man kan dykke/snorkle ved hotellets hus-rev. Udover den oplagte mulighed for at dase ved stranden, gå ture og dykke/snorkle, kan I også prøve kræfter med fx kitesurfing, windsurfing og stand up paddling. Om I har lyst til at lave andet end yoga er helt op til jer, vi lover dog at rammerne er perfekte, uanset hvad I foretrækker.

Overblik
Afrejse i månederne:
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
Vær med på facebook

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

I ankommer til lufthavnen i Hurghada, hvor I bliver mødt og kørt til Soma Bay. Afhængigt af hvornår I ankommer, kan I måske nå at være med til aftenyoga kl. 17:00 (der er ikke yoga om torsdagen).

Dag 2-7 Yoga og andre oplevelser

Hver dag er der morgenyoga enten kl. 8:00 eller kl. 10:00. Aftenyoga er kl. 17:00. Der er ingen yoga på torsdage. Resten af tiden, kan I fx slappe af på stranden, dykke, snorkle, nyde dejlige gåture langs vandet, kitesurfe eller fx hygge jer med stand up paddle boards.

Bemærk: Hotellet har et hus-rev, hvor det er meget spændende at dykke og snorkle. Det er gratis at dykke/snorkle, men I skal være opmærksom på, at det koster noget at leje udstyr. I er velkomne til at medbringe udstyret selv.

Dag 8 Hjemrejse

Nu er rejsen slut og det er tid til at tage hjem eller videre ud i verden. Afhængigt af hvornår jeres fly afgår, kan I måske være med til morgenyoga i dag.

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Hurghada
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
  • Administrationsgebyr på kr. 145,-
Afrejse
Hjemkomst
20. oktober 2018
27. oktober 2018
DKK 4.390,00
Udsolgt
21. oktober 2018
28. oktober 2018
DKK 4.390,00
Udsolgt
22. oktober 2018
29. oktober 2018
DKK 4.390,00
Udsolgt
23. oktober 2018
30. oktober 2018
DKK 4.390,00
Udsolgt
24. oktober 2018
31. oktober 2018
DKK 4.390,00
Udsolgt

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du kan se enkeltpersontillægget ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Hurghada er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk, t2t.dk eller via bravotours.dk eller apollorejser.dk, som har direkte afgange fra Danmark til Hurghada.  I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen, indtil vi har bekræftet turen.

Mad og drikke

Halv pension er inkluderet i rejsens pris. Det er morgenmad og aftensmad. I kan selv vælge, om I vil spise mad på hotellets restaurant eller på en af de andre restauranter i Soma Bay. Halv pension inkluderer kun mad. Drikkevarer er ikke inkluderet, men kan købes i forbindelse med måltiderne.

Overnatning

På hotellet kommer I til at bo i dobbeltværelse med havudsigt. Det er muligt at få et værelse med udsigt til haven i stedet, men besparelsen på dette er meget lille.

Check-in på hotellet er kl. 15:00. Hvis I ankommer tidligere end dette, kan I være nødt til at vente til værelset er klar. Det er dog ikke unormalt, at hotellet lader folk rykke ind på værelset tidligere. Hvis det ikke er muligt, vil I kunne lægge jeres bagage på hotellet og gå ud og se jer omkring.

Check-out er kl. 12:00. Det er muligt at få sen check-out. Hvis I ønsker dette, kan I spørge direkte i hotellets lobby.

Børn

Det er muligt at have børn med på turen. Børn under 6 år er gratis, hvis de deler værelse med to fuldt betalende voksne. Hvis I vil have to børn med, så vil I skulle bruge to værelser og dermed vil der ikke være rabat for børnene.

Yoga

Der er yoga alle ugens dage bortset fra torsdage. Morgenyoga starter på forsellige tidspunkter afhængigt af dagen, men det er enten kl. 8:00 eller kl. 10:00. Aftenyoga er altid kl. 17:00.

Det er muligt at tage med på turen uden at lave yoga, men der er tale om en meget lille besparelse på kun 365kr pr. person, hvis nogen vil fravælge yoga.

Bemærk: det er vigitigt, at du medbringer et håndklæde til brug i yogatimerne.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

Udstyr og rabataftaler

GoYogi

Når du køber en yogaferie hos Bering Rejser, får du 10% rabat hos www.Goyogi.dk. Du finder rabatkoden på din "min rejse"-side.

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

Denne rejse har fokus på yoga og afslapning i et fantastisk hjørne af Portugal. I bor p...
Sværhedsgrad:
Yogaferie i PortugalVelegnet til solorejse
Dyrk yoga morgen og aften i skønne omgivelser nær den afslappede by Taghazout. Alle dag...
Sværhedsgrad:
Surfing i MarokkoVelegnet til solorejse
En dejlig yogaferie på Gran Canaria, hvor I ved stranden i Las Palmas og kan nyde yoga og alt ...
Sværhedsgrad:
Velegnet til solorejse
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider