Rejsen kan desværre ikke bestilles online lige i øjeblikket.

Ring til os på 71 99 65 50, eller vend tilbage på et senere tidspunkt for at bestille.

Grækenland - Windsurfing på Club Vass, 1 uge

Uanset om du er garvet windsurfer eller totalt nybegynder, så er dette den helt rigtige windsurfingferie. Club Vass har i nu 25 år arbejdet på at skabe perfekte rammer for windsurfing og det er i høj grad lykkedes. Hos Club Vass er hele oplevelsen målrettet til windsurfere og derfor er der stort fokus på, at ting så som udstyret, kurserne altid er helt ‘up to date’. Det eneste du behøver tage dig af under opholdet er at windsurfe så meget som overhovedet muligt – og måske hygge dig lidt i det fremragende natteliv i byen.

Club Vass har åbent i sommerhalvåret fra sidste uge i maj til første weekend i oktober.

Club Vass ligger i den lille fiskerby Vassiliki på sydspidsen af den billedskønne græske ø Lefkas. På grund af de usædvanlige vindforhold er stedet blevet et verdensberømt sted at windsurfe.

Club Vass byder på undervisning og udfordringer for windsurfere på alle niveauer og på det nyeste og bedste udstyr. Instruktørerne på stedet er alle yderst kompetente og dygtige til at undervise og coache. Windsurfingkurserne er inkluderet i prisen og fleksible, så de passer med gæsternes ønsker og behov.

Når du er tilknyttet Club Vass medfølger det, at du får fri afbenyttelse af mountainbikes og SUP’er (Stand Up Paddle Boards). Landskabet i området egner sig fantastisk til mountainbiketure og der findes mange gode ruter til alle niveauer. Hver dag er der guidede mountainbiketure, som du gratis kan tage med på.

Overblik
Egnethed for begyndere
1
2
3
4
5
6
Afrejse i månederne:
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
Dagstemperaturer (gns)
Maj 22
Jun 26
Jul 28
Aug 29
Sept 25
Havtemperatur (gns)
Maj 19
Jun 23
Jul 25
Aug 26
Sep 25
Antal dage med god vind (gns)
Maj 15
Jun 25
Jul 28
Aug 28
Sep 24

Overnatning

Club Vass

Super lækkert og lige ved vandet. Hotellet er i to etager og værelserne har udsigt over havet. På den måde kan I holde øje med vindforholdene (og evt. fornøje jer med at se andre windsurfe). Stranden er en pebble-beach og hotellet har desuden en swimmingpool.

Se flere billeder »

Hotel Kalias***

Dette hotel bruger vi, hvis selve Club Vass er udsolgt - Halvtreds meter fra Club Vass ligger Hotel Kalias. Hotellet byder ikke på overdrevet luksus, men når du bor her medfølger morgenmad i prisen. Her er også mulighed for at få en “lejlighed” med to sammenhængende værelser. Når du bor her, vil du stadig fungere som kunde på Club Vass og have præcis samme adgang til windsurfing, mountainbikes og SUPs.

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

I ankommer til lufthavnen i Preveza, hvorfra I tager en taxa til Vassiliki og checker ind på jeres hotel. Når I ankommer kan I muligvis nå at windsurfe lidt. I går bare over til Club Vass og melder jeres ankomst.
 

Dag 2-7 Windsurfing og en masse andet sjov

Kurserne for begyndere og lettere øvede windsurfere starter typisk tidligt om morgenen, så de kan drage fordel af de roligere vindforhold. Der fokuseres på undervisning i vandet og den teoretiske undervisning tilpasses derefter.

De mere øvede surfere venter til senere på dagen med at tage ud på vandet og starter typisk dagen med teoriundervisning.

Hver dag er der to guidede MTB-ture, som I kan vælge at tage med på og I har altid fri adgang til Stand Up Paddle boards.


 

Dag 8 Hjemrejse

Ak, nu er rejsen slut og I rejser hjem til Danmark. I tager en taxa fra Vassiliki til lufthavnen i Preveza, hvorfra I flyver hjem.
 

Prisen inkluderer

 • 7 nætter på Club Vass i dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage
 • Ubegrænset deltagelse i daglige windsurfingkurser inddelt efter niveau
 • Ubegrænset brug af windsurfingudstyr på Club Vass
 • Forsikring mod beskadigelse af udstyr
 • Fri afbenyttelse af Stand Up Paddle Boards (SUPs)
 • Fri afbenyttelse af mountainbikes
 • 2 guidede MTB-ture hver dag
 • Mulighed for børnepasning
Ikke inkluderet
 • Fly fra Danmark til Preveza
 • Transport til/fra lufthavnen i Preveza (koster 80 euro pr. vej)
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
Afrejse
Hjemkomst

Praktisk info

Transport

Flybillet er ikke inkluderet i prisen for denne rejse. De direkte fly fra Danmark til Preveza flyver mandag-mandag.

Du finder flybilletten på følgende sider:

apollorejser.dk, apollo.se, apollo.no

Hvis du har brug for hjælp til at finde flybilletten skal du blot sige til.

Når du skal fra lufthavnen til Club Vass vil det være nødvendigt at tage en taxa begge veje. Det koster cirka 80 euro pr. taxa pr. vej, hvori der kan sidde fire personer (udover chaufføren).

 

 

Hvis Club Vass er udsolgt

Club Vass er ofte udsolgt i højsæsonen. I de tilfælde bruger vi det bagvedliggende Hotel Kalias. Det drejer sig om, at I bor 50m bagved Club Vass. I vil stadig blive betragtet som gæster på Club Vass og have adgang til alle faciliteter.

Windsurfingkurserne

Kurserne for begyndere og lettere øvede windsurfere starter typisk tidligt om morgenen, så de kan drage fordel af de roligere vindforhold. Der fokuseres på undervisning i vandet og den teoretiske undervisning tilpasses derefter.

De mere øvede surfere venter til senere på dagen med at tage ud på vandet og starter typisk dagen med teoriundervisning.

Udstyret på Club Vass

Hos Club Vass fejler udstyret ikke noget. Her bruges altid det seneste boards og sejl og med et stort arsenal er du sikker på at få præcis det udstyr der passer til dit niveau.

Lige nu har Club Vass 275 boards og 280 sejl liggende i udstyrsskuret, og imens du er der, kan du frit benytte alt de udstyr, du føler, du har brug for. Hvis der ikke er nok vind til dit valgte sejl, så går du bare ind og bytter til et andet.
 

Børn og Kids' Club

Børn som windsurfer koster det samme som en windsurfende voksen.

Hos Club Vass er der fokus på børn og på, at få børn involveret i windsurfing – imens forældrene får rigelig tid til at windsurfe selv. Kids Club er derfor åben tre timer om formiddagen og fire timer om eftermiddagen mandag til fredag. De præcise åbningstider er fleksible, så de kan passe sammen med windsurfing gruppeundervisning for de voksne.

BEMÆRK: Der er begrænset antal pladser i Kids Club, så det er vigtigt at booke i god tid. 

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet uanset om I bor på Club Vass eller Hotel Kalias. Frokost og aftenmad kan købes på et af de mange spisesteder i området.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af vejret på Lefkas. Data er taget fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 15.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Få tilbud

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

Fuerteventura er en af verdens bedste windsurfingdestinationer. Øen er i særdeleshed po...
Sværhedsgrad:
Windsurfing på FuerteventuraWindsurfing i SpanienSolorejser - til dig der rejser alene
Denne rejse er for jer, som vil have en dejlig solrig ferie, hvor I samtidig lærer at windsurf...
Sværhedsgrad:
Windsurfing i Egypten
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

×Vind et rejsegavekort på 2000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev - lodtrækningen sker hver tredje måned.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider