Windsurfing i Grækenland

Kan du snart ikke kende forskel på de charterferier, som du har været på længere? Er dette fordi de alle sammen går ud på det samme – nemlig at ligge ved vandet og slappe af, mens du overhovedet intet foretager dig? Er du også blevet træt af at spilde tiden? Så skulle du måske finde dig en anden måde at holde din ferie på! Tillad os at komme med et forslag.

Hvis du ønsker at beholde vandet og varmen, men samtidig gerne vil gøre noget aktivt i din ferie, er det oplagt, at du vælger en windsurfingferie!

Hvad er windsurfing?

Godt spørgsmål! Windsurfing er en sportsgren, der mest af alt minder om en blanding af sejlads og surfing på bræt. Det er hylende morsomt! Du står på et bræt, som er omtrent 2,5 meter langt, og på midten af brættet er der et sejl, som skal stå for din fremdrift.

Det er ikke let, og dine første forsøg vil helt sikkert være genstand for megen latter fra både din egen og dit følges side. Det gør det jo bare endnu sjovere! Men der er kun en måde at lære det på, og det er op på hesten – eller brættet – igen.

Tag med Bering Rejser til Grækenland!

Og når du nu skal på windsurfing rejse, hvorfor så ikke tage til skønne Grækenland? Club Vass er et verdensberømt windsurfingsted på grund af de mange årlige dage med god vind og den lækre, græske strand.

Der er plads til alle i Club Vass, og skulle du få lyst til at foretage dig andet end at windsurfe, er der rige muligheder for at feste i Grækenlands fantastiske natteliv!

Så er du allerede en garvet windsurfer, eller har du nu meget lyst til at prøve det, anbefaler vi en tur til Club Vass i Grækenland. Det er helt sikkert en oplevelse, som du aldrig vil fortryde!

Bering Rejser står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål om windsurfing i Grækenland.

Rejser

Rejse inklusiv fly badge

Grækenland - Windsurfing på Club Vass, 1 uge

Club Vass har i løbet af de sidste 25 år skabt det perfekte windsurf-resort. Det betyder, at der nu er alle muligheder for fantastisk windsurfing både for begyndere og øvede.

Uanset om du er garvet windsurfer eller totalt nybegynder, så er dette den helt rigtige windsurfingferie. Club Vass har i mere end 25 år arbejdet på at skabe perfekte rammer for windsurfing og det er ...

8 dage

Windsurfing i GrækenlandVelegnet til solorejse
Pris fra DKK 6.490,00
jun jul aug sep okt nov dec jan feb mar apr maj
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider