Trekking i Nepal

Trekking i Nepal

Oplev fantastisk og udfordrende trekking i Nepal

Der er intet som trekking i Nepal. Du vil mærke suset fra du ankommer til Kathmandu og det vil fortsætte imens du trekker i bjergene. Det er fantastisk, fremmed og fantastisk livsbekræftende. Der er mange muligheder for trekking i Nepal og du behøver ikke nødvendigvis være i vanvittigt god form.

Det er på mange måder en ekstrem oplevelse at trekke i Himalaya. Der er mødet med Kathmandu, som på en gang er forvirrende og fantastisk. Der er den varme modtagelse fra det nepalesiske folk, som oprigtigt er glade for at se dig og så er der Himalayabjergene, hvis størrelse tager pusten fra dig og på et splitsekund går det op for dig, hvor små vi mennesker egentlig er og hvor uendelig forunderlig vores planet kan være. Det er majestætisk.

Der er mange, som slet ikke overvejer trekking i Nepal under påskud af, at det er for hårde treks og at fysikken ”nok ikke er til den slags”. Det er rigtigt, at der er hårde treks i Nepal, men det er også rigtigt at det Nepal byder på alverdens oplevelser, som ikke kræver den store fysiske formåen, men som på alle måder er lige så fantastiske, som fx et besøg ved Everest Base Camp.

Oplev vores fantastiske treks i Nepal
De treks vi tilbyder i Nepal har alle samme opskrift. I lander i Kathmandu, hvor I har nogle dage. Når I ankommer i lufthavnen bliver i mødt af vores folk, som kører jer til jeres hotel, som ligger i bydelen Thamel. Afhængigt af hvornår på døgnet I ankommer, kommer jeres guide forbi og tjekker at jeres bagage til turen er i orden. Hvis der er noget I mangler, så søger vi for, at I får lejlighed til at købe eller leje det. Det er muligt at købe en masse forskelligt outdoor-grej i Kathmandu, men I skal være opmærksomme på, at meget af det er kopivarer. Dagen efter ankomst er det tid til en tur rundt i Kathmandu. I kommer til at se de vigtigste seværdigheder og hvis I har været i Nepal før, søger vi for, at I ser noget nyt i stedet. I har en guide med på turen, som på godt engelsk, kan fortælle jer om de forskellige steder.

Dag tre er sædvanligvis starten på jeres tur i bjergene. I hentes på hotellet, hvorfra I enten flyver eller kører op i bjergene afhængigt af jeres valgte tur. Nu bliver det vildt.

Trekkingdagene varierer meget i længde. Nogle dage vandrer I kun i tre timer og andre dage går I hele dagen. Der er naturligvis tid til en masse stop undervejs, når der lige er en udsigt, der skal nydes og et billede, som skal tages. Det er helt normalt, at der er tid til store tanker i bjergene. Det hører med.
Som noget særligt på vores rejser inkluderer vi alle måltider på trekket og byder samtidig på varme drikke tre gange om dagen. På den måde ved du, hvad du har med at gøre. Fx ved du, at du ikke skal bruge mere end cirka 200 euro pr. uge i bjergene. En stor del af de penge vil gå til vand, som bliver dyrere og dyrere jo længere I kommer op i bjergene (helt op til tre euro).

I løbet af trekket har I altid mulighed for at komme i kontakt med os. På den voucher, I får udleveret står der et nummer, som I kan ringe til 24 timer i døgnet. På den måde sørger vi for at tage hånd om jer, uanset hvilken situation, I måtte have brug for hjælp til. Det sker dog meget sjældent, at nogen har brug for at bruge den løsning, men den er der og I skal bare benytte jer af den.

Sig endelig til, hvis I vil vide mere om trekking i Nepal. Vores eksperter er altid klar til at svare på spørgsmål.

Vi tilbyder alle de kendte treks. som fx Annapurna, Base Camp Trek, Everest Base Camp Trek og flere. Du kan se dem på listen nedenfor, hvor du også kan læse mere om hver enkelt af turene.

Rejser

Trek til Everest Base Camp, 18 dage

En fantastisk tur, hvor du kommer til at opleve det bedste af Nepal og samtidig røre ved verdens højeste bjerg.

Pr. person
18 dage / 17 nætter
fra 8.098,-
4-5
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep

Upper Mustang Trek, 19 dage

Oplev en mytisk rejse gennem et af Nepals gamle kongeriger. Upper Mustang Trek er en helt særlig oplevelse.

Pr. person
19 dage / 18 nætter
fra 13.098,-
4
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep

Annapurna Base Camp Trek, 16 dage

Denne tur går til Annapurna Basecamp og er et af de lettere treks i Nepal.

Pr. person
16 dage / 15 nætter
fra 6.998,-
4
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep

Everest Base Camp – Gokyo – Chola Pass, 19 dage

Denne tur varierer fra det almindelige trek til Everest Base Camp, fordi I går dertil via Gokyo og Chola passet.

Pr. person
19 dage / 18 nætter
fra 8.048,-
4-5
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep

Everest Base Camp via Jiri, 24 dage

Dette er en længere version af “Trekking til Mount Everest Basecamp, fordi du ikke flyver til Lukla, men i stedet bliver kørt til byen Jiri og går derfra.

Pr. person
24 dage / 23 nætter
fra 8.190,-
4-5
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.