DKK 3.290,00

Portugal - Surfing i Algarve, 1 uge

Hvis du drømmer om en afslappet surfingferie, hvor stemningen er casual, humøret højt og du kan lære – eller blive bedre til – at surfe , så er Lagos i Portugal lige stedet at tage hen. Her har vi skabt en sand oase for surfere på alle niveauer og de varme dage suser forbi imens vores gæster surfer på de forskellige strande i området.

Ud over fantastisk surfing, er en af de helt særlige ting ved Surf House i Lagos uden tvivl den hyggelige atmosfære. Uanset om du rejser i en gruppe eller bare kommer alene, så går der ikke mere end fem minutter, før du føler dig hjemme og er en del af Surf-House-gruppen. Det er blandt andet også derfor, at 80 procent af de besøgende i Surf-House vender tilbage år efter år. Det skal prøves!

Hver dag ved 9-tiden bliver landroverne fyldt op med mennesker og surf-grej, hvorefter de drøner ud og finder dagens bedste surf-spot. På stranden får du instruktion i at surfe – hvis du ønsker det – og derefter surfer du bare løs indtil turen går tilbage til Surf-House kl. ca. 17.

Det er vigtigt at understrege, at dette ikke er en surfing-fabrik. Der er høj fokus på, at netop du lærer at surfe og oplever det fantastiske ved sporten.

Hvad får du ud af denne rejse?

 • Fantastisk surfing på alle niveauer
 • Meget kompetente instruktører, som har undervist i mange år og ved, hvordan du lærer at surfe eller, hvordan du bliver bedre
 • Du bor lækkert og har mulighed for at opgradere til eget bad/toilet eller til lækker lejlighed
 • En masse sol og strand
 • Dejligt sammenhold med de andre i Surf House
 • Hygge på tagterrassen
 • Lækker mad – ikke kun når der arrangeres BBQ i Surf House, byen Lagos bugner simpelthen af gode spisesteder
 • Bering Rejser er kun et opkald væk i løbet af hele din ferie. Du kan ringe til os 24 timer i døgnet

 

 

Overblik
Egnet til begyndere
1
2
3
4
5
6
Egnet til øvede
1
2
3
4
5
6
Afrejse i månederne:
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
Gratis yoga!

I de følgende uger tilbyder vi yogasessions alle hverdage (gratis)!

2018
26. feb. - 02. mar.
17. - 21. mar.
16. - 20. apr.
30 apr. - 04. maj
21. - 25. maj
11. - 15. jun.
16. - 20. jul.
13. - 17. aug.
10. - 14. sep.
17. - 21. sep.
01. - 05. okt.
22. - 26. okt.

Overnatning

Surf House

I bor i “Surf House”, som har plads til 21 gæster og i en typisk uge bor der mellem 14 og 18 personer. “Surf House” har et køkken, som gæsterne deles om, derudover er der vaskeri, stue, gratis WiFi og to store terrasser og et grill-område – og selvfølgelig stilfulde værelser til alle! Aftenerne i Surf House foregår ofte med hygge på tagterrassen, sammen med de andre beboere.

Se flere billeder »

Pensao

Simpelt og rent. Pensao betyder “guesthouse” og er kun tilgængeligt for gæster ved Surf House. Det er dels et sted, som bruges, hvis der ikke er plads nok i Surf house, eller hvis gæster ønsker en mere stille overnatningsmulighed. En af fordelene ved Pensao er, at der i de fleste værelser er privat bad/toilet. Pensao ligger kun 3 minutters gang fra Surf House og det er bestemt et dejligt sted at bo. Værelserne er altid skinnende rene og der er netop bygget tre nye lækre værelser.

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

I ankommer til lufthavnen i Faro, hvor I bliver hentet og kørt hele vejen til Surf House eller hvorfra I tager toget til Lagos. Hvis I bliver hentet tager turen lige under en time og med toget tager turen cirka 2½ time. Når I ankommer til Surf House bliver I vist op til jeres værelse, hvor I kan lægge jeres ting. Hvis I ankommer tidligt kan I muligvis nå med ud og surfe allerede i dag. Om aftenen går alle i Surf House ud og spiser sammen og det kan I deltage i, hvis I har lyst.

Dag 2-7 Surfing og meget mere

I står op og spiser morgenmad i Surf House, imens I sludrer med de andre i huset. Bilerne til surfingen kører mellem 9:15 og 10:00 og vender retur kl. cirka 17:00 om eftermiddagen.

Dag 8 Hjemrejse

Så er det desværre slut på surfingferien i Lagos. Du bliver kørt i bil eller tager toget til lufthavnen, hvorfra du flyver hjem til Danmark eller videre ud i verden.

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
 • Flybillet fra Danmark til Faro
 • Transfer til/fra lufthavnen i Faro
 • Rejseforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
DKK 3.590,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Hvis du rejser alene vil du dermed dele værelse med en fremmed, med mindre du tilkøber "opgradering til Pensao" for 800kr.

Hvis du selv har surf-udstyr og vil have det med, så kan du få rabat på turen. Du skal bare vælge "medbringer eget udstyr" på bookingformularen og så trækkes der 435kr fra prisen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport

Der er mange flyforbindelser fra Danmark til Faro. Fra København kan du flyve direkte med Norwegian (lørdage), SAS (lørdage) eller Bravo Tours (lørdage). Fra Billund kan du flyve med Primera Air eller Bravo Tours (lørdage)Hvis du vil have hjælp til at finde den rigtige flybillet, skal du bare sige til.

Links
Momondo
t2t.dk
SAS
Norwegian
Primera Air

Fra Lufthavnen til Surf House
Du kan tage tog, tage taxa eller vi kan arrangere, at du bliver kørt frem og tilbage

Hvis du vil tage toget:
Det er vigtigt, at du ankommer til Faro inden kl. 17.00, så du har tid til at tage det sidste tog til Lagos. Det kører kl. ca 19.30 og koster 7 Euro. En taxa fra lufthavnen til stationen koster ca. 10 Euro.

Transfer til/fra lufthavnen:
Når du vælger denne løsning bliver du hentet i lufthavnen og kørt hele vejen til Surf House. Det er uden tvivl den mest behagelige løsning. Turen tager lidt under en time. Her kan du se priserne pr. person pr. vej:

1 person: 450kr
2 personer: 300kr pr. person
3+ personer: 230kr pr. person

Ankomst via Lissabon

Nogle gange kan det være billigere at flyve til Lissabon og derfra tage toget. Det gør du således:

1. Du lander i Lissabon og tager derfra til “Sete Rios Station”. Du kan enten tage en taxa fra lufthavnen eller tage metroen til metrostationen “Jardim Zoológico”. Med metroen tager du den røde linje til S.Sebastiâo og derfra tager du den blå linje to stop til Jardim Zoológico.

2. Du tager toget eller bussen:

Tog: 3t 40m – 5 tog om dagen
Metrostationen Jardim Zoológico ligger under Sete Rios Station, så du tager bare rulletrappen op og finder et billetkontor. Mellem Lissabon og Lagos skal du skifte tog een gang (i byen Tunes).
Link til CP.PT, hvor du kan se afgange

Bus: 3t 45m
Når du ankommer til Jardim Zoológico ved Sete Rios Station skal du ud ad bygningen og se efter skilte, hvorpå der står “Rodoviario”. LIge udenfor bygningen finder du en lille rulletrappe, som går op til busterminalen. Der kan du købe billetter til Lagos.
Link til Eva Bus, hvor du kan se afgange

 

Skal du være i god form?

Det kræver ikke et højt fitnessniveau for at deltage på denne tur. Du surfer så meget du kan og der er intet krav om, at du skal noget som helst. Dit fornemmeste mål er at have det sjovt med surfing og jo bedre du bliver jo færre krafter skal du bruge.
 

Mad og drikke

Morgenmad foregår meget afslappet i Surf House, hvor der stillet diverse morgenmadsprodukter frem, brød, smør, ost, ymer osv. Man tager bare så meget man vil have. Frokosten serveres på stranden i forbindelse med surfingen og kan fx være en pastasalat og nogle sandwiches.

Ud og spise
Om aftenen er det almindeligt at gæsterne i Surf House går ud og spiser sammen på restaurant. Det er naturligvis helt valgfrit, om man vil med ud og spise med de andre, finde et sted for sig selv eller om man selv vil lave mad i Surf House køkkenet. Et aftensmåltid på en restaurand inkl. drikkelse løber typisk op i 20-25 euro pr. person.

Fællesspisning
To aftener om ugen er der fællesspisning på tagterrassen, hvor Rachel laver mad (fx Paella) og der er fri Sangria. Prisen for fællesspisningerne er cirka 20-25 euro, men det kan variere. Det er igen helt valgfrit, om man vil være med.

Særlige ønsker
Der er både mulighed for at få mad som er vegetarisk, vegansk, gluten-fri eller uden en bestemt ingrediens du ikke kan tåle eller ikke kan lide. Hvis du har specielle ønsker, så skriv det lige til os, så vi kan arrangere det, inden du ankommer.

Delte værelser og enkeltværelser

Hvis du besøger Surf House alene vil du typisk dele værelse med en eller flere andre personer. Der er værelser med plads til 1-4 personer. Hvis du meget gerne vil bo alene bør du vælge at bo på Pensao i stedet. Det koster 799kr ekstra pr. uge.
 

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i Lagos. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Variationer af denne rejse

Surfing i Algarve, 2 uger

Vi du hellere på denne rejse i to uger, så er det her, du skal kigge.

Gå til rejse »

Video

Denne video giver et billede af, hvad man ellers kan lave, når man ikke lige surfer i Algarve.

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

På denne tur bruger du en uge på Fuerteventura, hvor du lærer eller bliver bedre t...
Sværhedsgrad:
Surfing på FuerteventuraSurfing i Spanien
Drømmer du om at fange en varm bølge og ride den hele vejen til en solrig hvid sandstr...
Sværhedsgrad:
Surfing på Sri LankaVelegnet til solorejse
Lanzarote har surf-spots i verdensklasse og på denne tur skal I opleve dem. Turen går ti...
Sværhedsgrad:
Surfing i SpanienVelegnet til solorejse
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider