Stand Up Paddle

Stand Up Paddle ferie er en rejse, hvor SUP-turene er i højsædet. SUP er sjovt på alle niveauer og det, der måske mest udmærker sporten, er, at det er ultra let at komme i gang og blive grebet af. Det kræver i virkeligheden bare vand, et SUP-board og en paddel. De første ture bruger man på at øve sig i teknikken, som er ganske ligetil. Når man efterhånden føler sig sikker på boardet, kan man i virkeligheden udvikle sig i det uendelige.

En af de fremragende ting ved netop SUP-ferier, er, at man let kan prøve nye elementer af sporten i perfekte forhold. Det kunne fx være, at man havde prøvet Stand Up Paddle på små åer og langs kysten i roligt vand og nu vil prøve kræfter med bølger. Eller omvendt.

Hvilken type SUP-ferier er den rette for dig? Det afhænger kun af dit temperament. Hvis du er til de rolige lidt længere ture, hvor der er fokus på naturoplevelsen, så kunne et sted som Amalfikysten være et oplagt sted. Hvis du i stedet søger action med bølger, så er Portugal oplagt.

Hos Bering Rejser går vi op I at lave SUP-ferier, som henvender sig til både begyndere og øvede. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Stand Up Paddle ferie.

Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider