Der er flere grunde til, hvorfor det er en fordel at bestille en pakkerejse gennem Bering Rejser fremfor, at du står for det hele selv. Ud over at du har en rejsekonsulent med på råd, som kan sætte hele rejsen sammen for dig, får du også sikkerhed for, at Bering Rejser springer til, hvis der opstår problemer på din rejse.

Når du køber en pakkerejse gennem et rejsebureau, så er du dækket af rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Det betyder, at du nyder godt af den meget høje forbrugerbeskyttelse det medfører.

Her kan du se de ting, som helt automatisk er inkluderet i rejsens pris, når du bestiller gennem Bering Rejser:

Rejsegarantifonden

Bering Rejser er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer: 2529). Da vores rejser består af overnatning + et arrangement, så betyder det, at din rejse er dækket af Rejsegarantifonden og er underlagt pakkerejseloven – også selvom du ikke køber flybillet gennem Bering Rejser. Det betyder bla. at du har ret til at afbestille din rejse og få alle pengene retur, hvis der inden for de sidste 14 dage, før du skal rejse, forekommer krigshandlinger, naturkatastrofer eller ligende farer på destinationen. Du kan læse mere om pakkerejser på forbrug.dk

Ansvar

Bering Rejser har en ansvarsforsikring (ofte kaldet produktansvarsforsikring). Det giver jer stor tryghed på rejsen at have et forsikringsselskab i ryggen i tilfælde af ulykke.

Service

Hos Bering Rejser sørger vi for hele din rejse fra planlægning til du vender hjem. Det betyder, at du under rejsen altid har en kontaktperson, som du let kan komme i kontakt med, hvis der er behov for hjælp.
 

Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider