Yogaretreat på Zanzibar med Cecilie Svendsen
Se billeder

Yogaretreat på Zanzibar med Cecilie Svendsen

Grupperejse / Fællesrejse

Bemærk: Flyrejsen er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at I selv søger på fx momondo.dk eller via t2t.dk. Uanset hvornår på døgnet I ankommer til Zanzibar sørger vi for, at I bliver hentet i lufthavnen og bragt til hotellet. I er meget velkomne til at ringe, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Bemærk: Der er ikke flere enkeltværelser på Paje By Night. Hvis man bestiller enkeltværelse bliver man derfor indkvarteret på et af de andre dejlige hoteller lige ved siden af Paje By Night. Dette kunne fx være Arabian Nights, Kinazi Upepo, Cristal Resort, Waterfront, Mahali eller Hakuna Shida. Der er også luksusmuligheder (som koster mere), så kontakt os, hvis du ønsker mere information om dette.

I løbet af vores 10 dage, vil der være masser af tid til at opleve Zanzibar.
Det kunne feks. være en tur i Jozani’s tropiske skov, som er Zanzibar’s eneste natur reservat og som er hjem til de smukke Kirk’s red colombiske aber. Eller et besøg til en af de mange krydderi plantager som alle dyrker deres egne fantastiske urter, træer og buske som de laver enestående krydderier af. Der er samtidig en enorm tidevandskreds på denne side af øen og ofte en god brise, så Paje er samtidig PERFEKT for vandsport som kitesurfing, surfing, snorkling og dykning. Og det kan også være at du bare har lyst til at nyde de skønne hvide sand strande og den helt specielle stemning.

Programmet vil omfatte 3 daglige sessioner.

Hver morgen starter vi med at vitalisere kroppen og berolige sindet ved at meditere og lave åndedræts øvelser.Vores tidlige morgen yoga praksis vil bestå af en transformerende yin yoga session, hvor lange og dybe stræk vil løsne og frigive fysiske og emotionelle spændinger. Vi arbejder ud fra kroppens organ zoner. ( meridian baner) og lærer at tune ind på de mere subtile frekvenser som kroppen udsender. Hen imod aftenen mødes vi igen, til endnu en forløsende og genoprettende Yin yoga praksis. I vores daglige sessioner vil vi også arbejde med bolde og bindevævsmassage. Boldende er et terapeutisk redskab til at frigøre affaldstoffer og spændinger, samt dybere liggende traumer. Du vil lærer hvor og hvordan de bruges, og du bliver I stand til let at kunne bruge boldende I din yoga praksis, når du kommer tilbage igen.

Yoga lærer os vigtigheden af at lytte til os selv og finde den indre balance og stilhed. 

Og den gør det muligt for os at omfavne vores liv og se på det positivt..

jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Paje By Night Hotel

Paje By Night er uden tvivl et af de mest unikke hoteller, vi har oplevet. Hotellet ligger få minutter fra stranden i Paje og få minutter fra kitesurfcentret. Hotellet har restaurant, bar, swimmingpool, gratis wifi og dejligt indrettede værelser.

Dag 1 Afrejse fra Danmark

Dette er en rejsedag. I møder op i lufthavnen og begynder rejsen til Zanzibar.

Dag 2 Ankomst til Zanzibar og afslapning

I dag ankommer i til Zanzibar, hvor I skal tilbringe 10 dejlige dage. Der er ikke yoga netop denne dag, da alle skal have tid til at lande.

Dag 2-9 Yoga og en masse andet

Dagsprogrammet vil typisk se således ud

07:30-07:55 Morgen meditation og pranayama.
08:00-09:45 Lang morgen yoga praksis.
10:00-11.30 Morgenmad
11:30-17:00 Fritid og mulighed for frokost
17:00-18:30 Lang aften yoga praksis 
19:00-20:30 Middag

Vi beder dig være åbne for ændringer af tidspunkter og program da vi følger naturens tidevand og ændringer kan opstå.

I løbet af vores 10 dage, vil der være masser af tid til at opleve Zanzibar
Det kunne feks. være en tur i Jozani’s tropiske skov, som er Zanzibar’s eneste natur reservat og som er hjem til de smukke Kirk’s red colombiske aber. Eller et besøg til en af de mange krydderi plantager som alle dyrker deres egne fantastiske urter, træer og buske som de laver enestående krydderier af. Der er samtidig en enorm tidevandskreds på denne side af øen og ofte en god brise, så Paje er samtidig PERFEKT for vandsport som kitesurfing, surfing, snorkling og dykning. Og det kan også være at du bare har lyst til at nyde de skønne hvide sand strande og den helt specielle stemning.

Endagstur
Der vil blive tilbudt en en dags tur til at udforske Stone Town – Stone Town er et af de vigtigste historiske steder i det østlige Afrika. Et besøg til Stone town er som at gå tilbage i tiden - et sted, hvor falmede kolonibygninger gnider skuldre med pulserende, travle markeder, hvor æsler navigerer i små smalle gade, blandet med duften af eksotisk mad og krydderier. Fantastiske markeder og gigantiske skildpadder. Atmosfæren er afslappet og mystisk. Der er historiske museer som bestemt er et besøg værd. Her får du nemlig indblik I Zanzibar’s historie som beretter om en mørk tid hvor slave handel var hverdag på denne ellers så smukke Ø.

Dag 11 Hjemrejse

Så blev det tid til at tage hjem eller videre fra Zanzibar. I køres til lufthavnen i tide til at nå jeres fly.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Zanzibar t/r (kontakt os, hvis du vil have hjælp til dette)
 • Frokost og aftensmad
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
Generelt om rejsen

Denne rejse er en grupperejse med dansk yogalærer. Det er muligt at tage af sted og dele værelse med en anden deltager på turen. Det er også muligt at få enkeltværelse. Værelsestype vælges på bookingformularen.

Transport / flyrejse

Flyrejsen er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at I selv søger på fx momondo.dk eller via t2t.dk. Uanset hvornår på døgnet I ankommer til Zanzibar sørger vi for, at I bliver hentet i lufthavnen og bragt til hotellet. I er meget velkomne til at ringe, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet i rejsens pris. Om aftenen kan vi spise på hotellet eller vi kan gå på opdagelse hos de mange andre tilbud i området.

Overnatninger

I overnatter på Paje Beach i standard bungalow. Alle værelser har Aircondition, Myggenet og eget bad/toilet.

Visum og Pas

Der kræves visum ved indrejse til Tanzania. Det nemmeste er at få det i lufthavnen ved ankomst. Det koster 50 US dollars og husk at medbringe et pasfoto. Du kan printe ansøgningsskemaet ud hjemmefra ved at klikke her.

Andre oplevelser på Zanzibar

Vi kan anbefale følgende oplevelser på Zanzibar:

 • Zanzibar Spice Tour
 • Guidet tur i Stone Town
 • Prison Island Tour
 • Paradise Beach Tour
 • Delfintur
 • Tur til nordkysten
 • Fisketure - Big Game Fishing
 • Deep sea - Big Game Fishing
 • Snorkling ved Mnemba Atoll
Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Zanzibar tilbyder perfekt vejr det meste af året. Varmen i sommerperioden er ofte afkølet ved blæsevejr, hvilket resulterer i en behagelig havbrise – især mod nord og øst-kysterne. Da Zanzibar ligger tæt ved ækvator er øerne varme hele året rundt, men den officielle ”sommer og vinter-periode” kulminerer i december og juni. I gennemsnit er der omkring 7-8 solskinstimer dagligt. Korte regnbyger opstår normalt i april og maj, selvom denne tid ofte omtales som ”The Green Season” og det typisk ikke regner hver dag.

SOMMMER – November til maj – Varmt, lidt fugtigt og med nogen regn.
VINTER – Juni til oktober – Varmt med regn i juni; ellers solrigt.
BEDSTE TIDSPUNKT – December til marts (varmeste tid på året) og juli til oktober
BEDSTE VIND – Den bedste vind finder du fra ca. 15. juni til september og fra 15. december til februar.

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Udstyr og rabataftaler

Når du køber en kitesurfingferie hos Bering Rejser får du hele 15% rabat hos Borg Surfshop, som er specialist i kitesurfingudstyr. Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørsgmål til dette.

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 2000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.