Kitesurfing på Zanzibar - Paje Beach, 2 uger
Se billeder

Kitesurfing på Zanzibar - Paje Beach, 2 uger

To fantastiske uger i kitesurf-paradis

På denne rejse handler det kun om at kitesurfe og nyde livet i paradis. Paje Beach på Zanzibar er uden tvivl et af de bedste (hvis ikke dét bedste) steder at opleve kitesurfing på Zanzibar. Som du kan se på billederne herover, er der tale om helt fladt vand og masser af plads til at kitesurfe. Området foran kitesurfingcentret byder på lavt vand for begyndere og fladt vand til freestyle-/freeride-kitere. Der er sandbund overalt og lagunen er inddelt i to områder delt af en tang-farm. Vil man hellere kitesurfe i bølger, kan man let sejle 1,5km fra stranden til et reef break, som er perfekt til kitere - vi anbefaler dog, at man er mindst 2-3 personer, som tager derud sammen.

Hotellet vi bor på ligger 40 meter fra stranden/kitecentret og har en fantastisk laid-back stemning, hvor alle taler med alle og ofte hygger sig i restauranten om aftenen.

Eftersom der er flere, som helst vil medbringe deres eget kitesurfingudstyr, inkluderer fra-prisen storage i centret på stranden. Hvis I vælger flyrejsen inkluderet i prisen, kan I vælge, om I ønsker 30kg kitebag inkluderet i rejsens pris. Det er også muligt at leje udstyr på Zanzibar (mærke: Ozone), købe begynderkursus med udstyr inkluderet eller et øvet kursus inkl. ekstra udstyrsleje. Alle kurser er one-on-one, hvilket betyder, at du har din egen instruktør i alle timerne.
Vandet er altid over 24 grader varmt, så du kan roligt lade våddragten ligge hjemme i skuffen - med mindre du er ekstremt kuldeskær :). Den generelle vindhastighed er 8 m/s og de oftest anvendte kite-størrelser er 12-, 10- og 9-meter. En 7’er kan også bruges indimellem, men det afhænger af din størrelse. Vinden er meget stabil i vindhøjsæsonen og I kan forvente mellem 12-25 knob (oftest 15-18 knob). 

Den bedste vind finder du fra ca. midt-juni til september og fra midt-december til midt-februar.

Zanzibar består af to hovedøer, Unguja (uofficielt ofte betegnet som Zanzibar) og Pemba, foruden en række mindre øer. Befolkningstallet er omkring 1 mio. mennesker og går under betegnelsen Swahili (på dansk: Swazilændere). Sproget der tales hedder Kiswahili som er et vildtomspændende sprog, der tales både i øst- og central Afrika.

På grund af beliggenheden ift. handelsruterne fra Afrika til Mellemøsten og Asien, er Zanzibar en sammensætning af mange forskellige kulturer, med en befolkning der nedstammer fra alle områder af Indiske Ocean. Den største religion er Islam, som omkring 98% af befolkningen tilskriver sig, og de sidste 2% består hovedsageligt af kristne, hinduer og andre traditionelle religioner. Swahili kultur er ligeledes en sammensmeltning af en bred vifte af andre kulturer fra særligt Afrikas fastland, Oman og Indien. Denne kulturelle sammensmeltning strækker sig helt fra de sydligste dele af Sudan, til den nordligste tip af Mozambique, hvoraf de fleste kystboende i området er Swahili.

feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.

Bliv medlem af den særlige "Bering Kitesurfing"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Paje By Night Hotel

Paje By Night er uden tvivl et af de mest unikke hoteller, vi har oplevet. Hotellet ligger få minutter fra stranden i Paje og få minutter fra kitesurfcentret. Hotellet har restaurant, bar, swimmingpool, gratis wifi og dejligt indrettede værelser.

Dag 1 Ankomst til Zanzibar

I ankommer til lufthavnen på Zanzibar, hvor I bliver mødt af vores folk og kørt til hotellet. Herefter har I tid til at hvile ud ovenpå den lange tur.

Dag 2-14 Kitesurfing og en masse andet

I kitesurfer så meget som muligt og nyder Zanzibar. Kitesurfcentret ligger blot nogle få hundrede meter fra hotellet. Når I ikke kitesurfer er der mulighed for utallige dagsture (fx til Stone Town, Spice Tour, Pemba Island), men det er naturligvis også muligt at bare dase på stranden.

Dag 15 Hjemrejse

Så blev det tid til at tage hjem eller videre fra Zanzibar. I køres til lufthavnen i tide til at nå jeres fly.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Zanzibar
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr (145,-)

 

VALGFRIE TILVALG
Vælges på bookingformularen (side 2)

 • 5 timers one-on-one begynderkursus + 6 dages udstyrsleje
 • 5 timers one-on-one øvet kursus + 6 dages leje af komplet kitesurfingudstyr
 • 6 dages leje af komplet kitesurfingudstyr

Bemærk: Kitesurfkurser og udstyrsleje kan refunderes (minus 30 euro), såfremt der ikke er vind. Den eventuelle refundering for kurser eller udstyrsleje sker efter ferien. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at det er op til kitecentrets manager, at vurdere om der ikke var nok vind. Fx tæller det ikke, hvis man en dag bare fravælger at kitesurfe, fordi man hellere vil på dagstur.

Generelt om rejsen

Det er muligt at tage med på denne tur uden at kitesurfe. I så fald vælges dette på bookingformularen (mod rabat).

Det er muligt at få børn med på turen. I skal dog være opmærksomme på, at børn skal være mindst 7 år gamle og veje mindst 35kg. Det er muligt at vælge et 3 timer børne-kitesurfingkursus bemærk, at I kun behøver vælge dette for eet barn, da prisen gælder for 1-3 børn.

Kitesurfingudstyret er altid det nyeste af mærket OZONE. Trapezer er forskellige brands.

Der er rescue cover på stranden. Bemærk dog at prisen er 50 euro pr. rescue.

Hvis der er kursus eller udstyrsleje, som viser sig umulig at gennemføre pga. vejret refunderes dette (minus 300kr).

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Zanzibar er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at du selv finder flyrejsen hos www.momondo.dk.
Vi anbefaler, at du venter med at arrangere transporten, indtil vi har bekræftet din rejse.

Læs: Sådan finder du lynhurtigt den bedste flyrejse

Det foregår sådan her:

 1. Du bestiller rejsen hos os
 2. Vi bekræfter din rejse (oftest indenfor 48 timer)
 3. Du arrangerer din transport

Hvis du har brug for, at vi arrangerer din flyrejse for dig, så kan du bestille et tilbud på turen inkl. flyrejse. Det tager ofte cirka to dage at få et tilbud. Du skal være opmærksom på, at vi tager et handling fee på 350kr pr. billet og det betyder, at du får flyrejsen billigere ved selv at bestille den.

Transfer fra/til lufthavnen er inkluderet i prisen og du bliver hentet uanset, hvornår på døgnet du ankommer.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet i prisen. Der er rigeligt med spisesteder i Paje, så det er ikke svært at finde lækker mad for enhver smag.

Overnatninger

Alle overnatninger er i Standard Bungalow.

Transport på Bali

Vi kan anbefale følgende oplevelser på Zanzibar:

 • Zanzibar Spice Tour
 • Guidet tur i Stone Town
 • Prison Island Tour
 • Paradise Beach Tour
 • Delfintur
 • Tur til nordkysten
 • Fisketure - Big Game Fishing
 • Deep sea - Big Game Fishing
 • Snorkling ved Mnemba Atoll
Visum og Pas

Der kræves visum ved indrejse til Tanzania. Det nemmeste er at få det i lufthavnen ved ankomst. Det koster 50 US dollars og husk at medbringe et pasfoto. Du kan printe ansøgningsskemaet ud hjemmefra ved at klikke her.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Udstyr og rabataftaler

Når du køber en kitesurfingferie hos Bering Rejser får du hele 15% rabat hos Borg Surfshop, som er specialist i kitesurfingudstyr. Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørsgmål til dette.

Klima

Zanzibar tilbyder perfekt vejr det meste af året. Varmen i sommerperioden er ofte afkølet ved blæsevejr, hvilket resulterer i en behagelig havbrise – især mod nord og øst-kysterne. Da Zanzibar ligger tæt ved ækvator er øerne varme hele året rundt, men den officielle ”sommer og vinter-periode” kulminerer i december og juni. I gennemsnit er der omkring 7-8 solskinstimer dagligt. Korte regnbyger opstår normalt i april og maj, selvom denne tid ofte omtales som ”The Green Season” og det typisk ikke regner hver dag.

SOMMMER – November til maj – Varmt, lidt fugtigt og med nogen regn.
VINTER – Juni til oktober – Varmt med regn i juni; ellers solrigt.
BEDSTE TIDSPUNKT – December til marts (varmeste tid på året) og juli til oktober
BEDSTE VIND – Den bedste vind finder du fra ca. 15. juni til september og fra 15. december til februar.

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.