Højdepunkter på turen

 • Spændende dyk med erfaren guide
 • Lækkert resort som fokuserer på bæredygtighed
 • Hyggelige aftener på resortet og i Paje by
Dykkerferie på Zanzibar - Den ukendte østkyst, 10 dage
Se billeder

Dykkerferie på Zanzibar - Den ukendte østkyst, 10 dage

Individuel rejse

Denne tur foregår på Zanzibars østkyst, hvor der er nogle fantastiske dykkeroplevelser. Øens østlige kyst er ikke lige så berømt, som den nordlige - og det er aldeles uretfærdigt. På østkysten finder du en masse rigtigt gode strande, dejlige små landsbyer og en afslappet atmosfære. Hotellet Reef and Beach Resort ligger i Jambiani, 12km syd for byen Paje og hotellet ligger lige ud til vandet. På dykkerdage bliver I hentet på hotellet og kørt til Paje, hvorfra båden drager ud. Rejsens første dyk vil finde sted ved "The Lagoon", hvor det er muligt at se nøgensnegle, "leaf fish", Ålefisk, nålefisk, "bat fish", "lion fish", kuglefisk og "trumpet fish". Og det er bare den første dag!

Resten af ugen vil foregå flere forskellige steder, som passer til jeres ønsker og der er rigeligt at vælge imellem.

Zanzibar er et meget specielt sted; bare selve navnet siger det hele – det bliver ikke mere eksotisk! Det er virkelig en af Afrikas juveler, som mange gennem tiderne har besøgt og nogle har endda efterladt deres spor. I løbet af de sidste par år er Zanzibar blevet en trendy ”up and coming” destination, med godt vejr året rundt og et ”ud-over-det-sædvanlige” naturlandskab, for ikke at nævne den fascinerende kultur.

PADI Dykkerferie

PADI DYKKERCENTER

På denne rejse dykker I med et certificeret PADI Dykkercenter.

feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.

Bliv medlem af den særlige "Bering Dykning"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Reef and Beach Resort

Hotellet ligger mellem byerne Jambiani og Makundichi på Zanzibars sydøstkyst. Hotellet ligger ved vandet og har sin egen strand med dejligt klart vand. Hotellet har 20 bungalows, 24 suiter, swimmingpool, spa, bar og restaurant. Hotellet har desuden bygget en bar/lounge, som ligger ude i vandet og hvor man kommer over via en lille bro. På denne tur, kommer I til at bo i standardværelse (kan opgraderes). Alle værelser har dobbeltsenge med mulighed for en ekstra seng. Alle værelser ligger tæt på vandet og har aircondition, minibar, europæisk toilet, varmt og koldt vand i bruseren, fjernsyn og hårtørrer.

Dag 1 Ankomst til Zanzibar

I ankommer til lufthavnen på Zanzibar, hvor I bliver mødt af vores folk og kørt til hotellet. Herefter har I tid til at hvile ud ovenpå den lange tur.

Dag 2-9 Dykning og afslapning

I har de første dyk allerede dagen efter, I ankommer til Zanzibar. Her bliver I sejlet ud til "The Lagoon", hvor I får det første indtryk af de fantastiske dyk, der er at få på Zanzibar. Hvornår de næste dyk skal foregå aftaler I direkte med instruktøren (det kan dog også arrangeres hjemmefra, hvis I hellere vil det).

Der er i alt fem dages dykning med to dyk pr. dag. Det betyder, at I har rigelig tid til at opleve alle andre ting, Zanzibar har at byde på.

Dag 10 Hjemrejse

Nu er ferien omme og det er tid til at rejse hjem eller videre ud i verden. I køres til lufthavnen i tide til at nå jeres fly.

Prisen inkluderer
 • 9 nætter på Reef and Beach Resort i standard værelse
 • Morgenmad alle dage
 • 10 guidede dyk
 • Alt udstyr til dykning (dog ikke computer)
 • Transfer til/fra lufthavnen
Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Zanzibar
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Det er muligt at tage med på denne tur uden at dykke. I så fald vælges dette på bookingformularen (mod rabat).

Det er muligt at få børn med på turen. I skal dog være opmærksomme på, at børn skal være mindst 10 år for at dykke.

Det er muligt at tage PADI Open Water kursus (dykkercertifikat) på denne rejse. Dette tilvælger du på bookingformularen. Bemærk, at de dyk, som er inkluderet i rejsen hermed udgår og erstattes af kurset (som indeholder 4 confined water dives og 4 open water dives)

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Zanzibar er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at du selv finder flyrejsen hos www.momondo.dk.
Vi anbefaler, at du venter med at arrangere transporten, indtil vi har bekræftet din rejse.

Læs: Sådan finder du lynhurtigt den bedste flyrejse

Det foregår sådan her:

 1. Du bestiller rejsen hos os
 2. Vi bekræfter din rejse (oftest indenfor 48 timer)
 3. Du arrangerer din transport

Hvis du har brug for, at vi arrangerer din flyrejse for dig, så kan du bestille et tilbud på turen inkl. flyrejse. Det tager ofte cirka to dage at få et tilbud. Du skal være opmærksom på, at vi tager et handling fee på 350kr pr. billet og det betyder, at du får flyrejsen billigere ved selv at bestille den.

Transfer fra/til lufthavnen er inkluderet i prisen og du bliver hentet uanset, hvornår på døgnet du ankommer.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet i prisen. Det er muligt at tilkøbe halv pension eller All Inclusive. Du kan selv tilvælge de forskellige muligheder i bookingformularen.

Overnatninger

Alle overnatninger er i Standard Room på Reef and Beach Resort. Det er muligt at opgradere til fx Ocean View Bungalow.

Transport på Bali

På Resortet kan du købe følgende oplevelser:

 • Zanzibar Spice Tour
 • Guidet tur i Stone Town
 • Prison Island Tour
 • Paradise Beach Tour
 • Delfintur
 • Tur til nordkysten
 • Fisketure - Big Game Fishing
 • Deep sea - Big Game Fishing
 • Snorkling ved Mnemba Atoll
Visum og Pas

Der kræves visum ved indrejse til Tanzania. Det nemmeste er at få det i lufthavnen ved ankomst. Det koster 50 US dollars og husk at medbringe et pasfoto. Du kan printe ansøgningsskemaet ud hjemmefra ved at klikke her.

Dykkercertifikat

Det er muligt at tage dykkercertifikat på denne rejse. I så fald skal du være opmærksom på, at de 14 dyk bortfalder og erstattes af et 3-5 dages PADI Open Water kursus. Du tilvælger dykkercertifikat, når du booker rejsen.

Kurset er inddelt i tre faser

Teori – Du lærer de basale principper omkring dykning
Confined Water dyk – Du laver dine første dyk i sikre omgivelser (fx en swimmingpool). Du får træning i basale teknikker.
Open Water dyk – Du får dine første fire dyk i havet. Her bruger du de teknikker, du har lært i de foregående confined water dyk.

Når du er færdig får du et officielt PADI Open Water certifikat, som du kan bruge til at få fantastiske dykkeroplevelser resten af dit liv overalt i verden.

PADI Medical Statement

Hvis du ikke har et dykkercertifikat i forvejen er det et krav, at du udfylder et PADI Medical Statement. Reglen er, at hvis du kan svare nej til alt på side 1, så behøver du ikke gå til lægen. Hvis du kan svare ja til noget, så skal du til lægen og lægen skal udfylde og underskrive side 2.

Download her

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.