Dykkerferie i Phuket, 1 uge
Se billeder

Dykkerferie i Phuket, 1 uge

Individuel rejse

Denne rejse er for jer, som vil opleve den fantastiske dykning, som Thailand og Phuket er så berømt for. I kommer til at bo på et lækkert autentisk resort og vi har inkluderet tre dages dykning (3 dyk pr. dag), som tager jer til nogle af de bedste dive-spots i området.

Phuket er et dejlig område, som byder på oplevelser for enhver smag uanset om I foretrækker stille aftener eller vil ud og slå jer løs. Den Thailandske gæstfried er legendarisk og det vil I opleve med det samme I står af flyveren og bliver mødt af vores repræsentant, som kører jer til resortet.

Rejsen som den står beskrevet herunder forudsætter, at I har dykkercertifikater, men hvis I ikke har det, så er det også muligt at tage det på turen. I så fald bortfalder de ni dyk, som erstattes af et 4-dages PADI Open Water kursus og tre ekstra dyk efter kurset. Det er også muligt at tage Advanced Open Water kursus på denne tur.

okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep

Bliv medlem af den særlige "Bering Dykning"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Navatara Phuket Resort

Et dejligt resort, som ligger 250m fra vandet. Værelserne er lækkert indrettet i moderne thailandsk stil og resortet har en lækker saltvands-swimmingpool, som er åben 24 timer i døgnet. Hotellet har desuden restaurant, spa og gratis lån af cykler,

Dag 1 Ankomst til Phuket

I ankommer til Phuket lufthavn, hvor I bliver hentet og kørt til resortet. Herefter har I resten af dagen til at finde jer til rette.

Dag 2-7 Dykning og afslapning

I bruger dagene på at dykke og opleve dejlige Thailand. Præcis hvornår dykningen foregår aftaler I med dykkercentret dernede. Vi kan naturligvis også arrangere dette på forhånd, hvis I foretrækker den løsning.

Dag 8 Hjemrejse

Så er dykkerferien i Phuket overstået for denne gang. I køres til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem eller videre ud i verden.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Phuket t/r (kan tilvælges)
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Det er muligt at tage med på denne tur uden at dykke. I så fald vælges dette på bookingformularen (mod rabat).

Det er muligt at få børn med på turen. I skal dog være opmærksomme på, at børn skal være mindst 10 år for at dykke.

Det er muligt at tage PADI Open Water kursus (dykkercertifikat) på denne rejse. Dette tilvælger du på bookingformularen. Bemærk, at de dyk, som er inkluderet i rejsen hermed udgår og erstattes af kurset (som indeholder 4 confined water dives og 4 open water dives)

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis du selv arrangerer flyrejsen
Du kan finde flyforbindelse fra Danmark til Phuket flere forskellige steder. Vi anbefaler, at du prøver momondo.dk eller t2t.dk

Vigtigt: Hvis I selv arrangerer flyrejsen, anbefaler vi, at I venter med at købe flyrejsen til vi har bekræftet landarrangementet.

Uanset hvornår I ankommer til Phuket, så sørger vi for, at I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Det er fx helt i orden at ankomme midt om natten.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet alle dage og på dykkerdage er frokost også inkluderet.

Overnatninger

Alle overnatninger er i Standard Room på Reef and Beach Resort. Det er muligt at opgradere til fx Ocean View Bungalow.

Sådan foregår dykningen

Bådene i Thailand laver tre dyk om dagen. Bådene sejler ud klokken 08:00 om morgenen og er tilbage ved 16-17-tiden. På båden serveres en let morgenmad imens der sejles ud til de første dyk.

Efter det første dyk serveres frokost og efter andet og tredje dyk serveres der en snack samt te og kaffe. Der serveres sædvanligvis en øl, når alle dagens dyk er overstået.

Bådene er store og har toilet, bruser og der er flere steder, hvor man kan sidde i skyggen.

Dykkercertifikat

Det er muligt at tage dykkercertifikat på denne rejse. I så fald skal du være opmærksom på, at de 9 dyk bortfalder og erstattes af et 3-5 dages PADI Open Water kursus. Du tilvælger dykkercertifikat, når du booker rejsen.

Kurset er inddelt i tre faser

Teori – Du lærer de basale principper omkring dykning
Confined Water dyk – Du laver dine første dyk i sikre omgivelser (fx en swimmingpool). Du får træning i basale teknikker.
Open Water dyk – Du får dine første fire dyk i havet. Her bruger du de teknikker, du har lært i de foregående confined water dyk.

Når du er færdig får du et officielt PADI Open Water certifikat, som du kan bruge til at få fantastiske dykkeroplevelser resten af dit liv overalt i verden.

PADI Medical Statement

Hvis du ikke har et dykkercertifikat i forvejen er det et krav, at du udfylder et PADI Medical Statement. Reglen er, at hvis du kan svare nej til alt på side 1, så behøver du ikke gå til lægen. Hvis du kan svare ja til noget, så skal du til lægen og lægen skal udfylde og underskrive side 2.

Download her

Visum og Pas

Thailand er visumfri indtil 30 dage for turistrejser. Ved indrejse gives indrejsestempel med ret til 30 dages ophold. Det gælder et ubegrænset antal indrejser med fly; ved indrejse ad land- eller søvej gælder det kun to gange per år. Du kan højst genindrejse og opholde dig i Thailand i samlet 90 dage inden for en periode 6 måneder.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.