Surf Camp i Sydafrika - Jeffreys Bay, 1 uge
Se billeder

Surf Camp i Sydafrika - Jeffreys Bay, 1 uge

Individuel rejse

Jeffreys Bay er verdenskjent for surfere, en kyst på 5 km med perfekte bølger i det indiske hav! Det er ikke kun for de beste surferne i verden, det er også helt perfekte forhold for ferske surfere og de som vil lære seg å ta grønne bølger på egen hånd.

Vi synes du fortjener høy kvalitet både på land og i vannet. Sør-Afrika er full av kultur og har et rikt dyreliv, du kommer til å oppleve hjerte av surfekulturen og den beste right hand point break i verden i tillegg til å oppleve en natur slik vi har lest om i eventyrbøkene og sett på fargerike filmer. I mange av Sør-Afrikas nasjonalparker går livet tilnærmet slik det var en gang i Afrikas mangfoldige, ville og fargerike natur.

dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov

Surf House

Denne vakre villaen har tre enkeltrom, 5 dobbeltrom og en sovesal. Det er kun 50 meter fra stranden og 200 meter fra det nærmeste supermarkedet og den beste restauranten i hele J-Bay. Det er trygt i dette området og lett å finne frem.

Dag 1 Ankomst til Surf Campen

Innsjekk etter 12.00

Dag 2 Surf og og Teori

08:00 - Morgenmad
09:00 - Surf
14:00 - Downtime/beach time
19:00 - Surf theory

Dag 3 Surf og safari

08:00 - Morgenmad
09:00 - Surf
14:00 - Safari

Dag 4 Surf og Water Hole

08:00 - Morgenmad
09:00 - Surf
14:00 - Water hole
19:00 - Middag (South African braai)

Dag 5 Surf og community service

08:00 - Morgenmad
09:00 - Surf
14:00 - Community service

Dag 6 Surf og fritid

08:00 - Morgenmad
09:00 - Surf
14:00 - Free time

Dag 7 Surf og fritid

08:00 - Morgenmad
09:00 - Surf
14:00 - Free time

Dag 8 Hjemrejse

Så blev det tid til at tage hjem eller videre ud i verden. I køres til lufthavnen i tide til at nå jeres fly.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse til/fra Port Elizabeth lufthavn (kan tilvælges)
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Det er muligt at bo i dobbeltværelse eller enkeltværelse på denne tur. Hvis I er flere som booker sammen vil I naturligvis bo på samme værelse.

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis du selv arrangerer flyrejsen
Du kan finde flyforbindelse fra Danmark til Port Elisabeth flere forskellige steder. Vi anbefaler, at du prøver momondo.dk eller t2t.dk

Vigtigt: Hvis I selv arrangerer flyrejsen, anbefaler vi, at I venter med at købe flyrejsen til vi har bekræftet landarrangementet.

Uanset hvornår I ankommer til Port Elisabeth, så sørger vi for, at I bliver hentet og kørt til surf campen. Det er fx helt i orden at ankomme midt om natten.

Mad og drikke

Det sør-afrikanske maten er som oftest både rimelig og vellaget med lokale råvarer som grønnsaker, frukt og kjøtt. Det finnes restauranter med europeiske retter, men vil du utforske det sør-afrikanske kjøkkenet så bestiller du struts, impala eller krokodillestek. Barbecue, eller Braai som de sier i Sør-Afrika, er veldig populært og vanlig. Tilgangen til havet byr på fersk fisk og skalldyr. Landet produserer mye vin og kan måle seg med de gode franske vinene. Pass derfor på å bestille lokale viner når du er på restaurant

Overnatninger

Du bor i et sikkert område som er ca 100 meter foran ei bølge i verdens klasse, Supertubes, Jeffre’s Bay og ca 200 meter fra det nærmeste supermarked og restaurant.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Udstyr og rabataftaler

Når du køber en kitesurfingferie hos Bering Rejser får du hele 15% rabat hos Borg Surfshop, som er specialist i kitesurfingudstyr. Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørsgmål til dette.

Klima

Zanzibar tilbyder perfekt vejr det meste af året. Varmen i sommerperioden er ofte afkølet ved blæsevejr, hvilket resulterer i en behagelig havbrise – især mod nord og øst-kysterne. Da Zanzibar ligger tæt ved ækvator er øerne varme hele året rundt, men den officielle ”sommer og vinter-periode” kulminerer i december og juni. I gennemsnit er der omkring 7-8 solskinstimer dagligt. Korte regnbyger opstår normalt i april og maj, selvom denne tid ofte omtales som ”The Green Season” og det typisk ikke regner hver dag.

SOMMMER – November til maj – Varmt, lidt fugtigt og med nogen regn.
VINTER – Juni til oktober – Varmt med regn i juni; ellers solrigt.
BEDSTE TIDSPUNKT – December til marts (varmeste tid på året) og juli til oktober
BEDSTE VIND – Den bedste vind finder du fra ca. 15. juni til september og fra 15. december til februar.

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.