Højdepunkter på turen

 • Surfing med dygtige instruktører
 • Dejlige mennesker
 • Hyggelige oplevelser udover surfing
Surfing på Gran Canaria, 1 uge
Se billeder

Surfing på Gran Canaria, 1 uge

Surfing, varme og hygge

Gran Canaria er en fremragende surf-destination. På denne tur bor I ved stranden i hovedstaden Las Palmas (tæt på alt!) og i løbet af ugen har I fem dages surfing og surf-undervisning. Kunne det være bedre?

I bor i ”Surf House”, som er fordelt på to huse. Det ene hus har sovesale og er for de, som gerne vil møde en masse nye mennesker. I det andet hus bor man i private studio-lejligheder og har derfor mulighed for at vælge det sociale til og fra. Begge steder lover en fantastisk ferie og uanset hvor du bor ligger det fast, at surfing er i højsædet.

Surfingen foregår oftest på stranden lige foran Surf House. Når det gælder undervisning, så er der aldrig mere end seks elever pr. instruktør og det betyder, at der bliver tid til den enkelte i højere grad end mange andre steder - som typisk kører med 1-8 eller 1-10 i instruktør-elever-ratio.

Familier
Den lave intruktør-elever-ratio betyder også, at denne tur er egnet for familier med børn helt ned til syv år. Familier bør dog bo i en af lejlighederne, hvoraf der også er en enkelt med plads til fem personer.

En social oplevelse
En af de dejligste ting ved Surf House er den lethed, hvormed man møder nye mennesker. Der går meget hurtigt ”gruppe i den” og før I ved af det kender I alle de andre deltagere. Her dag er der nye aktiviteter, som alle kan deltage i. Det kan fx være tapasturen, hvor I besøger de mindre kendte (men bedste) beværtninger, livemusik-turen hver lørdag eller turen hvor man kan tage med ud i naturen og plante et træ.

Yoga
Surfing og yoga hænger efterhånden uløseligt sammen og derfor er det også muligt at booke yogasessions i løbet af dit ophold. På bookingformularen kan du vælge om du vil have fem yogatimer inkluderet. De vil typisk foregå efter surfing og inden de fleste går ud sammen og spiser aftensmad.

Nogle vejr-facts om Gran Canaria
Temperaturen på Gran Canaria er nogenlunde stabil og vintermånederne svarer til dansk sommer og sommer byder på en middeltemperatur på cirka 25 grader (kan let komme op på ca. 30 i dagtimerne). Vandtemperaturen er generelt mellem 19 og 23 grader (også i januar).

mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.

Surf Hostel

Surf Hostel er den mest sociale bomulighed på denne tur. 30 senge er fordelt på fem værelser. Surf Hostel ligger lige på strandpromenaden og er det perfekte sted, hvis I er en gruppe eller hvis I vil møde andre surfere og nyde den lidt mere fest-prægede atmosfære. På surf hostel bor altid en blanding af surfere og andre rejsende. I surf hostel er der to dobbeltværelser (hvori der kan stilles en ekstra seng), to sovesale med plads til seks personer i hver, et stort værelse med plads til 12 personer. Der er adgang til køkken og tagterrassen, hvor alle kan slappe af og nyde solnedgangen. (beboere i Surf House har også adgang til tagterrassen).

Dag 1 Ankomst til Gran Canaria

I ankommer til lufthavnen i Las Palmas, hvorfra I enten bliver hentet eller selv sørger for transport til Surf House. Vi kan sagtens arrangere transporten for jer og den koster 30 euro pr. bil pr. vej (1-4 personer) og I skal bare betale chaufføren direkte.

Dag 2-7 Surfing og en masse andet

I bruger dagene på at surfe og hygge jer med de andre i Surf House. I løbet af ugen er der diverse aktiviteter, som det er valgfrit at deltage i.

Dag 8 Hjemrejse

I køres eller finder selv til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark eller videre ud i verden.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Las Palmas
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr (145,-)

 

VALGFRIE TILVALG

 • Transport til/fra lufthavnen (kan tilvælges ved booking - betales lokalt)
Generelt om rejsen

Denne rejse er en social oplevelse, hvor man lærer en masse andre mennesker at kende. Man bor sammen i Surf Hostel, hvor man sludrer og hygger, taler om surfing og generelt nyder livet.

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Gran Canaria er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at du selv finder flyrejsen via www.momondo.dk eller via nogle af de danske charterbureauer, som fx Apollo Rejser eller Bravo Tours.
Vi anbefaler, at du venter med at arrangere transporten, indtil vi har bekræftet din rejse.

Læs: Sådan finder du lynhurtigt den bedste flyrejse

Det foregår sådan her:

 1. Du bestiller rejsen hos os
 2. Vi bekræfter din rejse (oftest indenfor 48 timer)
 3. Du arrangerer din transport

Bestil tilbud
Hvis du har brug for, at vi arrangerer din flyrejse for dig, så kan du bestille et tilbud på turen inkl. flyrejse. Det tager ofte cirka to dage at få et tilbud. Du skal være opmærksom på, at vi tager et handling fee på 350kr pr. billet og det betyder, at du får flyrejsen billigere ved selv at bestille den.

Lufthavnstransfer
Transfer fra/til lufthavnen kan vælges ved booking og betales lokalt.

Mad og drikke

Måltider er ikke inkluderet i prisen. Der er rigeligt med spisesteder i umiddelbar nærhed af Surf Hostel og surf-stranden, hvor I kan købe morgenmad, frokost og aftensmad.

Det er almindeligt, at gæsterne i Surf House går sammen ud og spiser om aftenen, men det er naturligvis helt valgfrit om man har lyst til dette. Der er også køkken, for de som vil lave mad selv.

Overnatninger

Surf Hostel ligger lige ved stranden og i gåafstand til alt i byen. Den billigste version af turen får I ved at bo på sovesale, men det er også muligt at få private studiolejligheder.

Ekstra aktiviteter

Hver uge foregår der fem ekstra aktiviteter, som I kan deltage i, hvis I har lyst. De er:

 • Dagstur til særlige ikke-turistede steder på øen. Stederne varierer, men vi lover en autentisk oplevelse.
 • Besøg hos Finca de Osorio, hvor deltagerne kan plante deres eget træ (inkluderet i prisen)
 • Guidet besøg i en traditionel Finca Canaria, hvor der laves vin, dyrkes tropiske frugter, tappes vulkansk vand og europas eneste kaffeplantage. Hvis I vil smage på produkterne, skal I selv betale det (koster 6 euro pr. person)
 • Tapas-tur i den gamle landsby Vegueta (prisen er 2 euro for "speciel tapa + drink")
 • Koncert-tur langs surf-strandpromenaden ved La Cicer - hver lørdag aften
Børn med på turen

Det er muligt at have børn med på denne tur, men i så fald, er man nødt til at bo i lejlighed. Børn koster det samme som voksne, da de kræver lige så meget (eller mere) opmærksomhed ved surfing. Børn skal være mindst 8 år for at være med til surfing.

Udstyr og rabataftaler

Når du køber en kitesurfingferie hos Bering Rejser får du hele 15% rabat hos Borg Surfshop, som er specialist i kitesurfingudstyr. Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørsgmål til dette.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.