Yogaferie på Gran Canaria, 1 uge
Se billeder

Yogaferie på Gran Canaria, 1 uge

Individuel rejse

Den bedste vej til sundhed er lykke. Denne yogaferie på Gran Canaria inviterer til nydelse og en god mulighed for at få lavet en masse yoga, nyde den afslappede livstile på Gran Canaria, møde nye mennesker og få en unik forbindelse med naturen på øen.

Rejsen er mulig når som helst hele året og der er ingen faste ankomstdage. Nogle ugentlige aktiviteter har faste dage, men programmet varierer alligevel lidt uge for uge, for at immødekomme gæsternes forskellige ønsker både hvad angår yoga og aktiviteter. Der er et maksimum på 10 deltagere pr. uge og det er kun for at give hver enkelt gæst ægte opmærksomhed og fokus.

Det er naturligvis muligt at tage "ikke-yoga-praktiserende medrejsende" med på denne tur (får rabat).

Yogaen
I løbet af yogatimerne vil I altid blive opfordret til at lytte til jeres krop og lade den guide jer. I vil blive foreslået forskellige modifikationer, som kan bidrage til at opbygge jeres egen yogapraksis og give den dybde. I behøver ikke have nogen erfaring med yoga for at kunne være med.

Hvilken type yoga I laver i timerne varierer alt efter jeres ønsker og gruppens energiniveau. Der vil dog altid blive taget hensyn til den enkelte deltager.

Den energigivende: dette er mest om morgenen. Vinyasa Flow yoga forbinder hver bevægelse til jeres åndedræt. Spændinger bliver frigivet og styrke, smidighed, balance og koncentration forstærkes.

Den genopbyggende: mest om aftenen. Blid Hatha og Yin yoga hjælper til at genoplade og give slip på spændingerne i krop og sind. Jeres indre balance genopbygges.

Den lyttende: Nogle minutter efter hver yogatime bruges på at berolige sindet eller bare på at trække vejret.

aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Maresia Urban Beach Hotel***

Maresia Canteras ligger i byen Las Palmas og ligger få minutters gang fra stranden Las Canteras og få minutters gang fra vores Yoga Shala. Hotellet har 24 værelser og har et moderne design med lyse farver. Værelserne har alle moderne facilititeter, så som safe box, ventilator i loftet, minibar, tv og wifi.

Dag 1 Ankomst til Gran Canaria

I ankommer til lufthavnen i Las Palmas, hvorfra I enten bliver hentet eller selv sørger for transport til hotellet Vi kan sagtens arrangere transporten for jer og den koster 35 euro pr. bil pr. vej (1-4 personer) og I skal bare betale chaufføren direkte.

Dag 2-7 Yoga og en masse andet

I bruger dagene på at dyrke yoga og hygge jer med de andre deltagere. I løbet af ugen er der diverse aktiviteter, som det er valgfrit at deltage i.

Dagsprogrammet på turen varierer og de syv yogasessions vil være fordelt på ugen. Når I ankommer, vil I få udleveret et dagsprogram.

Dag 8 Hjemrejse

I køres eller finder selv til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark eller videre ud i verden.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Las Palmas (kan tilvælges)
  • Transport til/fra lufthavnen (kan tilvælges ved booking)
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

På denne tur er det muligt at bo i dobbeltværelse eller i enkeltværelser.

Transport / flyrejse

Bemærk: I kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis I vælger dette øverst på siden.

Hvis I selv arrangerer flyrejsen
Hvis I selv arrangerer flyrejsen bør I vente med at købe flyrejsen indtil vi har bekræftet landarrangementet.

I kan finde flybilletterne hos Apollorejser og Bravo Tours, som har direkte fly fra København og Billund - eller via en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk eller t2t.dk.

Hvis I rejser fra København er Norwegian mest oplagt med tre ugentlige afgange direkte til Las Palmas (tirsdag, torsdag og lørdag)

I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Links
Momondo
t2t
Norwegian

Lufthavnstransfer

Transporten til/fra lufthavnen koster 35 euro pr. bil pr. vej (1-4 personer). Hvis I ønsker dette tilvælges det på bookingformularen og betales lokalt til chafføren.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet i prisen. Der er rigeligt med spisesteder i umiddelbar nærhed af hotellet.

Det er almindeligt, at deltagerne på yoga retreatet går sammen ud og spiser om aftenen, men det er naturligvis helt valgfrit om man har lyst til dette.

Ekstra aktiviteter

Hver uge foregår der fem ekstra aktiviteter, som I kan deltage i, hvis I har lyst. De er:

1. Dagstur til særlige ikke-turistede steder på øen. Stederne varierer, men vi lover en autentisk oplevelse.
2. Besøg hos Finca de Osorio, hvor deltagerne kan plante deres eget træ (inkluderet i prisen)
3. Guidet besøg i en traditionel Finca Canaria, hvor der laves vin, dyrkes tropiske frugter, tappes vulkansk vand og europas eneste kaffeplantage. Hvis I vil smage på produkterne, skal I selv betale det (koster 6 euro pr. person)
4. Tapas-tur i den gamle landsby Vegueta (prisen er 2 euro for "speciel tapa + drink")
5. Koncert-tur langs surf-strandpromenaden ved La Cicer - hver lørdag aften

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.