Højdepunkter på turen

 • En masse yoga med dygtige instruktører
 • Gode muligheder for vandreture eller afslapning
 • Smukke og rolige omgivelser
 • En dejlig atmosfære
 • Mulighed for mange andre aktiviteter (MTB, surfing, klatring, sightseeing)
Yogaferie i Portugal
Se billeder

Yogaferie i Portugal

Individuel rejse

Dette er rejsen for jer, som vil dyrke en masse yoga, imens I befinder jer i rolige omgivelser tæt på havet, skove og store byer så som Lissabon, Sintra og Cascais. The Lodge er et helt særligt sted, hvor Ralph og hans venner har skabt nogle unikke rammer for folk, som vil være aktive på deres ferie. Der er mulighed for surfing, klatring, mountainbike, bueskydning og området er fyldt med spændende byer, smukke strande og en masse liv og glade dage. På denne tur står yogaen i centrum og der er sessions hver morgen og aften i fem dage.

Når I ikke laver yoga har I rig mulighed for andre aktiviteter i området. I kunne fx besøge en af de smukke byer, Cascais eller Sintra, gå en tur langs kysten eller bare slappe af ved poolen.

dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

The Lodge

The Lodge er et fantastisk sted og ligger 40 minutter fra Lissabon. Dette lille resort byder på simple og lækre værelser, spa, swimmingpool, sauna og mulighed for alverdens aktive eventyr, så som surfing, klatring, mountainbiking og yoga. Værelserne har enten dobbeltsenge eller enkeltsenge og er ca. 14 kvadratmeter store.

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Lissabon, hvorfra I tager bussen eller en privat transfer til The Lodge. Turen mellem lufthavnen og The Lodge tager cirka 40 minutter. Når I ankommer får I nøglerne til jeres værelse og afhængigt af, hvad tid på dagen i ankommer, kan I nå feriens første yoga-session.

Dag 2-7 Yoga og en masse andet

Dagen starter typisk med en yoga-session, med mindre I vil noget andet i dag. Herefter er dagen til fri disposition indtil om aftenen, hvor I atter kan vælge at lave yoga.

Dag 8 Hjemrejse

Nu er det tid til at tage hjem til Danmark (eller videre ud i verden) efter en fremragende uge i Portugal.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Lissabon (kan tilvælges)
 • Transport til/fra lufthavnen i Lissabon (se mere under praktisk info)
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Det er muligt at bo i dobbeltværelser eller i enkeltværelser.

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis du selv arrangerer flyrejsen

Det er meget let at komme fra Danmark til Lissabon. I kan finde flyrejsen via momondo.dk eller t2t.dk. Hvis I vil rejse fra København er der direkte fly med TAP Portugal stort set hver dag og Norwegian flyver direkte flere dage om ugen. Hvis I vil flyve fra Billund er der direkte fly med Primera Air.

I skal endelig sige til, hvis I har brug for hjælp til at finde den helt rigtige flybillet.

Bemærk: Hvis I selv arrangerer flyrejsen, anbefaler, at I ikke køber flyrejsen før turen er bekræftet fra vores side.

Links
Momondo
t2t.dk
SAS
Norwegian
Primera Air

Lufthavnstransfer
Vi kan sagtens arrangere, at I bliver hentet i lufthavnen og kørt til The Lodge. Det koster 50 euro pr. taxa pr. vej. I kan tilvælge transfer, når I booker rejsen, men I skal være opmærksomme på, at I skal betale for transfer lokalt (til chaufføren).

Mad og drikke

På denne rejse er der morgenmad og frokostmadpakke inkluderet i prisen. Frokostmadpakken foregår på den måde, at der ved morgenmaden stilles forskellige ting frem, hvormed man selv kan sammensætte sin frokostmadpakke.

Overnatninger

Det er muligt at bo i dobbeltværelser og enkeltværelser. Dobbeltværelserne kan have både dobbeltseng og to enkeltsenge.

Andre oplevelser

Her er en lille kort liste med ting, I også kan opleve på denne tur (der er mange flere muligheder). Har I lyst til at prøve nogle af disse aktiviteter, er det blot at sige det i receptionen hos The Lodge og så kan det arrangeres.

 • Dagstur til Lissabon, Sintra eller Cascais
 • Massage
 • Surfing
 • Klatring
 • Mountainbike
 • Dejlige vandreture
Yogaformen

Den type yoga, som bliver tilbudt her hedder: Swatantra Yoga / Yoga Livre / Free yoga. Det er en blanding af mange forskellige yogastilarter.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

vejret i Sintra

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.