Yin Yoga Treat i Portugal 2020
Se billeder

Yin Yoga Treat i Portugal 2020

Kristines Yin Yoga og Evas veganske mad - luksus i Algarve

Efter syv succesfulde Yin Yoga Treats med vores Yin yoga specialist Kristine Marie Rost i Sintra området i Portugal, har vi i år valgt at flytte os til Algarve i det sydlige Portugal med mere varme, dejlig natur og smukke strande.

Kristine er kendt for at sætte sine retreats sammen sådan, at du 100% vil føle, at du har brugt din krop og kommer hjem med en væsentlig lettere vejrtrækning - ik’ kun pga. en uge med frisk luft, men i den grad også pga. de mange timer på måtten, der hører med. Kristine ved godt hendes undervisning kan være hård, direkte og uden så meget fokus på spiritualitet. For Kristine handler et Yin Yoga Treat om at få skuldrene væk fra ørerne, bedre bevægelighed i hofter og ankler og lade hverdagens trængsel og alarm glide ud. Når først du overgiver dig til Kristines erfarne guidance vil hverdagen synes væsentlig lettere at komme hjem til. Det værste vi hører fra vores deltagere på Kristines ture er, at de er blevet afhængige af hendes Yin yoga. Hvilket også er en af grundene til, at vi har fundet et nyt sted i år. Der er simpelthen deltagere der har været med 2-3 gange og nu vil de altså læse deres krimi ved en anden pool, smage nye delikatesser (skabt af den fænomenale kok Eva Marques Bellas, som er med på turen) og finde nye små hyggelige kaffebarer for lige at tjekke ud, hvem der laver den bedste pastel de nata.

Yin yoga
Jo alle kan være med, men vi anbefaler i den grad, at du lige møder Kristine en gang eller to, enten online på yogavivo.dk/yinpower eller finder hende i Danmark, inden du møder os i Portugal. Yin yoga er for dig med skader, stress, har børn du lader andre tage vare på imens du genoplader, dig der ikke kan sove om natten, dig der hælder til to marathon om året plus det løse, dig der foretrækker trail-run og pakker løbeskoene med, dig der sidder på kontor eller står op dagen lang og ja til dig der er frisk og rørig eller møg doven.
Stillingerne fortæller ofte på forskellig vis, at du har levet livet og som dagene går, kommer du lidt dybere og nye områder kan støje. Noget kan være fra en gammel skade, et traume og andet fra gammel vrede, en sorg der blev lagt låg på og nu mærker du, at din krop er der og den har brug for dig. Det er Yin. Din pensionsopsparing der forebygger og heler dit bevægeapparat og styrker dit sind, så du kan håndtere de dage, hvor ja-hatten føles ufattelig lille.

mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Quinta Bonita

Quinta Bonita er et skønt lille luksus boutique hotel lidt uden for byen Burgau. Hotellet har 8 værelser, en dejlig swimmingpool, dejligt lækre udendørsarealer og så er maden fantastisk. På hotellet er det muligt at låne cykler og fx køre til stranden eller byerne Lagos eller Burgau, som ligger tæt på.

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Faro lufthavn, hvor I bliver hentet og kørt til Quinta Bonita. Køreturen tager cirka en time. Efter ankomst er der tid til at slappe af og nyde de dejlige omgivelser.

Vi starter med præsentation kl. 14:30, hvor der også serveres kaffe, kage og en frisk juice.

Dag 2-7 Yoga og en masse andet

Morgen starter med vores kickstarter drik – en friskpresset lokal citron – med surt skal surt ud, inden yin yoga
Fælles brunch der hovedsageligt vil bestå af lokale råvarer og plantebasseret, uden du går ned på smag og næring.
Dagen kan du bruge på at vandre i området, dase ved poolen, tage et smut til stranden, gå på opdagelse i Lagos eller Burgau eller hvad der ellers lige falder dig ind.
Sidst på eftermiddagen fortsætter vi med yin yoga.
Alt efter solnedgangsudsigt og tid er der aftensmad. Lokale råvarer og hovedsageligt plantebaseret. Er du til et glas vin til maden, forstår Kristine dig så udmærket. Som hun siger ”det er dig der skal være i Tuck toe i morgen”.

Dag 8 Hjemrejse

Nu er det tid til at tage hjem til Danmark (eller videre ud i verden) efter en fremragende uge i Portugal.

Der er ikke yin yoga denne dag.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Faro
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
Generelt om rejsen

Det er muligt at bo i dobbeltværelser. Enkeltværelser er en mulighed, men dette koster ekstra. Dette er en fællesrejse, som forudsætter et bestemt antal deltagere før rejsen kan endeligt bekræftes. Vi bekræfter senest turen to måneder inden afrejse. Ved bestilling mere end to måneder inden afrejse betales kun 1.200kr depositum.

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Faro er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at du selv finder flyrejsen hos www.momondo.dk.
Vi anbefaler, at du venter med at arrangere transporten, indtil vi har bekræftet din rejse.

Læs: Sådan finder du lynhurtigt den bedste flyrejse

Det foregår sådan her:

  1. Du bestiller rejsen hos os
  2. Vi bekræfter din rejse (oftest indenfor 48 timer)
  3. Du arrangerer din transport

Hvis du har brug for, at vi arrangerer din flyrejse for dig, så kan du bestille et tilbud på turen inkl. flyrejse. Det tager ofte cirka to dage at få et tilbud. Du skal være opmærksom på, at vi tager et handling fee på 350kr pr. billet og det betyder, at du får flyrejsen billigere ved selv at bestille den.

Lufthavnstransfer
Vi arrangerer en transfer fra lufthavnen til Quinta Bonita, som passer med flyrejsen fra København. Ankommer du på et helt andet tidspunkt, vil det være nødvendigt at bestille en separat transfer. Prisen for dette er 600kr pr. bil pr. vej. Vi venter med at organisere eventuelle ekstra transfers indtil 1-2 uger inden afrejse og koordinerer, at så mange som muligt kan køre sammen.

Mad og drikke

På denne tur har vi inkluderet Brunch og aftensmad. Maden laves af kokken Eva Marques Bellas, som er med på turen.

Maden på retreatet vil være vegansk og glutenfri og fyldt med flotte farver og næring til krop og sjæl. Glæd dig til Lækre fyldige salater, juicer, grønne supper, lækre grøntsagsrige retter med masser af smag. Altsammen til at understøtte yogaens virkning og til inspiration, som du kan tage med dig hjem.

Menuen er udviklet i tæt samarbejde med Danmarks Yin yoga pioner og Specialist Kristine Marie Rost. Kosten vil være inspireret af oldtidens viden om, hvordan vi kan bruge jordens råvarer bedst muligt i overensstemmelse med TCM (Traditional Chinese Medicin), som yin yogaen er baseret på.

Overnatninger

Det er muligt at bo i dobbeltværelser og enkeltværelser (koster ekstra). Dobbeltværelserne kan have både dobbeltseng og to enkeltsenge.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Det er altid dejligt varmt i Algarve i november og der er altid en dejlig afslappet atmosfære udenfor højsæsonen.

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.