Surf camp på Azorerne
Se billeder

Surf camp på Azorerne

Surfing på alle niveauer

Hvis du drømmer om en et surf-eventyr i et frodigt ø-paradis med eksotisk natur, smukke strande og fantastiske bølger, så er Azorerne og São Miguel den perfekte destination for dig.

Surfingen foregår enkelt og professionelt med seks kursister pr. instruktør og det betyder, at instruktøren har god tid til at give individuel instruktion. En surfdag starter ikke nødvendigvis på samme tidspunkt hver dag, da surfing altid arrangeres så det passer med tidevandet og de bedste bølger.

Hvis du har lyst til at udforske den smukke ø, så har vi mange forslag til, hvad du kan gøre og turene kan bestilles lokalt. Det kunne fx være vandreture, whale watching, snorkling, generel sightseeing eller man kan selvfølgelig bare hygge med en kold øl i en hængekøje. Azorerne er fantastisk.

Surfingen foregår på den sydlige eller nordlige del af øen. Det tager mellem to og 15 minutter at køre til surfingen. Surfkurserne varer tre timer pr. session og det er muligt at surfe efter undervisningen. Efter surfingen er kan man nyde en snack i strandbaren eller bare slikke lidt sol inden turen går tilbage til Surf House.

Aftenerne går med at hygge i Surf House, spise dejlig mad på terrassen og evt. nyde et glas portugisisk vin.

Højdepunkter på rejsen

 • Surf undervisning af høj kvalitet
 • Super hyggeligt Surf House i Ponta Delgada
 • Kort afstand mellem syd- og nordkysten gør det let at finde de bedste bølger
 • Passer på alle niveauer
 • En dejlig BBQ inkluderet i prisen
 • Kun fem minutters gang fra Surf House til stranden, barer og restauranter
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.

Casa da Malta

Vi bor i de charmerende Surf House Casa da Malta, som er i Livramento, kun 10 minutter fra stranden Milícias i Ponta Delgada. Huset har dobbeltværelser med dobbeltsenge eller to enkeltsenge. Værelserne har eget bad/toilet. I huset er der desuden en stue, et køkken (som man må bruge) og en hyggelig have.

Dag 1 Ankomst til São Miguel
Surf camp på Azorerne

Når I ankommer til Azorerne bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Surf House. Afhængigt af hvornår I ankommer kan I tage en slentretur i byen og se jer omkring eller tage på stranden.

Dag 2-7 Surfing og en masse andet
Surf camp på Azorerne

Dagen starter stille og roligt med en lækker morgenmad. Når I er færdige med at spise er det tid til en lille briefing omkring dagens surfing.

Det hyggelige team i Surf House tager jer med til dagens bedste bølger og tidspunktet for surfingen kan variere lidt fra dag til dag, så det passer med de bedste forhold i forhold til tidevand og bølger. Det varierer typisk ikke mere end cirka 40 minutter.

Dag 8 Hjemrejse
Surf camp på Azorerne

Surfferien på Azorerne er nu slut. I køres til lufthavnen, så det passer med jeres flyrejse tilbage til Danmark.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Ponta Delgada
 • Rejseforsikring- og afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Denne tur kan starte når som helst hele året.

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Ponta Delgada er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at du selv finder flyrejsen hos www.momondo.dk.
Vi anbefaler, at du venter med at arrangere transporten, indtil vi har bekræftet din rejse.

Læs: Sådan finder du lynhurtigt den bedste flyrejse

Det foregår sådan her:

 1. Du bestiller rejsen hos os
 2. Vi bekræfter din rejse (oftest indenfor 48 timer)
 3. Du arrangerer din transport

Bestil tilbud
Hvis du har brug for, at vi arrangerer din flyrejse for dig, så kan du bestille et tilbud på turen inkl. flyrejse. Det tager ofte cirka to dage at få et tilbud. Du skal være opmærksom på, at vi tager et handling fee på 350kr pr. billet og det betyder, at du får flyrejsen billigere ved selv at bestille den.

Lufthavnstransfer
Transfer fra/til lufthavnen i Ponta Delgada er inkluderet i prisen og du bliver hentet uanset, hvornår på døgnet du ankommer.

Overnatning

Når du bestiller rejsen har du mulighed for at vælge mellem dobbeltværelse eller enkeltværelse. Hvis du rejser alene kan du stadig vælge at bo i dobbeltværelse, men dette vil i så fald deles med en anden deltager af samme køn.

Hvis du bestiller enkeltværelse bor du alene på værelset.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet i rejsens pris. Der er desuden inkluderet en BBQ-middag i Surf House. Hvis du har særlige behov i forhold til maden (veganer, vegetar, glutenfri osv.), så skal vi bare have besked om dette, så vi kan sørge for, at der også er mad til dig.

Skal du være i god form?

Det kræver ikke et højt fitnessniveau for at deltage på denne tur. Du surfer så meget du kan og der er intet krav om, at du skal noget som helst. Dit fornemmeste mål er at have det sjovt med surfing og jo bedre du bliver jo færre kræfter skal du bruge.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt.

klima på Azorerne

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.