Yoga, Qi-gong og Ayurveda på Madeira, 1 uge
Se billeder

Yoga, Qi-gong og Ayurveda på Madeira, 1 uge

Individuel rejse

Madeira er en utrolig ø, som både byder på en utrolig smuk, rå natur og en dejlig afslappet ø-stemning. De fleste der besøger øen falder pladask for den og det er bestemt med god grund. ’Charmerende’ er et godt ord at bruge om det.

På denne tur bor I med udsigt over havet i et lille boutique hotel, hvor der er fokus på yoga, Qi-gong og ayurveda. Vi har inkluderet yoga een gang dagligt i seks dage - det er dog muligt at tilvælge mere yoga, hvis I har lyst til dette. Stedet I bor er simpelthen bygget med Ayurveda som formål og dermed er rammerne også sat for et behageligt ophold, hvor man kan genoplade mentalt, fysisk, spirituelt og følelsesmæssigt. Det handler om balance.

Hotellet er kun for voksne og alle beboere har fuld pension ud fra en detox-tankegang. Det er muligt at få mange forskellige behandlinger (fx hot stone massage, thai yoga massage eller ayurvediske behandlinger).

jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Dag 1 Ankomst til Madeira

I ankommer til Madeira, hvor I bliver hentet i lufthavnen og køres til hotellet. Når I har fundet jer til rette på værelset er der tid til at se sig omkring.

Dag 2-7 Yoga og en masse andet

I bruger tiden på at lave yoga, nyde udsigten og gå på opdagelse i de utallige tilbud, som Madeira byder på til den aktive rejsende.

Dag 8 Hjemrejse

Ak. Turen er slut og det er tid til at rejse hjem eller videre ud i verden. I bliver kørt til lufthavnen, så det passer med jeres flyrejse.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Madeira (kan tilvælges)
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
Generelt om rejsen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at bo alene mod et tillæg. Du kan se enkeltpersontillægget ved at vælge "enkeltværelse" på bookingformularen.

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Madeira er ikke inkluderet i rejsens pris, men kan tilvælges i toppen af denne side.

Hvis I selv arrangerer flyrejsen
I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk eller t2t.dk. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen, indtil vi har bekræftet turen.

Links
Momondo
t2t.dk
 

Transport fra lufthavnen
Når I ankommer til lufthavnen i Madeira har vi sørget for, at I bliver hentet og kørt til hotellet. Ligeså, når I skal tilbage til lufthavnen.

Mad og drikke

På denne tur har vi inkluderet fuld pension. Det betyder, at I tre gange om dagen har adgang til buffet med ayurvediske vegetarretter. Maden er meget varieret og du vil helt sikkert finde noget mad, du kan lide - også selvom du egentlig ikke er vegetar.

Restaurantens åbningstider
Morgenmad: 07:30 - 10:00
Frokost: 13:00 - 14:00
Aftensmad: 19:00 - 20:00

Overnatning

I bor på Alpino Atlantico i dobbeltværelse (enkeltværelse er muligt mod et tillæg). Værelserne er fint indrettet og har balkon, hvorfra man kan sidde og nyde havudsigten. Derudover har alle værelser gratis WIFI, Air Condition, badekåbe og sandaler, mørklægningsgardiner, tv, bad/toilet, vandkoger, hårtørrer, minibar og safebox. Vi har inkluderet billeder af værelserne i galleriet øverst på siden.

Yoga

Yoga/Qigon er inkluderet i prisen og I behøver ikke have noget forudgående kendskab til yoga eller qigong for at være med.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Udstyr og rabataftaler

GoYogi

Når du køber en yogaferie hos Bering Rejser, får du 10% rabat hos www.Goyogi.dk. Du finder rabatkoden på din "min rejse"-side.

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Oplysningerne er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.