Kitesurfing ved Costa da Caparica, 1 uge
Se billeder

Kitesurfing ved Costa da Caparica, 1 uge

Individuel rejse

Tag med til vores kitesurf camp ved Costa da Caparica i Portugal. Hvis du drømmer om fine kitesurfingforhold, strandfester, vandreture, lækker mad, sol og kultur, så er dette turen for dig. Og det hele ligger kun 15 minutter fra en af Europas smukkeste byer; Lissabon.

Turen inkluderer fem dages leje af kitesurfingudstyr og afterne bruges oftest sammen med de andre deltagere på campen. Det sker fx ofte, at vi tager ind til Lissabon og hygger os i den berømte bydel Bairro Alto.

Overnatningen på turen foregår i Surf House, hvor der er sovesale og dobbeltværelser. Det er også muligt at få et enkeltværelse.

aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
Dag 1 Ankomst til Surf House

Du ankommer til lufthavnen i Lissabon, hvorfra du bliver hentet og kørt til Costa da Caparica (med mindre du ikke ønsker transfer). Når du ankommer bliver du vist til dit værelse og ferien er startet.

Dag 2-7 Kitesurfing og meget mere

Dagene ruller forbi I deres helt eget afslappede tempo. Du har fem dages kitesurfing inkluderet i prisen, så det er op til dig at vælge, hvilke dage du vil med ud. Aftenerne tilbringes ofte sammen med husets andre beboere.

Dag 8 Hjemrejse

Så er kitesurfingferien slut og det er tid til at tage hjem. Du køres til lufthavnen (eller taget toget) i tide til at nå dit fly.

De forskellige pakke-muligheder

Pakker vælger du, når du bestiller rejsen

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Lissabon (kan tilvælges)
  • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Grundprisen er baseret på overnatning i sovesale, men det er også muligt at bo i dobbelt- eller enkeltværelse.

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis du selv arrangerer flyrejsen
Der er mange flyforbindelser fra Danmark til Lissabon og du kan bruge nedenstående links til at finde din flybillet.

Links
Momondo
t2t.dk
Norwegian

Transfer til/fra lufthavnen:
Når du vælger denne løsning bliver du hentet i lufthavnen og kørt hele vejen til Surf House. Det er uden tvivl den mest behagelige løsning. Du kan tilvælge transfer, når du bestiller rejsen.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet alle dage og vi har inkluderet en BBQ-aften, hvor I spiser sammen med de andre gæster i Surf House.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i Costa da Caparica. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.