Bering Travel Surf, SUP & Yoga Retreat 2020
Se billeder Se video

Bering Travel Surf, SUP & Yoga Retreat 2020

Grupperejse / Fællesrejse

I 2020 har vi besluttet, at denne tur skal være en luksusferie og derfor skal vi nu bo på Hotel Tivoli Lagos****, som er et af de bedste hoteller i byen. Rejsen er stadig en grupperejse for mindst 10 gæster pr. uge og vi laver kun turen i ugerne fra 11. - 25. juli 2020. Ugerne består af tre dages surfing, to dages Stand Up Paddle og yoga fire morgener inden surfing/SUP. Man deltager så meget man har lyst.

Gennemsnitsalderen varierer fra uge til uge, men ligger typisk omkring 30-50 år. Vi har dog ofte gæster som er både yngre og meget ældre end dette - og alle er velkomne. Det er oftest cirka halvdelen af en gruppe, som er solorejsende.

Det du skal forvente af denne rejse er en social oplevelse, hvor du møder og hygger dig med nye mennesker, imens I lærer eller bliver bedre til Surfing, Stand Up Paddle og yoga.

Der er morgenmad inkluderet alle dage, frokost serveret på stranden i forbindelse med surfing (ikke SUP) og to aftener om ugen laver kokken Rachel super lækker mad til fællesspisning. De andre aftener går vi ud og spiser sammen på diverse restauranter (der er også rigtigt gode spisesteder, hvis man fx er vegetar eller veganer).

Lagos i Algarve, Portugal er en fantastisk lille by. Her er alt, hvad man kunne drømme om på en aktiv ferie, så som fantastiske surfspots, smukke strande, lækkert yogalokale, vildt gode restauranter, et lækkert sted at bo og så er der naturligvis også det dejlige solskinsvejr og de glade mennesker. Byen har virkelig det hele både for de, der vil slappe af og de som vil hygge lidt om aftenen.

Dette er en grupperejse, som kræver mindst 10 deltagere pr. uge. Vi bekræfter turen senest to måneder inden afrejse.

mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.

Hotel Tivoli Lagos****

Vi kunne simpelthen ikke bo bedre i Lagos. Hotel Tivoli Lagos ligger inde i den gamle bydel med små smalle brostensbelagte gader og hvide husmure. Dermed bor vi tæt på alt. Det tager cirka 7 minutter at gå ned til centrum af Lagos (og alle restauranter), 5 minutters gang til stedet hvor surf-bilerne kører fra og 15 minutters gang, hvis man i stedet for at tage shuttle til den store strand Meia Praia hellere vil til den lille smukke strand Praia de Batata. Hotellet har swimmingpool indendørs og udendørs og vil man til stranden går der en shuttlebus hver time til Meia Praia, hvor hotellet også har en afdeling (også med pool). Hotellet har fitnessrum, restauranter, bar, swimmingpool ude og inde. Alle værelser har aircondition, gratis wifi, hårtørrer, tv og safebox.

Dag 1 Ankomst til Lagos
Surf og yoga

I ankommer til Lagos og bliver indkvarteret på jeres værelser på Hotel Tivoli. Herefter har I tid til at møde ugens andre deltagere og se jer omkring.
Om aftenen er der valgfri velkomstmiddag med 3-retters menu (dette skal I melde jer til inden ankomst, så vi kan reservere pladser).

Bemærk: Vi inkluderer transport til/fra lufthavnen gratis, men det er på faste tidspunkter på dagen. Se under praktisk info.

Dag 2 Surf & Yoga
Surf og yoga med Bering Rejser

Dagen starter stille og roligt med yoga kl. 7:30, morgenmad kl. 8:30. Klokken 9:30 går vi til Surf-bilerne som kører ca. 500m fra hotellet, hvor vi får udleveret våddrager og surfboards. Surfingen foregår oftest ved vestkysten og starter med opvarmning efterfulgt af to timers undervisning, frokost og atter to timers undervisning. Indimellem er der tid til at slappe af og nye stranden og det vildt flotte landskab langs Portugals vestkyst.

Vi er tilbage på hotellet omkring kl. 17-17:30 og vi har så lidt tid til at slappe af og geare ned inden vi spiser aftensmad.

Der er to fællesspisninger i løbet af ugen, hvor vi spiser sammen. Alle de andre aftener bliver der annonceret et spisested og alle, som har lyst til at spise sammen tager med. Lagos bugner af fremragende spisesteder med måltider for enhver smag.

Dag 3 Surf & Yoga

Dagen starter stille og roligt med yoga kl. 7:30, morgenmad kl. 8:30. Klokken 9:30 går vi til Surf-bilerne som kører ca. 500m fra hotellet. Surfingen foregår oftest ved vestkysten og starter med opvarmning efterfulgt af to timers undervisning, frokost og atter to timers undervisning. Indimellem er der tid til at slappe af og nye stranden og det vildt flotte landskab langs Portugals vestkyst.

Vi er tilbage på hotellet omkring kl. 17-17:30 og vi har så lidt tid til at slappe af og geare ned inden vi spiser aftensmad.

Der er to fællesspisninger i løbet af ugen, hvor vi spiser sammen. Alle de andre aftener bliver der annonceret et spisested og alle, som har lyst til at spise sammen tager med. Lagos bugner af fremragende spisesteder med måltider for enhver smag.

Dag 4 Surfing

Dagen starter stille og roligt med morgenmad kl. 8:30. Klokken 9:30 går vi til Surf-bilerne som kører ca. 500m fra hotellet. Surfingen foregår oftest ved vestkysten og starter med opvarmning efterfulgt af to timers undervisning, frokost og atter to timers undervisning. Indimellem er der tid til at slappe af og nye stranden og det vildt flotte landskab langs Portugals vestkyst.

Vi er tilbage på hotellet omkring kl. 17-17:30 og vi har så lidt tid til at slappe af og geare ned inden vi spiser aftensmad.

Der er to fællesspisninger i løbet af ugen, hvor vi spiser sammen. Alle de andre aftener bliver der annonceret et spisested og alle, som har lyst til at spise sammen tager med. Lagos bugner af fremragende spisesteder med måltider for enhver smag.

Dag 5 Afslapning og yoga
Surf og yoga

I dag er der intet program udover yoga kl. 16:30. I kan bruge dagen til at se jer omkring i Lagos, besøge de flotte strande lige om hjørnet, høre musik i gågaden, sludre ved poolen på hotellet eller måske tage en tur i Cable Park og wakeboarde. Der er masser af muligheder.

Dag 6 SUP
surf og yoga

I dag er det tid til den første SUP-tur, som er en tur til grotterne tidligt om morgenen, så vi kan nyde solopgangen på turen. Afgang fra hotellet er cirka kl. 06:40 (måske lidt tidligere). Morgenmaden serveres, når vi er tilbage fra turen.

Stand Up Paddle turen er slut omkring 09:30-10-tiden. Resten af dagen er på egen hånd.

Om aftenen spiser vi BBQ-middag i The Surf House kl. 19:30.

Bemærk: Denne tur er afhængigt af vind og vejr og vi tager derfor forbehold for, at vi kan blive nødt til at rykke eller helt aflyse denne tur (dette er dog ikke sket endnu).

Dag 7 SUP & Yoga
surf og yoga

Dagen starter med yoga kl. 7:30 efterfulgt af morgenmad kl. 8:30. Dagens SUP-tur er langs et flodløb inde i landet og der er afgang til turen ved 12-13-tiden. Turen varer cirka 3 timer.

Dag 8 Hjemrejse eller en uge mere

Ugen er desværre slut og det er tid til at tage hjem til Danmark. Vi arrangerer atter en gratis transfer tilbage til lufthavnen, som foregår på to forskellige tidspunkter.

Bemærk: Hvis du skal meget sent hjem, så skal du være opmærksom på, at der er udtjekning fra værelset om formiddagen. Du er velkommen til at lade dine ting ligge på hotellet, så længe du har lyst.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Faro
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Denne tur er mulig fra 11. - 25. juli 2020. I booker bare den af ugerne i foretrækker. Hvis I har lyst til at være med i begge uger, så kontakt os for et tilbud.

Da aktiviteterne vi laver også afhænger af vejr og vind, kan det være nødvendigt at justere programmet løbende.

Denne rejse er yderst velegnet, hvis man rejser alene og vil møde mennesker.

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Faro er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at du selv finder flyrejsen hos www.momondo.dk.
Vi anbefaler, at du venter med at arrangere transporten, indtil vi har bekræftet din rejse.

Dette er en grupperejse, som forudsætter et minimum antal deltagere. Vi kommer med den endelige bekræftelse for turen senest to måneder inden afrejse.

Læs: Sådan finder du lynhurtigt den bedste flyrejse

Det foregår sådan her:

  1. Du bestiller rejsen hos os
  2. Vi bekræfter din rejse (oftest indenfor 48 timer)
  3. Du arrangerer din transport

Hvis du har brug for, at vi arrangerer din flyrejse for dig, så kan du bestille et tilbud på turen inkl. flyrejse. Det tager ofte cirka to dage at få et tilbud. Du skal være opmærksom på, at vi tager et handling fee på 350kr pr. billet og det betyder, at du får flyrejsen billigere ved selv at bestille den.

Transfer til/fra lufthavnen
Hver lørdag kører følgende gratis transporter til/fra Faro Lufthavn. Hvis I ønsker at blive kørt på andre tidspunkter er prisen 600kr. pr. bil pr. vej.

Fra Faro til Lagos
Afgang: 11:00
Afgang: 19:15

Bemærk, at tidspunkterne kan variere fra gang til gang afhængigt af, hvornår gæsterne ankommer.

Fra Lagos til Faro
Afgang: 06:30
Afgang: 16:00

Bemærk, at tidspunkterne kan variere fra gang til gang afhængigt af, hvornår gæsterne skal flyve hjem.

 

Ofte stillede spørgsmål

Her skriver vi de spørgsmål og svar, som vi ofte får i forbindelse med denne tur. Listen opdateres løbende.

- Kan jeg være af sted længere end een uge?
Ja det er helt sikkert muligt. Du må helt selv om, hvor længe du vil være der. Øverst på denne side vælger du, hvor mange uger du vil være af sted. 

- Jeg kan ikke komme en lørdag. Kan jeg ankomme en anden dag?
Ankomstdatoerne ligger fast. Hvis du fx først kan komme på en tirsdag, så vil du kunne være med indtil den efterfølgende lørdag (og evt. blive en uge mere end det). Der er ikke rabat, for de dage, du ikke er der.

- Jeg vil gerne have børn med. Er det muligt?
Deltagerne på denne tur skal være mindst 16 år gamle.

- Jeg vil med, men jeg er ikke sikker på, at jeg vil lave aktiviteter alle dage. Er jeg tvunget til at være med hele tiden?
Nej du er på ingen måde tvunget til noget som helst. Vores rejser handler om at have det sjov og nyde livet. Hvis du tilfældigvis en aften vurderer, at du bedst nyder livet ved at læse en bog, gå en tur ved stranden eller noget helt tredje - så er det absolut i orden. Det er din ferie, så du bestemmer.

- Jeg har særlige krav til min mad. Kan jeg så stadig få noget at spise?
Det kan du bestemt. Du skal bare sige til, hvad du har af krav/preferencer, så søger vi for det. Det er helt almindeligt at vi har gæster, som enten er vegtarer, veganere, ikke spiser gluten, ikke kan tåle laktose osv.

Skal jeg have erfaring med surfing for at være med?
Nej, du behøver ingen erfaring for at være med. På stranden inddeles man efter niveau, så begynderne øver sig i på de mindre bølger og de øvede kan tage ud bagved, hvor de store bølger er. I løbet af dagen kan man tage alle de hvil, man har lyst til.

Skal jeg have erfaring med Stand Up Paddleboarding for at være med?
Heller ikke. SUP-turene foregår i et stille og roligt tempo, så alle vil kunne følge med.

Hvor gamle er de andre deltagere på turen?
Det varierer rigtigt meget og det er ikke helt til at sige noget om, hvordan det ser ud i de enkelte uger. Vi forventer, at hovedparten af deltagerne er et sted mellem 25 og 45 år og så er der naturligvis også plads til folk som er yngre og ældre (dem er der helt sikkert også nogen af).

Kan jeg være med selvom jeg rejser alene?
Denne tur er perfekt til solorejsende, fordi man netop bliver del af en gruppe og lærer de andre deltagere at kende. Der vil være mange andre, som tager alene af sted på denne tur og enten deler værelse med en anden deltager eller bor i enkeltværelse.

Hvor lange er yogatimerne og er de udendørs?
Selvom videoen viser, at yogaen foregår udendørs, så vil den faktisk oftest være indendørs. Yogatimerne varer cirka en time pr. gang.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet alle dage. Frokost er inkluderet i forbindelse med surfing (ikke SUP). Det betyder, at frokost er inkluderet søndage, mandage og tirsdage. Der er to aftener, hvor kokken Rachel serverer mad i Surf House og resten af aftenerne spiser vi ude (for de som har lyst). Regn med at et aftensmåltid inkl. drikkevarer koster cirka 20-25 euro. Vi kan sagtens sørge for det, hvis nogen fx er vegetar eller veganer.

Overnatninger

I kommer til at bo på Hotel Tivoli Lagos, som ligger i Lagos gamle bydel. Hvis rejser alene og vælger delt dobbeltværelse, så vil man dele værelse med en anden deltager på turen i to enkeltsenge.

Stand Up Paddle

Der vil være 2 dage med Stand Up Paddle-ture. Den første tur starter omkring kl. 9 om morgenen og vil gå til grotterne omkring Lagos. Den anden er en dagstur og foregår langs kanaler og floder i Algarve. Det er virkelig nogle sjove ture, så glæd jer.

Bemærk, at tidspunkterne for turene kan ændre sig, hvis det er nødvendigt.

Surfing

Der er tre dages surfing hver uge. Turene starter kl. 9 om morgenen og I er tilbage igen kl. ca. 17. Dagene starter med en køretur til vestkysten (sandsynligvis), opvarmning og to timers undervisning. Herefter er der frokost og lidt afslapning efterfulgt af to timers undervisning inden vi kører tilbage til Lagos.

Skal du være i god form?

Surfing kan være hårdt, fordi man går meget frem og tilbage med boardet. Det kan være fysisk udfordrende, men det er helt ok at holde alle de pauser, du har brug for. Der er ikke krav om, at du skal noget som helst. Dette er først og fremmest en ferie, så det handler om at have det sjovt :).

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i Lagos. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.