Højdepunkter på rejsen

  • Dejlig yoga med Anna
  • Lækker surfing for begyndere og øvede
  • Spændende dagsture
  • God lokal mad
Yoga, surfing og gode vibes i Marokko
Se billeder

Yoga, surfing og gode vibes i Marokko

Grupperejse / Fællesrejse

Bemærk: afgangen d. 2. marts er endeligt bekræftet.

Du husker sikkert sådan cirka, hvordan man har det i marts måned: vinteren, kulden og det grå vejr har varet længe og man er virkelig klar til, at igen mærke solen varme ansigtet. På denne rejse tyvstarter vi den oplevelse sammen med Anna Tikva Eskesen i dejlige Marokko, hvor vi fokuserer på yoga og surfing for alle pengene.

Dagene forløber helt enkelt. Vi laver yoga om morgenen, surfer om dagen (eller tager på dagsture alt efter, hvad man har lyst til) og vi laver atter yoga om aftenen. Morgenmad og aftensmad serveres i surf house og frokosten spiser vi på stranden. Nemt ikke? :)

Yogalærer på rejsen er Anna Tikva Esksen, som også var ansvarlig for yoga på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Portugal i sommeren 2018. Det gik fremragende og Anna er perfekt til at kombinere lækker yoga med lækker surfing. Yogaen vil være Ashtanga og Hatha.

Vi bor i Surf House og generelt tanken er, at man kan dele værelse med andre rejsende på turen. Har man lyst til enkeltværelse, er det også muligt, men så kan det ske, at man bliver indkvarteret på den Riad, som ligger 10 meter fra Surf House (det er faktisk kun 10 meter).

apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Surf house

Surf House ligger i den lille kystby Taghazout Bay. Der er kun 3km til centrum af Taghazout og 14km til Agadir. Der er masser af plads i huset, som er lækkert indrettet og der er kun få minutters gang til caféer og butikker. Hvis du har lyst til en aftendukkert er der kun fem minutters gang til stranden. Der er ingen sovesale i Surf House, hvor mange sover sammen. Det hele er dobbeltværelser og enkeltværelser.

Dag 1 Ankomst til Marokko

I ankommer til lufthavnen i Agadir, hvor I bliver hentet og kørt til Taghazout. I bliver indkvarteret på jeres værelse og resten af dagen går med at hygge og møde hinanden.

Dag 2 Yoga og surfing

En typisk dag ser således ud:

08:00 - Morgenyoga
09:00 - Lækker og sund morgenmad med masser af valgmuligheder, så du er klar til en god dag
10:00 - Surfing. Bilerne pakkes og I bliver kørt ud til dagens surf-spot. Efter ankomst starter vi med opvarmning efterfulgt af undervisning
13:00 - Frokost. I nyder dejlge sandwiches, frugt og juice. Her er også tid til at slå mave og nyde solen
14:00 - Surfing. I kan vælge at surfe videre eller slappe af på stranden. Det kan også være, at gruppen nu kører videre til et andet surf-spot. Det afhænger af bølgerne
17:00 - I køres tilbage til Surf House. Her kan I slappe af på tagterrassen, få et bad eller noget helt tredje
18:00 - Aftenyoga
20:00 - Aftensmad. Et lækkert 3-retters marokkansk måltid efterfulgt af dejlig marrokansk te

Dag 8 Hjemrejse

Så er yoga- og surfingferien i Marokko slut for denne gang. I køres til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark eller videre ud i den store verden.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afg.
Ank.
Rejsetid:
Hjemrejse
Afg.
Ank.
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Agadir t/r (kan tilvælges)
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
Generelt om rejsen

Dette er en grupperejse med dansk yogalærer og rejsen foregår derfor kun på bestemte datoer. I dette tilfælde er der 2. - 9. marts 2019.

Transport / flyrejse

Det er muligt at købe rejsen både med og uden flyrejse inkluderet. Dette vælger du øverst på siden i feltet "fra".

 

Hvis du selv vil arrangere flyrejsen kan vi foreslå, at du finder denne via fx. Momondo eller t2t.dk.

Hvis I selv arrangerer flyrejsen bør I vente med at bestille fly til vi har bekræftet turen. Når vi har bekræftet turen og I har bestilt flyrejse, så skal vi blot bruge jeres ankomst- og hjemrejsedetaljer, så sørger vi for, at I bliver hentet og bragt til lufthavnen.

Links

Momondo
t2t.dk

Det er ligemeget hvornår på døgnet, I ankommer. I bliver hentet uanset, om det er midt om natten.

Mad og drikke

Rejsens pris inkluderer morgenmad og frokost alle dage. Derudover er der inkluderet 6 aftenmåltider, som er 3-retters måltider.

Overnatninger

I overnatter i Surf House, som er et hyggeligt sted med dobbelt og tripelværelser. Hvis I rejser to personer sammen vil I altid blive sat på samme værelse. Hvis du rejser alene forudsætter prisen, at du deler værelse med en fremmed af samme køn, men det er også muligt at købe enkeltværelse.

Det er vigtigt, at I forstår at Surf House er spartansk, rent og hyggeligt, men der er ikke et hotel.

Der er ofte folk, som spørger hvor gamle folk er på denne tur. Det varierer meget, men gæsterne i campen er typisk et sted mellem 18 og 45 år gamle. Når det er sagt, så er der ingen aldersbegrænsning.

Bemærk: der er en lokal skat på 25 dirham pr. dag, som betales til den Marokkokanske stat ved ophold i Marokko. Denne betales lokalt og er ikke inkluderet i prisen. (regn med ca. 10 euro for hele ugen)

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

Visum til Marokko

Danske statsborgere behøver ikke visum til Marokko.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.