Yoga, spa og havudsigt i Agadir
Se billeder

Yoga, spa og havudsigt i Agadir

Individuel rejse

Denne rejse er for jer, som leder efter rejse, hvor man bor lækkert, dyrker yoga to gange om dagen, har mulighed for lækre spabehandlinger og ellers bare har en masse tid til at hygge sig, slappe af og nyde omgivelserne. I skal bare ankomme til lufthavnen, hvorfra vi tager over og sørger for en dejlig uge med yoga og afslapning.


Gør klar til lækkerhed! Hotellet ligger lige midt på en fem kilometer lang og smuk sandstrand med Atlasbjergene som bagtæppe. Den lækre yoga shala ligger simpelthen perfekt (se billederne i toppen af siden) lige ved vandet med udsigt over havet. Der er yogasessions morgen og aften.
Udover lækre værelser, en dejlig pool (opvarmet), skøn strand, uovertruffen yoga shala har hotellet også et spa, hvor det er muligt at få alskens behandlinger. Det kan være Hammam (dampbad), massager, forskellige asiatiske behandlinger og meget andet. Der er desuden fire restauranter på stedet, som serverer lokal økologisk mad - selvom man naturligvis også kan få diverse italienske retter. 

Hvis man kan lide at surfe, så er der også rig mulighed for dette her.

dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Paradis Plage Resort

Er et lækkert resort langs kysten nord for Agadir. De store værelser har alle balkon og har alle havudsigt. Værelserne har desuden gratis wifi, tv, køleskab, minibar, hårtørrer og air condition.

Dag 1 Ankomst til Marokko

I ankommer til lufthavnen i Agadir, hvor I bliver hentet og kørt til hotellet. I bliver indkvarteret på jeres værelse og kan herefter slappe af og nyde de dejlige omgivelser.





Dag 2-7 Yoga og en masse andet

I løbet af ugen er programmet helt enkelt. I fortæller hotellet, hvornår I ønsker jeres yoga-sessions og booker spa-oplevelser efter behov. Herefter nyder I bare tilværelsen.





Dag 8 Hjemrejse

Så er yogaferien i Marokko slut for denne gang. I køres til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark eller videre ud i den store verden.





Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Agadir t/r (kan tilvælges)
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Spa-behandlinger (kan tilvælges)
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at bo alene mod et tillæg. Dette vil fremgå, hvis du vælger "1 voksen" på bookingformularen.

Transport / flyrejse

I toppen af denne side, kan du vælge om flyrejsen skal være inkluderet i prisen.

 

Hvis du selv vil arrangere flyrejsen kan vi foreslå, at du finder denne via fx. Momondo eller t2t.dk.

Hvis I selv arrangerer flyrejsen bør I vente med at bestille fly til vi har bekræftet turen.

Links

Momondo
t2t.dk

Det er ligemeget hvornår på døgnet, I ankommer. I bliver hentet uanset, om det er midt om natten.

Mad og drikke

Rejsens pris inkluderer morgenmad alle dage. Det er muligt at tilkøbe aftensmåltider - dette vælges til på bookingformularen

Overnatninger

I overnatter i Junior Suite dobbeltværelser. Værelserne har alle terasse/balkon, udsigt til havet og har bad/toilet på værelset. Værelserne er flot indrettet. I galleriet øverst på denne side har vi kun inkluderet billeder af Junior Suite værelserne.

Yoga

Yogaen på turen er Vinyasa Flow, Hatha og Yin Yoga. Vinyasa Flow kombinerer åndedræt med kroppens bevægelser og udføres i flydende danslignendene bevægelser, som forbrænder kroppens affaldsstoffer og giver sindet fokus. Hatha-yogaen er fokuseret på Asanas - yoga stillinger - og giver indblik i din krop, imens du finder den rette balance i de forskellige asana.

På turen er der morgen- og aftenyoga. Morgensessions er generelt hårdere end aftenyogaen, fordi kroppen skal varmes op. Om aftenen er der fokus på at afslappe kroppen efter dagens aktiviteter. I prisen er der inkluderet to yogasessions hver dag i fem dage - 10 i alt. En session varer 1t 15m og I kan selv vælge, om I være med morgen eller aften. De 10 sessions kan fordeles frit i løbet af ugen.

Yoga kan fravælges: Rejser I sammen med personer, som ikke ønsker at lave yoga på ferien, kan dette fravælges på bookingformularen.

Spa-pakken

Når du booker rejsen har du mulighed for at tilvælge "Spa-pakken". Den indeholder følgende behandlinger:

  • 2 hammam-behandlinger (dampbad)
  • 1 hudbehandling (med planter, salte og urter)
  • 1x 'Taste of Paradise' behandling (25m massage)
  • 1x afspændingsmassage (50m)
Visum til Marokko

Danske statsborgere behøver ikke visum til Marokko.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.