Surfing i Marokko, 1 uge
Se billeder Se video

Surfing i Marokko, 1 uge

Surfing i Marokko

Den lille marokkanske kystby Taghazout oser af surf-vibes og er den helt rigtige ramme om en perfekt surfingferie. Uanset om I er begyndere eller øvede surfere, så vil I få noget ud af denne tur. Instruktørerne er alle veluddannede og er rigtigt gode til at forklare de forskellige surfingteknikker.

Det som gør denne tur til noget helt særligt er uden tvivl den afslappede atmosfære. Alle i Surf House er kommet for at hygge sig, møde mennesker og lære - eller blive bedre til - at surfe. Der er et særligt sammenhold blandt folk i Surf House og I vil lynhurtigt føle jer hjemme og som en del af gruppen.

Surfingen er på alle niveauer og uanset om du kommer og aldrig har surfet før eller om du er garvet surfer, som måske kunne finjustere teknikken en anelse, så er denne tur noget for dig.

Alderen på de andre deltagere er typisk et sted mellem 25 og 45.

mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.

Surf House

Surf House ligger nær den lille kystby Tamraght. Der er kun 3km til centrum af Taghazout og 14km til Agadir. Der er masser af plads i huset, som er lækkert indrettet og der er kun få minutters gang til caféer og butikker. Hvis du har lyst til en aftendukkert er der kun fem minutters gang til stranden. Der er ingen sovesale i Surf House, hvor mange sover sammen. Det hele er dobbeltværelser og enkeltværelser.

Dag 1 Ankomst til Surf House

I ankommer til lufthavnen i Agadir, hvor I bliver hentet og kørt til Surf House. Når I ankommer bliver I vist til jeres værelse og får tid til at pakke ud og se jer omkring. Afhængigt af hvornår I ankommer kan det være, at I kan nå at surfe allerede i dag.

Dag 2 Surfing og en masse andet

Dagene forløber ganske enkelt. I står op, spiser morgenmad, hvorefter I bliver kørt til dagens bedste surf-spot. I surfer det meste af dagen og får 2x2 timers undervisning samt frokost. Herefter tager I tilbage til Surf House, hvor der serveres en lækker aftensmad. Herefter hygger I jer med de andre gæster - eller slapper af. Det er helt op til jer. Dagene krydres desuden af forskellige dagsture (fx til Paradise Valley). Hver fredag er der bytur i Agadir, hvor alle er inviteret.

Dag 8 Hjemrejse

Nu er det tid til at tage hjem. I køres til lufthavnen, så I kan nå jeres fly hjem til Danmark - eller videre ud i verden.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Agadir
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Denne tur er mulig når som helst hele året.

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Agadir er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at du selv finder flyrejsen hos www.momondo.dk.
Vi anbefaler, at du venter med at arrangere transporten, indtil vi har bekræftet din rejse.

Læs: Sådan finder du lynhurtigt den bedste flyrejse

Norwegian har direkte fly fra København til Agadir fra november til marts hvert år. Fra april til oktober er der ingen direkte fly fra Danmark til Agadir, men det er fx muligt at flyve til Marrakech og derfra lade os arrangere en transfer til Agadir. Transferen koster 100 euro pr. vej og betales lokalt.

Det foregår sådan her:

  1. Du bestiller rejsen hos os
  2. Vi bekræfter din rejse (oftest indenfor 48 timer)
  3. Du arrangerer din transport

Bestil tilbud
Hvis du har brug for, at vi arrangerer din flyrejse for dig, så kan du bestille et tilbud på turen inkl. flyrejse. Det tager ofte cirka to dage at få et tilbud. Du skal være opmærksom på, at vi tager et handling fee på 350kr pr. billet og det betyder, at du får flyrejsen billigere ved selv at bestille den.

Lufthavnstransfer
Transfer fra/til lufthavnen i Agadir er inkluderet i prisen og du bliver hentet uanset, hvornår på døgnet du ankommer.

Mad og drikke

Alle måtider er inkluderet i rejsens pris bortset fra fredag, hvor det kun er inkluderet, hvis vælger at tage med på byturen til Agadir.

Overnatninger

I overnatter i Surf House, som er et hyggeligt sted med dobbelt og tripelværelser. Hvis I rejser to personer sammen vil I altid blive sat på samme værelse. Hvis du rejser alene forudsætter prisen, at du deler værelse med en fremmed af samme køn, men det er også muligt at købe enkeltværelse for 690kr.

Det er vigtigt, at I forstår at Surf House er spartansk, rent og hyggeligt, men der er ikke et hotel.

Der er ofte folk, som spørger hvor gamle folk er på denne tur. Det varierer meget, men gæsterne i campen er typisk et sted mellem 18 og 45 år gamle. Når det er sagt, så er der ingen aldersbegrænsning.

Bemærk: der er en lokal skat på 25 dirham pr. dag, som betales til den Marokkokanske stat ved ophold i Marokko. Denne betales lokalt og er ikke inkluderet i prisen. (regn med ca. 10 euro for hele ugen)

Yoga

Det er muligt at tilkøbe yogatimer. De foregår på tagterrassen og koster 300kr for 5 sessions (morgen eller aften). Du kan købe dem, når du booker rejsen.

Visum til Marokko

Danske statsborgere behøver ikke visum til Marokko.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.