Luksus-surfing i Marokko - Taghazout
Se billeder

Luksus-surfing i Marokko - Taghazout

Surfing for begyndere og øvede

Denne ferie er også velegnet til familier. Børn skal være 8 år for at kunne deltage i surfingen.

Dette er den perfekte rejse, hvis I ønsker en surfingferie i lidt finere omgivelser end den gængse surfcamp. Surfingen foregår ved en af de bedste surfstrande i området og den ligger tilfældigvis lige foran hotellet. Er bølgerne ikke gode ved spottet, køres der til et andet spot.

Resortet er luksuriøst og har swimmingpools, flere forskellige restauranter og et væld af hyggekroge, hvor det er perfekt at nyde solnedgangen. Værelserne er store og har alle havudsigt. Det perfekte sted for en dejlig og luksuriøs surfingferie i Marokko. Hotellet har også et SPA, hvor det er muligt at få alverdens behandlinger.

Surfingen vi har inkluderet på denne rejse, er fem dage med 1½ times undervisning efterfulgt af fire timers udstyrsleje, hvor der er tid til at øve sig. Udstyrslejen er uden instruktion, men der er altid livreddere på stranden, som er klar til at hjælpe, hvis der er behov for det.

jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun

Paradis Plage Resort

Er et lækkert resort langs kysten nord for Agadir. De store værelser har alle balkon og har alle havudsigt. Værelserne har desuden gratis wifi, tv, køleskab, minibar, hårtørrer og air condition.

Dag 1 Ankomst til Marokko

I ankommer til hotellet, hvor I finder jer tilrette på jeres værelse og kan nyde omgivelserne.

Dag 2-7 Surfing og en masse andet

I løbet af ugen er programmet ganske enkelt. I aftaler med den lokale surf-instrutør, hvornår jeres undervisning skal foregå (kan afhænge af forholdene) og så surfer I ellers bare så meget som muligt i løbet af ugen.

Der er mulighed for en række dagsture, fx til Paradise Valley, Agadir, Tagazhout og andre ting. Det er også muligt at få en lang række spa-behandlinger på resortet.

Dag 8 Hjemrejse

Så er surfingferien i Marokko slut for denne gang. I køres til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark eller videre ud i den store verden.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)

 

VALGFRIE TILVALG

  • Flyrejse fra København til Agadir t/r inkl. bagage
  • Transport fra/til lufthavnen
  • Halv pension
Generelt om rejsen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at bo alene mod et tillæg. Dette vil fremgå, hvis du vælger "1 voksen" på bookingformularen.

Transport / flyrejse

I toppen af denne side, kan du vælge om flyrejsen skal være inkluderet i prisen.

 

Hvis du selv vil arrangere flyrejsen kan vi foreslå, at du finder denne via fx. Momondo eller t2t.dk.

Hvis I selv arrangerer flyrejsen bør I vente med at bestille fly til vi har bekræftet turen.

Links

Momondo
t2t.dk

Det er ligemeget hvornår på døgnet, I ankommer. I bliver hentet uanset, om det er midt om natten.

Mad og drikke

Rejsens pris inkluderer morgenmad alle dage. Det er muligt at tilkøbe aftensmåltider - dette vælges til på bookingformularen

Overnatninger

I overnatter i Junior Suite dobbeltværelser. Værelserne har alle terasse/balkon, udsigt til havet og har bad/toilet på værelset. Værelserne er flot indrettet. I galleriet øverst på denne side har vi kun inkluderet billeder af Junior Suite værelserne.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

Visum til Marokko

Danske statsborgere behøver ikke visum til Marokko.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.