Kitesurfing på Sardinien, 1 uge
Se billeder

Kitesurfing på Sardinien, 1 uge

Individuel rejse

Denne kitesurfingferie passer til alle uanset niveau. Alle kitesurfingpakkerne (se under praktisk info) inkluderer private kurser, udstyr og video-coaching. Alle instruktører er IKO-certificerede.

Kitesurfcampen er lækker og passer til de, som vil have mere end en almindelig aktiv ferie. Denne tur er en stor rejseoplevelse, hvor det sociale element med de andre deltagere fylder meget. Oplev de gastronomiske og kulturelle aktiviteter i nærheden af campen og få en uge fyld med fantastiske oplevelser - også selvom vinden måtte udeblive nogle af dagene.

For de som ønsker mere aktivitet end blot kitesurfing er der også mulighed for mountainbiking og storslåede vandreture. I umiddelbar nærhed af hotellet finder I barer, restauranter og andre spændende steder.

aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul

Bliv medlem af den særlige "Bering Kitesurfing"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Hotel Sant'Antioco

Hotellet i Sant'Antioco er et 3-stjernet hotel med air-condition og gratis wifi. Hotellet ligger lige ved havet og cirka 500m fra La Marina, hvor I finder barer, hjemmelavet is og lækker mad. Der er cirka 10-15 minutters gang til centrum af byen og ca. 15 minutters køretur til kitesurf-stranden.

Dag 1 Ankomst til hotellet

I ankommer til hotellet og bliver indkvarteret på jeres værelse. Herefter har I tid til at se jer lidt omkring i området. I kan fx tage ned til kitesurfspottet og se det hele an.

Dag 2-7 Kitesurfing og meget mere

Dagene går med at kitesurfe så meget som muligt og nyde solskinnet, de søde mennesker og den fantastiske ø. Efter kitesurfing kan de, som stadig har energi tilbage fx køre mountainbike eller tage på vandreture.

Om aftenen kan I tage med til de forskellige kulturelle aktiviteter som byen byder på eller I kan hygge jer i fred og ro på hotellet.

Dag 8 Hjemrejse

Turen er slut. Det er tid til at tage hjem eller drage videre ud i verden.

De forskellige pakke-muligheder

Pakker vælger du, når du bestiller rejsen

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Sardinien (kan tilvælges)
  • Shuttle til/fra kitespottet hver dag (kan tilvælges)
  • Transport til/fra lufthavnen
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Prisen er baseret på, at I bor i dobbeltværelser på hotellet. Det er også muligt at rejse alene og bo i enkeltværelse.

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Sardinien (Cagliari) er ikke inkluderet i rejsens pris - men denne kan tilvælges øverst på siden.

Hvis I selv arrangerer flyrejsen
I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk eller t2t.dk. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen, indtil vi har bekræftet turen.

Links
Momondo
t2t.dk
Norwegian

Transfer til/fra lufthavnen:
Når du vælger denne løsning bliver du hentet i lufthavnen og kørt hele vejen til Kite House. Det er uden tvivl den mest behagelige løsning. Turen tager lidt under en time. Du kan tilvælge transfer, når du bestiller rejsen.

Overnatning

Hotellet i Sant'Antioco er et 3-stjernet hotel med aircondition og gratis wifi. Hotellet ligger lige ved vandet og cirka 500m fra La Marina, hvor I finder barer, hjemmelavet is og super gode fiskerestauranter. Det tager cirka 10-15 minutter at gå til byens centrum og det tager cirka 15 minutter at køre fra hotellet til kitesurfspottet.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Vinden

Sardinien er også kendt som "Isola del vento" - vindens ø. Øen har et stabilt vindniveau næsten hele året og dette gør øen til et paradis for kitesurfing. Den bedste vindsæson er fra maj til september.

Hvis der mangler vind nogle af dagen, er alternative aktiveteter inkluderet i prisen. Aktiviteterne er

  • Stand Up Paddle-ture ved Sant'Antioco (ca 3-4 timer)
  • Besøg ved arkæologisk udgravning og besøg på museet i Sant'Antioco
  • Dagstur til øen San Pietro og byen Carloforte - denne tur kan kombineres med Stand Up Paddle. Turen varer en halv dag, hvis I bare vil besøge øen og byen. Turen varer hele dagen, hvis den kombineres med SUP.

Bemærk: Billetter til udgravningen og museet er ikke inkluderet. Færgebillet på turen til San Pietro betales også på stedet.

Følgende kan arrangeres, men er ikke inkluderet i prisen.

Sejltur
Fisketur på båd

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.