Højdepunkter på turen

  • Masser af mindfulness og yoga med dygtig instruktør
  • Tid til dig selv til fx gåture, læsning, skriverier eller hygge
  • Wellness i Laugarvatns geotermiske varme vand, dampbad eller sauna
  • Udflugter til Geysir, Gullfoss og Thingvellir
  • Lille luksushold med tid til den enkelte og god dynamik (6 – 12 deltagere)
Yoga, mindfulness og rå natur
Se billeder

Yoga, mindfulness og rå natur

Grupperejse / Fællesrejse

Denne rejse har fokus på både yoga og mindfulness.

Nyd fem dage med mindfulness, yoga og fantastisk natur i Island.
Nyd den afslappede stemning hos Heradsskolinn, der ligger centralt placeret i Den Gyldne Cirkel, hvor du finder både imponerende vandfald, aktive geysere og nationalparken Thingvellir.
Island er fantastisk på alle årstider. I juni er der stadig sne på toppen af fjeldene samtidig med, at blomster pibler frem alle steder, og i oktober er der gode chancer for at opleve nordlys.
Lene Bang-Jensen er din underviser og guide og står for både mindfulnesstræning, yoga og udflugter.
Der er både styrketræning for hjernen og blid yoga til kroppen samt skønne islandske naturoplevelser. Du kan læse mere om Lene Bang-Jensen under praktisk info.

Heradsskolinn er et meget charmerende sted, en tidligere skole, der ligger centralt i Den Gyldne Cirkel og midt i den unikke islandske natur.
Vi bor på hyggelige værelser i hovedbygningen eller moderne indrettede lejligheder lige overfor. Lejlighederne har enten en balkon med udsigt til søen Laugartvatn eller en solterrasse.
Vi spiser morgenmad og træner yoga og mindfulness i den gamle hovedbygning med udsigt over søen.

Vi har en minibus til rådighed under hele rejsen, og tilbyder ture ud i den helt specielle islandske natur.

aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Dag 1 Ankomst til Island

I bliver hentet i Keflavik lufthavn.
Vi ankommer til Heradsskolinn, hvor vi bliver indkvarteret i vores værelser/lejligheder. Om aftenen starter vi med en lille introduktion til det kommende forløb.

Dag 2 Yoga og mindfulness

Vi starter dagen med blid morgenyoga. Efter morgenmaden træner vi mindfulness (meditation/træning af fokus og afspænding). Om eftermiddagen er der udflugt til de nærliggende seværdigheder og/eller tid til dig selv, gåture, læsning, hyggeligt samvær.

Dag 3 Yoga og mindfulness

Vi starter dagen med blid morgenyoga. Efter morgenmaden træner vi mindfulness (meditation/træning af fokus og afspænding). Om eftermiddagen er der tid til dig selv, gåture, læsning eller hyggeligt samvær.

Dag 4 Yoga og mindfulness

Vi starter dagen med blid morgenyoga. Efter morgenmaden træner vi mindfulness (meditation/træning af fokus og afspænding). Om eftermiddagen er der udflugt til de nærliggende seværdigheder og/eller tid til dig selv, gåture, læsning, hyggeligt samvær.

Dag 5 Hjemrejse

Nu er turen slut. Vi hygger os indtil hjemrejse.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Keflavik/Island (se under praktisk info længere nede på siden)
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du kan se enkeltpersontillægget ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen.

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis du selv arrangerer flyrejsen
Du kan finde flyforbindelse fra Danmark til Island flere forskellige steder. Vi anbefaler, at du prøver momondo.dk eller t2t.dk

Vigtigt: Hvis I selv arrangerer flyrejsen, anbefaler vi, at I venter med at købe flyrejsen til vi har bekræftet landarrangementet.

Overnatning

På denne rejse, kan I vælge mellem at bo i dobbeltværelse med privat bad/toilet eller i dobbeltværelse med delt bad/toilet. Enkeltværelse er også muligt. I vælger, hvad I ønsker på bookingformularen.

Mad og drikke

Da det er vores erfaring at madvaner og –ønsker er meget forskellige, har vi valgt kun at inkludere morgenmad i rejsens pris. Så kan du selv vælge hvad og hvornår du vil spise. Der er flere restauranter i området og Heradsskolinn har et fint udvalg herunder også vegetarmad.

Island og Den Gyldne Cirkel

Island er et besøg værd uanset om du er optaget af kultur eller natur.
Hovedstaden Reykjavik byder på masser af spændende design, arkitektur og mad.
Naturen byder på alt fra sorte lavamarker til frodige bjerge og vulkaner.
Den Gyldne Cirkel består af Gullfoss, Geysir og Thingvellir.
Gullfoss er et imponerende vandfald, hvor vandet tordner 32 meter ned i en dyb kløft omgivet af rå natur, og på en solrig dag ofte indrammet af en regnbue. http://gullfoss.is/about-gullfoss/
Geysir er et geotermisk aktivt område, hvor der er flere aktive gejsere, som kan ses springe med imponerende vandsøjler.
Thingvellir Nationalpark står på World Heritage listen. Det islandske parlament Altinget blev etableret her i år 930. Stedet ligger på randen af de tektoniske plader Europa og Amerika, og du kan tydeligt se mellemrummet mellem pladerne.

Udstyr og rabataftaler

GoYogi

Når du køber en yogaferie hos Bering Rejser, får du 10% rabat hos www.Goyogi.dk. Du finder rabatkoden på din "min rejse"-side.

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Oplysningerne er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.