Yogaferie på Kalymnos med Pia Due
Se billeder Se video

Yogaferie på Kalymnos med Pia Due

Grupperejse / Fællesrejse

Er du til græske småøer, krystalklart vand, hyggeligt hotel – krydret med 2 gange daglig yoga og meditation, så lad din næste yogaferie gå til Kalymnos med en af de mest erfarne yogalærere i Danmark.
Vi har fået den dygtige og meget erfarne yogalærer Pia Due til at undervise på denne skønne ø på en uges fordybende og afstressende yogaferie. Der vil være fokus på , hvad du har brug for i yogatræningen, og Pia, som har uddannet mange yogalærere, har stor erfaring med at vejlede og tilpasse yogastillingerne til det, den enkelte har brug for, også kaldet Vinyasa yoga.
Der undervises i yoga, mindfulness og meditation 2 gange om dagen i 6 dage – i alt ca 20 timer. Det vil ligge kl 7.30-9 efterfulgt af lækker brunch og igen kl 17.30-19.15 .

Yoga starter, der hvor du ER, derfor kan alle deltage uanset alder og erfaring med yoga. Yoga fokuserer sindet og træner kroppen, så nervesystem, organer, muskler og knogler bliver bedre fungerende, og du får mere overskud, velvære og klarhed i dit daglige liv.
Grundlæggende undervises i klassisk Hatha Yoga med opmærksomhed på detaljen og helheden, åndedræt og bevægelse, tilpasning (alignment) og nærvær.
Yin Yoga, der er udsprunget af den klassiske yoga, vil være en del af yogasessionerne om eftermiddagen, hvor varmen hjælper os til at gå dybere i stillingerne og giver indre ro.
Pias indgående viden om og kendskab til yoga på mange planer vil være din garanti for, at du får stort udbytte af yoga’en og den meditative fordybelse.

Hotel Elies i den lille by Elies bliver vores base på yogaferien, og der vil være mulighed for uden tillæg at få et dobbeltværelse med bad som eneværelse. Det er et lille hyggeligt hotel, hvor værten og det øvrige personale er rigtig venlige og imødekommende.
Der ligger 2 dejlige strande 1-1,5 km – gåafstand fra vores hotel, og der er restauranter lige om hjørnet, hvor du kan få en græsk salat og et glas kølig hvidvin for 6-10 euro.
Yogashala’en – vores yoga”rum” – er i det fri på en luftig og alligevel beskyttet plads på ejendommen, med et kæmpe skyggenet som ”tag”! Efter dagens sidste yogasession er der frisk frugt og te.
Ofte har vi i vores travle hverdag brug for en opladningspause, det kan du give dig selv på denne yogaferie, på den skønne ø Kalymnos og med en yogalærer med stor indlevelse og nærvær.
Pia har arrangeret og holdt yogaferier og retreats til Provence og Portugal (Azorerne og Algarve) i 20 år. Du kan læse mere om Pia på www.yogaferie.dk.

Yogaferie på Kalymnos er en grupperejse, hvor Pia møder dig allerede i lufthavnen (Billund) ellers i lufthavnen i Kos, hvor vi flyver til. Derfra går turen med taxa/bus til færgen , som på ½ time sejler os til Kalymnos.
Efter en bustur på 10-15 min kommer vi til hotellet, hvor vi bliver modtaget af værten Nikos og indkvarteret.
Den første yogasession er allerede kl 17 på ankomstdagen. En af dagene i ugen vil der derfor ikke være yoga om aftenen, således at der er mulighed for f.eks en dagstur med båd omkring øen.
Med 3-4 timers daglig yoga har du på denne yogaferie mulighed for at lægge grunden til at starte en ny, god vane med daglig yoga samt få inspiration, hvis du allerede har en yogapraksis.

jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Hotel Elies***

Hotel Elies blev bygget i 1989 midt i byen Panormos på Kalymnos og byder på smukker haver, flotte udsigter og ikke mindst et 5-stjernet dykkercenter. Hotellet har desuden en dejlig swimmingpool – hvori en del af dykkertræningen foregår – og en hyggelig bar. Hotellets værelser er behageligt indrettet og har alle en veranda med “garden view”, køleskab, og aircondition. Indenfor gåafstand til hotellet finder du nogle af de bedste strande på Kalymnos, restauranter, ouzo taverner og klatreområder. Hotellet er en anelse slidt nogle steder, men atmosfæren og morgenmaden er særdeles god.

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Kalymnos og Hotel Elies, hvor I bliver vist til jeres værelse. Nu har I tid til at slappe af og nyde starten på ferien. Første yogatime starter i dag kl. 17:30 - 19:15.

Overnatning Hotel Elies
Dag 2-7 Yoga og en masse andet

Der er yoga to gange dagligt. Første session er kl. 7:30 - 9:00 efterfulgt af brunch. Aftenyoga er fra kl. 17:30 - 19:15.

Tiden imellem yogatimerne kan I bruge til at slappe af, gå på opdagelse, besøge stranden (ca 1,5km fra hotellet) og måske også tage et smut til naboøen Telendos.

Overnatning Hotel Elies
Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at tage hjem til Danmark. I tager tilbage til Kos, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Rejseforsikring
  • Transport til/fra lufthavnen på Kos
  • Afbestillingsforsikring
Generelt om rejsen

Prisen er den samme uanset om I ønsker at bo på dobbeltværelse eller vil have enkeltværelser. Dette skal forstå sådan, så enkeltpersontillægget er gratis. Hvis du går ind på bookingformularen kan du se, hvad rejsen koster ud fra dine ønsker.

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Kos er inkluderet i rejsens pris. Det er både muligt at flyve fra København og Billund. Flytiderne er beskrevet herunder.

Flyrejserne

Fra København

Afrejsedato: 27.06.2019
København (07:55) - Kos (12:30)
Rejsetid: 3t 35m

Hjemrejsedato: 04.07.2019
Kos (13:30) - København (16:05)
Rejsetid: 3t 35m

 

Fra Billund

Afrejsedato: 27.06.2019
Billund (06:30) - Kos (11:10)
Rejsetid: 3t 40m

Hjemrejsedato: 04.07.2019
Kos (12:10) - Billund (14:55)
Rejsetid: 3t 45m

Fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos

Transporten fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos er ikke inkluderet i rejsens pris. Det har vi undladt, fordi det er let at gøre selv - og meget billigere. I gør således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp. Numrene står på jeres voucher.

Mad og drikke

På denne tur er brunch inkluderet. Der ligger mange restauranter meget tæt på hotellet og et 3-retters aftensmåltid koster typisk omkring 20 euro.

Yoga

Grundlæggende undervises i klassisk Hatha Yoga med opmærksomhed på detaljen og helheden, åndedræt og bevægelse, tilpasning (alignment) og nærvær.
Yin Yoga, der er udsprunget af den klassiske yoga, vil være en del af yogasessionerne om eftermiddagen, hvor varmen hjælper os til at gå dybere i stillingerne og giver indre ro.
Pias indgående viden om og kendskab til yoga på mange planer vil være din garanti for, at du får stort udbytte af yoga’en og den meditative fordybelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Klima Kalymnos

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.