Yogaferie og livsnyderi på Kalymnos med Anna Eskesen
Se billeder Se video

Yogaferie og livsnyderi på Kalymnos med Anna Eskesen

Grupperejse / Fællesrejse

En uges retreat med fokus på ro og velvære i krop & sind.
Giv dig selv plads og tid til at lytte til din krop og dens behov. Til at forbinde krop & sjæl, og til at komme ned i gear og mærke godt efter.

Yogaen vil foregå udendørs i en tildækket yogashala ved det gamle, græske hotel Elies.
Et ældre rustikt hotel, med massere af dybde, sjæl og charme, i grønne, smukke omgivelser. Mærk den stille brise, solens stråler og lyt til fuglenes kvidren, mens vi starter og slutter hver dag med yoga.

Yogaen vil være en blanding af traditionel hatha, grundstillinger fra ashtanga, samt vinyasa/flow yoga. Hver time vil blive skræddersyet nøjagtig til alle deltagerne på holdet, og der vil også være guidede vejrtrækningsteknikker og meditationsøvelser.

Underviser Anna Tikva Eskesen, vil guide alle yogatimerne, samt være værtinde på turen.
Dette er anden gang Anna besøger Kalymnos og afholder retreat på Hotel Elies.
Anna underviser i både Ashtanga, Hatha, Vinyasa og Flow yoga, og har de seneste år leget meget med at blande de fire stilarter. På den måde skræddersyer hun hver eneste yogatime, så den passer individuelt til alle deltagerne på holdet.

Alle kan deltage på dette retreat, - uanset om du har dyrket yoga i 10 år, eller aldrig har prøvet før.

feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
Yoga
Grupperejser

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Hotel Elies***

Hotel Elies blev bygget i 1989 midt i byen Panormos på Kalymnos og byder på smukker haver, flotte udsigter og ikke mindst et 5-stjernet dykkercenter. Hotellet har desuden en dejlig swimmingpool – hvori en del af dykkertræningen foregår – og en hyggelig bar. Hotellets værelser er behageligt indrettet og har alle en veranda med “garden view”, køleskab, og aircondition. Indenfor gåafstand til hotellet finder du nogle af de bedste strande på Kalymnos, restauranter, ouzo taverner og klatreområder. Hotellet er en anelse slidt nogle steder, men atmosfæren og morgenmaden er særdeles god.

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Kalymnos og Hotel Elies sammen med Anna Tivka Eskesen, hvor I bliver vist til jeres værelse. Nu har I tid til at slappe af og nyde starten på ferien.

Yogaen starter allerede i aften.

Overnatning Hotel Elies
Dag 2-7 Yoga og en masse andet

Alle dage starter med tidlig morgenyoga efterfulgt af en dejlig morgenmad. Dagen har I til at opleve den dejlige ø - det kunne være strandene, dykning, klatring, vandreture, besøg på naboøen Telendos og meget andet. Om aftenen er der atter yoga.

To af aftenerne i løbet af ugen spiser alle sammen på hotellet.

Overnatning Hotel Elies
Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at tage hjem til Danmark. I tager tilbage til Kos, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Mad på flyet (turen tager 2½ time)
  • Transport fra Kos til Kalymnos (se under praktisk info)
Generelt om rejsen

Prisen er den samme uanset om I ønsker at bo på dobbeltværelse eller vil have enkeltværelser. Dette skal forstå sådan, så enkeltpersontillægget er gratis. Hvis du går ind på bookingformularen kan du se, hvad rejsen koster ud fra dine ønsker.

Yogalærer på denne rejse er Anna Tikva Eskesen. Hun har tidligere været ansvarlig for vores yogaferie på hotellet og hun var desuden yogalærer på vores Surf, SUP og yogaferie i Algarve i 2018.

Transport / flyrejse

Bemærk: Flyrejsen er inkluderet i prisen. Øverst på siden vælger I, hvilken lufthavn I vil flyve fra. Flyrejsetiderne fremgår på bookingformularen.

Mad og drikke

På denne tur er morgenmad og to BBQ-aftener inkluderet. Der ligger mange restauranter meget tæt på hotellet og et 3-retters aftensmåltid koster typisk omkring 20 euro.

Yoga

Yogaen vil være en blanding af traditionel hatha, grundstillinger fra ashtanga, samt vinyasa/flow yoga. Hver time vil blive skræddersyet nøjagtig til alle deltagerne på holdet, og der vil også være guidede vejrtrækningsteknikker og meditationsøvelser.

Fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos

Transporten fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos er ikke inkluderet i rejsens pris. Det har vi undladt, fordi det er let at gøre selv - og meget billigere. I gør således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp. Numrene står på jeres voucher.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Klima Kalymnos

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.