Yoga og Meditation på Kalymnos
Se billeder Se video

Yoga og Meditation på Kalymnos

Grupperejse / Fællesrejse

En uges retreat med fokus på ro og velvære i krop & sind.
Giv dig selv plads og tid til at lytte til din krop og dens behov. Til at forbinde krop & sjæl, og til at komme ned i gear og mærke godt efter.

Yogaen vil foregå udendørs i en tildækket yogashala ved det gamle, græske hotel Elies.
Et ældre rustikt hotel, med massere af dybde, sjæl og charme, i grønne, smukke omgivelser. Mærk den stille brise, solens stråler og lyt til fuglenes kvidren, mens vi starter og slutter hver dag med yoga.

Yogaen vil være en blanding af traditionel hatha, yin yoga, samt vinyasa/flow yoga. Hver time vil blive skræddersyet nøjagtig til alle deltagerne på holdet, og der vil også være guidede vejrtrækningsteknikker og meditationsøvelser.

Underviser Anna Tikva Eskesen, vil guide alle yogatimerne, samt være værtinde på turen.
Dette er anden gang Anna besøger Kalymnos og afholder retreat på Hotel Elies. Se video fra Annas første retreat øverst på siden. 
Anna underviser i både i Hatha, Yin Yoga, Meditation, Vinyasa og Flow yoga, og har de seneste år leget meget med at blande de fire stilarter. På den måde skræddersyer hun hver eneste yogatime, så den passer individuelt til alle deltagerne på holdet.

Alle kan deltage på dette retreat, - uanset om du har dyrket yoga i 10 år, eller aldrig har prøvet før.

Højdepunkter på turen

  • Dejlig yoga og meditation med Anna Tikva Eskesen
  • Hyggelige stunder med de andre deltagere på turen
  • Den fantastiske ro på Kalymnos
  • Dagsture til Telendos
  • Svømning eller dykning i det krystalklare vand
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Hotel Elies***

Hotel Elies blev bygget i 1989 midt i byen Panormos på Kalymnos og byder på smukker haver, flotte udsigter og ikke mindst et 5-stjernet dykkercenter. Hotellet har desuden en dejlig swimmingpool – hvori en del af dykkertræningen foregår – og en hyggelig bar. Hotellets værelser er behageligt indrettet og har alle en veranda med “garden view”, køleskab, og aircondition. Indenfor gåafstand til hotellet finder du nogle af de bedste strande på Kalymnos, restauranter, ouzo taverner og klatreområder. Hotellet er en anelse slidt nogle steder, men atmosfæren og morgenmaden er særdeles god.

Dag 1 Ankomst til Kalymnos
Yoga og Meditation på Kalymnos

I ankommer til Kalymnos og Hotel Elies sammen med Anna Tivka Eskesen, hvor I bliver vist til jeres værelse. Nu har I tid til at slappe af og nyde starten på ferien.

Husk at I selv finder fra Kos til Kalymnos. Det er virkelig let og tager cirka en time, hvor man bl.a. sejler lidt rundt i det Græske øhav. Læs mere om, hvordan dette foregår længere nede på siden.

Yogaen starter allerede kl. 17:00, så prøv om du kan være fremme inden da. Hvis du ikke når det, så er det intet problem.

Overnatning Hotel Elies
Dag 2-7 Yoga, meditation og en masse andet
Yoga og meditation på Kalymnos

Alle dage starter med tidlig morgenyoga efterfulgt af en dejlig morgenmad. Dagen har I til at opleve den dejlige ø - det kunne være strandene, dykning, klatring, vandreture, besøg på naboøen Telendos og meget andet. Om aftenen er der atter yoga.

Guidet meditation foregår udenom yogaen og er for de, som har lyst til det.

Typisk går turens deltagere sammen ud og spiser om aftenen. Kalymnos har mange forskellige gode restauranter og det bliver ikke et problem at finde mad ud fra diverse præferencer, som fx glutenfri, laktosefri eller vegetarisk. Vegansk er også muligt, men kan være lidt mere besværligt end de andre ting.

Overnatning Hotel Elies
Dag 8 Hjemrejse
yoga og meditation på Kalymnos

Så er det tid til at tage hjem til Danmark. I tager tilbage til Kos, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Hvis nogen har lyst til ekstra nætter på Kalymnos, er dette også muligt (kontakt os for dette).

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Transport fra Kos til Kalymnos (se under praktisk info)
  • Administrationsgebyr (145,-)

 

VALGFRIE TILVALG

  • Flyrejse fra København til Kos t/r inkl. bagage
  • Mad på flyet (turen tager 2½ time)
Generelt om rejsen

Prisen tager udgangspunkt i, at man deler værelse med en anden deltager på rejsen. Hvis man ønsker at bo på enkeltværelse er det også muligt mod et meget lille tillæg til prisen på 300kr

Yogalærer på denne rejse er Anna Tikva Eskesen. Hun har tidligere været ansvarlig for vores yogaferie på hotellet og hun var desuden yogalærer på vores Surf, SUP og yogaferie i Algarve i 2018.

Transport / flyrejse

Bemærk: Flyrejsen er inkluderet i prisen. Øverst på siden vælger I, hvilken lufthavn I vil flyve fra. Flyrejsetiderne fremgår på bookingformularen.

Læs: Sådan finder du lynhurtigt den bedste flyrejse

Mad og drikke

På denne tur er morgenmad inkluderet. Der ligger mange restauranter meget tæt på hotellet og et 3-retters aftensmåltid koster typisk omkring 20 euro.

Yoga

Yogaen vil være en blanding af traditionel hatha, grundstillinger fra ashtanga, samt vinyasa/flow yoga. Hver time vil blive skræddersyet nøjagtig til alle deltagerne på holdet, og der vil også være guidede vejrtrækningsteknikker og meditationsøvelser.

Fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos

Transporten fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos er ikke inkluderet i rejsens pris. Det har vi undladt, fordi det er let at gøre selv - og meget billigere. I gør således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp. Numrene står på jeres voucher.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Klima Kalymnos

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.