Yogaferie på Kalymnos med Pia Kornval
Se billeder

Yogaferie på Kalymnos med Pia Kornval

Energigivende Yoga, Vejrtrækning, Mindfulness og restitution. Mulighed for Massage og andre behandlinger. Den ultimativ nydelse til dig. Der vil også være fritid til vandring og at udforske øen. 

Nydelsesfuld Yoga, ro, restitution og naturen ind under huden på Kalymnos med Pia Kornval. Du kan glæde dig til dagene, hvor du har mulighed for at fordybe dig både nogle af dagene eller dem alle. Du vil også kunne udforske naturen, gode spisesteder og øen, hvis du har ønske om det. 

Dagligt vil der være mulighed guidet Yin- og Flow Yoga, samt andre effektive energi redskaber, som bringer dig ned i kroppen og ind under huden. Yogaen er ideelt til at finde balance og dermed skabe afstand fra det som måtte fylde i dagligdag så tingene ses i ny form. Mens nærværet gror, og du komme ned i gear og, får du nye energi redskaber til at forsætte derhjemme. Berig dig selv, dine omgivelser og kom trygt ned i gear og mød den bedste udgave af dig selv.

 

Pia er kendt for sin Yoga og har sit eget Yoga center på 15. år. Hun holder Retrætes i Danmark med Yoga, Meditation, Detox, Saunagus og havbad. Hun har mere end 20 års erfaring med Yoga, terapi og kropsarbejde og uddannet Yogalærer, ID-Psykoterapeut, Kost- & Hormonvejleder, skolelærer og en masse andet som hun selv siger. Altsammen danner det rammer ud fra et nærværende og solidt fundament med evidensbaserede viden om hvordan kroppen og sindet sammenhænge fungerer og bedst finder sporet igen.

Du vil blive mødt ærligt, nærværende og med masser af god humor. Yoga undervisningen er energigivende, enkel og motiverer til mere, fordi du oplever at komme dig selv nærmere, samtidigt med at viden om energi redskaberne listes ind. På denne måde kan du, hvis du skulle have lyst, bruge de af redskaberne som gavner dig bedst i hjemme. Du vil efterlade øen med masser af energi til mere, eller måske mindre, hvor der vare for meget før.

Der vil være rigelig fritid til, at udforske øen, skønne spisesteder, dig selv og dine nærmeste, hvis de skulle være med.

Du vil på dette Retræte kunne booke massage, Kost- og livsstil Coaching og Detox behandlinger af Pia. Første indledende samtale er gratis. Husk at book inden turen.

jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Hotel Elies***

Hotel Elies blev bygget i 1989 midt i byen Panormos på Kalymnos og byder på smukker haver, flotte udsigter og ikke mindst et 5-stjernet dykkercenter. Hotellet har desuden en dejlig swimmingpool – hvori en del af dykkertræningen foregår – og en hyggelig bar. Hotellets værelser er behageligt indrettet og har alle en veranda med “garden view”, køleskab, og aircondition. Indenfor gåafstand til hotellet finder du nogle af de bedste strande på Kalymnos, restauranter, ouzo taverner og klatreområder. Hotellet er en anelse slidt nogle steder, men atmosfæren og morgenmaden er særdeles god.

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Kalymnos og Hotel Elies, hvor I bliver vist til jeres værelse. Nu har I tid til at slappe af og nyde starten på ferien.

Overnatning Hotel Elies
Dag 2-7 Yoga og en masse andet

Hver dag er der yoga om morgenen efterfulgt af morgenmad/brunch. Dagene kan bruges på at komme ned i gear og i øvrigt bruge alle de andre tilbud, som Kalymnos har at tilbyde. Det kunne fx være dykning, klatring, vandreture eller smutture til naboøen Telendos, hvor tiden simpelthen går helt i stå. Sen eftermiddag/aften er der atter tid til yoga med Pia Kornval, hvorefter vi går ud og spiser sammen (de aftener, hvor vi ikke har fællesspisning på hotellet.)

Overnatning Hotel Elies
Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at tage hjem til Danmark. I tager tilbage til Kos, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Transport fra/til lufthavnen (se beskrivelse under praktisk info)
  • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Prisen er den samme uanset om I ønsker at bo på dobbeltværelse eller vil have enkeltværelser. Dette skal forstå sådan, så enkeltpersontillægget er gratis. Hvis du går ind på bookingformularen kan du se, hvad rejsen koster ud fra dine ønsker.

Transport / flyrejse

Flyrejsen er inkluderet i rejsens pris. Bemærk, at gæster fra Billund rejser torsdag-torsdag og gæster fra København rejser fredag-fredag.

Mad og drikke

På denne tur er morgenmad og 2 fællesspisninger inkluderet. Der ligger mange restauranter meget tæt på hotellet og et 3-retters aftensmåltid koster typisk omkring 20 euro.

Yoga

Yoga Sessions vil være en blanding af Hatha- og Astanga-yoga. I behøver intet kendskab til yoga for at være med og forløbet tilrettelægges så det passer til den enkelte.

Alle kan deltage (10-101 år) Der tages individuelle hensyn. 

3 timer daglig undervisning med Pia:

  • Yin- og Flow Yoga, samt Yoga Indra afspænding
  • De 5 Tibetanere
  • Mindfulness og Sanse Meditation
  • Energi vejrtrækning - redskaber til hverdagen
  • Første indledende samtale er gratis. Book indledende samtale, massage, Detox behandlinger, Kost og LivsstilsCoaching eller terapi (- 25% på denne tur) 
  • Læs mere på Kornval-Yoga.dk. Instagram: Kornvalyoga Facebook: Kornval Yoga

Undervisningen sker primært på dansk og forklares individuelt efter behov til engelsktalende.

Om Pia
Pia er indehaver af Kornval-Yoga, hvor hun underviser i Yoga, De 5 Tibetanere, Hormon Yoga, vejrtrækning, samt Retrætes på Møn med Sund mad, Saunagus, havbad - og nu i udlandet. Ved siden af praktiseres Terapi og Coaching i kost, vægttab og livsstil. 

Efter en karriere indenfor erhvervslivet med IT og projektstyrring, samt en personlige udvikling om hvordan stress kan lede os til kerne af hvem vi er, startede Pia sit snart 20 års passioneret arbejde med Yoga, terapi og kropsarbejde. Hun er uddannet Yogalærer, Hormon Terapeut, ID-Psykoterapeut, Kost- & Hormonvejleder, skolelærer og en masse andet som hun selv udtrykker det.

Redskaberne har biokemisk effekt i krop og psyke og balancen vokser yderligere med et mere levende bevidst nærvær i hverdagen. Når vi er ‘vågne’ står vi mere robuste i livet og er til gavn for vores omgivelser. Redskaberne tager afsæt ud fra nærværet og evidensbaserede viden om hvordan kroppen og sindets sammenhænge fungerer og bedst finder sporet igen.

Fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos

Transporten fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos er ikke inkluderet i rejsens pris. Det har vi undladt, fordi det er let at gøre selv - og meget billigere. I gør således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp. Numrene står på jeres voucher.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Klima Kalymnos

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.