Yoga, sol & krystalklart vand på Kalymnos
Se billeder Se video

Yoga, sol & krystalklart vand på Kalymnos

Gruppereise med Maria Cruz

Dette er en gruppereise for minst åtte deltakere per dag. uke. Turen er mulig fra 12. - 26. juni 2020, og du velger selv hvilke av ukene du ønsker. Det er selvfølgelig mulig å bli med på begge ukene, om du ønsker dette er det nødvendig at du tar kontakt med oss.

Kalymnos er en perle i den greske øygruppen. En plass hvor det føles ut som om tiden går sakte og bekymringene fra hverdagen er enda lenger borte. De lokale er utrulige gjestfrie og her kan du bare nyte solen, sjøen og yoga.

Vårt sted er i den lille byen Panormos bortgjemt bak sypress, appelsin- og sitrontrær - og blomster. Stedets offisielle navn er Hotel Elies, og nå danner de gamle veggene rammen for noe nytt. En yoga-retrett i Kalymnos, der yoga praktiseres og nytes under ekspertveiledning av den dyktige yogalæreren Maria Cruz.

En uke består av syv netter med to yogaøkter per dag. På hotellet er der et svømmebasseng også fantastiske strender og tilbud om andre aktiviteter - for eksempel fotturer, dykking og klatring. Frokost er inkludert på hotellet, og til lunsj og middag kan gjestene spise sammen på de mange gode restaurantene i området.

Denne reisen er for alle uansett tidligere erfaringer med yoga. Det eneste vi anbefaler er et åpent sinn og et ønske om å være med.

Høydepunkter på turen

 • Marias fantastiske personlighet
 • Vennlig personlig service
 • Lekre yogasessioner på alle nivå
 • Slapp av og nyt de endeløse sommerkveldene
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Hotel Elies***

Hotel Elies blev bygget i 1989 midt i byen Panormos på Kalymnos og byder på smukker haver, flotte udsigter og ikke mindst et 5-stjernet dykkercenter. Hotellet har desuden en dejlig swimmingpool – hvori en del af dykkertræningen foregår – og en hyggelig bar. Hotellets værelser er behageligt indrettet og har alle en veranda med “garden view”, køleskab, og aircondition. Indenfor gåafstand til hotellet finder du nogle af de bedste strande på Kalymnos, restauranter, ouzo taverner og klatreområder. Hotellet er en anelse slidt nogle steder, men atmosfæren og morgenmaden er særdeles god.

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Kalymnos og Hotel Elies, hvor I bliver vist til jeres værelse. Nu har I tid til at slappe af og nyde starten på ferien.

Overnatning Hotel Elies
Dag 2-7 Yoga og en masse andet

I bruger dagene på at lave yoga to gange om dagen i seks dage og måske få massage af Maria. Derudover har Kalymnos en hel masse at byde på. Fx er øen perfekt til klatring, dykning, afslapning på stranden, svømning og vandreture. Husk at besøge naboøen Telendos, hvor ordene "fred og ro" får en helt ny betydning.

Overnatning Hotel Elies
Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at tage hjem til Danmark. I tager tilbage til Kos, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
 • Flyreise fra Norge til Kos
 • Transport til/fra flyplassen på Kos (koster cirka 300kr for 2 personer)
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Administrasjonsgeybyr gebyr (175,-)
Generelt om rejsen

Hvis du ønsker enkeltværelse er dette muligt mod et mindre tillæg. Det er blot at trykke "Ret min bestilling" på bookingformularen og ændre værelset til enkeltværelse.

Transport / flyrejse

Hvis du velger fly inkludert i prisen øverst på denne siden, er flyet inkludert i prisen. Hvis du velger "Uten transport", er ikke flyreisen inkludert.
Hvis du bestiller turen inkl. flyreise blir depositumet høyere ettersom fly blir betalt umiddelbart. Du kan se flytidene på bestillingsskjemaet

Alle reiser kan bestilles uten transport.

Om du ønsker å bestille flyreisen selv kan du gjøre dette på f.eks. momondo

OM FLYREISEN

Vær oppmerksom på at vi bestiller "automatisk sitteplass". Dette betyr at det er flyselskapet som bestemmer hvor du blir plassert i flyet. Det er veldig sjelden at personer som bestiller sammen plasseres hver for seg, men vi kan ikke utelukke at dette kan skje - hvis for eksempel flyet nesten er fullbooket.
Vi selger kun flyreiser hvor håndbagasje og innsjekket bagasje er inkludert, men hvor mye bagasjen som er inkludert varierer. Det vil bli beskrevet på flybilletten din.
Vi kan ikke garantere at "måltid på flyet" er inkludert i prisen. For eksempel er det vanligvis ikke noe måltid inkludert på Norwegian flyvninger

 

Det foregår sådan her:

 1. Du bestiller reisen hos oss
 2. Vi bekrefter reisen din (som regel innen 2-3 arbeidsdager)
 3. Etter dette kan du arrangere flyreisen din

Hvis du har brug for, at vi arrangerer din flyrejse for dig, så kan du bestille et tilbud på turen inkl. flyrejse. Det tager ofte cirka to dage at få et tilbud. Du skal være opmærksom på, at vi tager et handling fee på 350kr pr. billet og det betyder, at du får flyrejsen billigere ved selv at bestille den.

Mad og drikke

På denne tur er morgenmad inkluderet. Der ligger mange restauranter meget tæt på hotellet og et 3-retters aftensmåltid koster typisk omkring 20 euro.

Fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos

Transporten fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos er ikke inkluderet i rejsens pris. Det har vi undladt, fordi det er let at gøre selv - og meget billigere. I gør således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp. Numrene står på jeres voucher.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Klima Kalymnos

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.