Yoga, sol & krystalklart vand på Kalymnos, 1 uge
Se billeder Se video

Yoga, sol & krystalklart vand på Kalymnos, 1 uge

Individuel rejse

Kalymnos er en perle i det græske øhav. Et sted, hvor det føles som om tiden går langsommere og hverdagens bekymringer er endnu længere borte. Solen. Vandet. Yoga. De lokale er et studie i gæstfrihed og nærvær. Tid til at være dig selv.

Vores sted ligger i den lille by Panormos gemt væk bag cypresser, appelsin- og citrontræer - og blomster. Stedets officielle navn er Hotel Elies og nu danner de gamle mure ramme om noget nyt. Et yoga retreat på Kalymnos, hvor der dyrkes yoga og samvær fra maj til oktober og gæsterne kan komme når som helst.

En uge forløber helt enkelt. Der er syv nætter, 10 yoga sessions, lækker sund mad, en swimmingpool, fantastiske strande og tilbud om alverdens andre aktiviteter – så som vandring, dykning og klatring, for de som vil opleve mere.

Denne rejse er for alle uagtet erfaring med yoga. Det eneste vi anbefaler er et åbent sind og lyst til at være med.

jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Hotel Elies***

Hotel Elies blev bygget i 1989 midt i byen Panormos på Kalymnos og byder på smukker haver, flotte udsigter og ikke mindst et 5-stjernet dykkercenter. Hotellet har desuden en dejlig swimmingpool – hvori en del af dykkertræningen foregår – og en hyggelig bar. Hotellets værelser er behageligt indrettet og har alle en veranda med “garden view”, køleskab, og aircondition. Indenfor gåafstand til hotellet finder du nogle af de bedste strande på Kalymnos, restauranter, ouzo taverner og klatreområder. Hotellet er en anelse slidt nogle steder, men atmosfæren og morgenmaden er særdeles god.

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Kalymnos og Hotel Elies, hvor I bliver vist til jeres værelse. Nu har I tid til at slappe af og nyde starten på ferien.

Overnatning Hotel Elies
Dag 2-7 Yoga og en masse andet

I bruger dagene på at lave yoga to gange om dagen i fem dage. Derudover har Kalymnos en hel masse at byde på. Fx er øen perfekt til klatring, dykning, afslapning på stranden, svømning og vandreture. Husk at besøge naboøen Telendos, hvor ordene "fred og ro" får en helt ny betydning.

Overnatning Hotel Elies
Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at tage hjem til Danmark. I tager tilbage til Kos, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Kos (kan tilvælges øverst på siden)
  • Rejseforsikring
  • Transport til/fra lufthavnen på Kos
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Prisen er den samme uanset om I ønsker at bo på dobbeltværelse eller vil have enkeltværelser. Dette skal forstå sådan, så enkeltpersontillægget er gratis. Hvis du går ind på bookingformularen kan du se, hvad rejsen koster ud fra dine ønsker.

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis I selv arrangerer flyrejsen bør I vente med at købe flyrejsen indtil vi har bekræftet landarrangementet.

Mad og drikke

På denne tur er morgenmad inkluderet. Der ligger mange restauranter meget tæt på hotellet og et 3-retters aftensmåltid koster typisk omkring 20 euro.

Yoga

Yoga Sessions vil være en blanding af Hatha- og Astanga-yoga. I behøver intet kendskab til yoga for at være med og forløbet tilrettelægges så det passer til den enkelte.

Fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos

Transporten fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos er ikke inkluderet i rejsens pris. Det har vi undladt, fordi det er let at gøre selv - og meget billigere. I gør således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp. Numrene står på jeres voucher.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Klima Kalymnos

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.