Yin Yoga Retreat på Kalymnos
Se billeder Se video

Yin Yoga Retreat på Kalymnos

Grupperejse / Fællesrejse

Bemærk: Afgangen d. 23. - 30. maj er bekræftet!

Fly fra København er om fredagen og det betyder, at turen er forskudt een dag i forhold til gæsterne, der flyver fra Billund.

Et Yin Yoga Retreat er tiden til at intensivere indlæring og opleve sin praksis på et dybere niveau. Yin yoga er en taoistisk-inspireret yogaform, som kombinerer taoistisk læring med traditionel hatha yoga. På dette retreat bliver du hver dag systematisk guidet fra de mere basale til de advancerede yin-stillinger. Derudover vil du opleve forelæsninger om yoga-filosofi baseret på taoistiske læringer sammenholdt med hatha-teorien. De fleste eftermiddage vil blive brugt til meridan-øvelser og Taoist Six Healing Sounds Meditation. There vil være rigelig fritid til at udforske øen og dig selv.

Vigtigt: Dette retreat er åbent for alle, som har kendskab til yin yoga med mindst et års erfaring.

Højdepunkter på turen

  • Yin Yoga med Victor Chng
  • Super lækker og sund mad lavet af kokken Eva Marques Bellas
  • Smukke omgivelser
  • Venlig personlig betjening
  • Hyggelige aftener ved poolen
  • Kom ned i gear og mærk de endeløse sommeraftener
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Hotel Elies***

Hotel Elies blev bygget i 1989 midt i byen Panormos på Kalymnos og byder på smukker haver, flotte udsigter og ikke mindst et 5-stjernet dykkercenter. Hotellet har desuden en dejlig swimmingpool – hvori en del af dykkertræningen foregår – og en hyggelig bar. Hotellets værelser er behageligt indrettet og har alle en veranda med “garden view”, køleskab, og aircondition. Indenfor gåafstand til hotellet finder du nogle af de bedste strande på Kalymnos, restauranter, ouzo taverner og klatreområder. Hotellet er en anelse slidt nogle steder, men atmosfæren og morgenmaden er særdeles god.

Dag 1 Ankomst

Vi ankommer til Hotel Elies (se vejledning under praktisk info). I dag er der intet program, så der er tid til at "lande" på øen.

Overnatning Hotel Elies
Dag 2-7 Yoga og en masse andet

Program for dagene

0630 - 0830  Yin Yoga Arising of the Yang Practice
0830 - 1200  Breakfast & Rest Time
1200 - 1400  Yogic Theory based on Taoist Teachings
1400 - 1800  Lunch & Rest Time
1800 - 1930  Meridian Practice & Taoist Six Healing Sound Meditation

Overnatning Hotel Elies
Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at tage hjem til Danmark. Vi tager tilbage til Kos, hvorfra vi flyver hjem til Danmark.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Transport til/fra lufthavnen på Kos
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
Generelt om rejsen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du kan se enkeltpersontillægget ved at vælge "1 person" på bookingformularen.

Transport / flyrejse

Flyrejsen er inkluderet i prisen for denne rejse. Det er muligt at flyve fra København og Billund.

Fra Kos til Kalymnos

Bemærk: Transporten fra Kos til Kalymnos er ikke inkluderet i prisen. Det er dog super let og foregår således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp.

Mad og drikke

På denne tur har vi inkluderet Brunch og aftensmad. Maden laves af kokken Eva Marques Bellas, som er med på turen.

Maden på retreatet vil være vegansk og glutenfri og fyldt med flotte farver og næring til krop og sjæl. Glæd dig til buddha bowls, lækre fyldige salater, udrensende juicer, grønne supper, lækre grøntsagsrige retter med masser af smag og sunde fedtsyrer. Altsammen til at understøtte yogaens virkning og til inspiration, som du kan tage med dig hjem.

Menuen er udviklet i tæt samarbejde med Danmarks Yin yoga pioner og Specialist Kristine Marie Rost. Kosten vil være inspireret af oldtidens viden om, hvordan vi kan bruge jordens råvarer bedst muligt i overensstemmelse med TCM (Traditionel Chinese Medicin), som yin yogaen er baseret på.

Yoga

Yogaen på denne tur er ren Yin Yoga og yogalærer på turen er Victor Chng. Læs mere om ham, ved at se hans profil her på siden.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Klima Kalymnos

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.