Yin Yoga Treat i Grækenland
Se billeder Se video

Yin Yoga Treat i Grækenland

Grupperejse / Fællesrejse

Vigtigt: Rejsen d. 16. - 23. maj er endeligt bekræftet. Vi har 20 værelser til rådighed i alt og ENKELTVÆRELSE er gratis. Flyrejsen fra Billund til Kos er direkte. Flyrejsen fra København er også direkte, men denne tur går fredag-fredag, hvilket betyder, at turen så er forskudt med een dag i forhold til gæsterne fra Billund.
Det er muligt at booke rejsen uden transport og selv arrangere flyrejsen. Har du brug for ekstra nætter på hotellet før eller efter turen, kan dette sagtens arrangeres.

Efter flere år med succesfulde Yin Yoga Treats i Portugal, Sri Lanka og Marokko har vores Yin Yoga Specialist – og Danmarks mest erfarne Yin Yoga lærer, Kristine Marie Rost, udset sig øen Kalymnos i Grækenland, hvor vi atter har sat en dejlig uge sammen, der som altid inkluderer fire timers Yin Yoga undervisning hver dag. Maden på turen tilberedes af kokken Eva, som er specialist i at skabe inspirerende plantebaserede retter, som bidrager til den transformation, som kendetegner Kristines retreats.

Kristine er kendt for at sætte sine retreats sammen sådan, at du 100% vil føle, at du har brugt din krop og kommer hjem med en væsentlig lettere vejrtrækning - ik’ kun pga. en uge med frisk luft, men i den grad også pga. de mange timer på måtten, der hører med. Kristine ved godt hendes undervisning kan være hård, direkte og uden så meget fokus på spiritualitet. For Kristine handler et Yin Yoga Treat om at få skuldrene væk fra ørerne, bedre bevægelighed i hofter og ankler og lade hverdagens trængsel og alarm glide ud. Når først du overgiver dig til Kristines erfarne guidance vil hverdagen synes væsentlig lettere at komme hjem til. Det værste vi hører fra vores deltagere på Kristines ture er, at de er blevet afhængige af hendes Yin yoga. Hvilket også er en af grundene til, at vi har fundet endnu et nyt sted i år. Der er simpelthen deltagere der har været med 2-3 gange og nu vil de altså læse deres krimi ved en anden strand, smage nye delikatesser (indenfor rimelighedens grænser af hvad Kristine anbefaler som sundere kost) og finde nye små hyggelige kaffebarer for lige at tjekke ud, hvem der laver den bedste baklava.

jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Hotel Elies***

Hotel Elies blev bygget i 1989 midt i byen Panormos på Kalymnos og byder på smukker haver, flotte udsigter og ikke mindst et 5-stjernet dykkercenter. Hotellet har desuden en dejlig swimmingpool – hvori en del af dykkertræningen foregår – og en hyggelig bar. Hotellets værelser er behageligt indrettet og har alle en veranda med “garden view”, køleskab, og aircondition. Indenfor gåafstand til hotellet finder du nogle af de bedste strande på Kalymnos, restauranter, ouzo taverner og klatreområder. Hotellet er en anelse slidt nogle steder, men atmosfæren og morgenmaden er særdeles god.

Dag 1 Ankomst

Vi ankommer til Hotel Elies (se vejledning under praktisk info). Efter vi har tjekket ind kan man slappe af indtil kl. 16:00, hvor første yogasession med Kristine Marie Rost går i gang.

Dag 2-7 Yoga og en masse andet

Morgen starter med vores kickstarter drik – en friskpresset lokal citron – med surt skal surt ud, inden yin yoga.
Fælles brunch der hovedsageligt vil bestå af lokale råvarer og plantebaseret, uden du går ned på smag og næring.
Dagen kan du bruge på de mange vandrestier i området, dase ved poolen eller stranden, tage til naboøen Telendos, prøve at dykke, snorkle, klatre eller noget helt syvende.
Sidst på eftermiddagen fortsætter vi med yin yoga.
Alt efter solnedgangsudsigt og tid er der aftensmad. Lokale råvarer og hovedsageligt plantebaseret. Er du til et glas vin til maden, forstår Kristine dig så udmærket. Som hun siger ”det er dig der skal være i Tuck toe i morgen”.

Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at tage hjem til Danmark. Vi tager tilbage til Kos, hvorfra vi flyver hjem til Danmark.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Transport til/fra lufthavnen på Kos
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
Generelt om rejsen

Prisen er den samme uanset om I ønsker at bo på dobbeltværelse eller vil have enkeltværelser. Dette skal forstå sådan, så enkeltpersontillægget er gratis. Hvis du går ind på bookingformularen kan du se, hvad rejsen koster ud fra dine ønsker.

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Kos er inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at flyve fra København eller Billund. Dette vælges på bookingformularen, hvor I også kan se flyrejsetiderne.

Fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos

Transporten fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos er ikke inkluderet i rejsens pris. Det har vi undladt, fordi det er let at gøre selv - og meget billigere. I gør således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp. Numrene står på jeres voucher.

Mad og drikke

På denne tur har vi inkluderet Brunch og aftensmad. Maden laves af kokken Eva, som er med på turen.

Maden på retreatet vil være vegansk og glutenfri og fyldt med flotte farver og næring til krop og sjæl. Glæd dig til buddha bowls, lækre fyldige salater, udrensende juicer, grønne supper, lækre grøntsagsrige retter med masser af smag og sunde fedtsyrer. Altsammen til at understøtte yogaens virkning og til inspiration, som du kan tage med dig hjem.

Menuen er udviklet i tæt samarbejde med Danmarks Yin yoga pioner og Specialist Kristine Marie Rost. Kosten vil være inspireret af oldtidens viden om, hvordan vi kan bruge jordens råvarer bedst muligt i overensstemmelse med TCM (Traditionel Chinese Medicin ?), som yin yogaen er baseret på.

Yoga

Yogaen på denne tur er ren Yin Yoga og yogalærer på turen er Kristine Marie Rost. Læs mere om hende, ved at se hendes profil (længere oppe på denne side).

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Klima Kalymnos

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.