Højdepunkter på turen

 • Krystalklart vand
 • Masser at se (fx fisk, nøgensnegle, krukker fra oldtiden)
 • Høj sikkerhed
 • Personlig betjening
 • Ingen strøm under vandet (meget egnet for begyndere)
 • Hyggelig atmosfære på hotellet og på øen generelt
Dykkerferie på Kalymnos, 1 uge
Se billeder Se video

Dykkerferie på Kalymnos, 1 uge

Individuel rejse

Kalymnos er en lille græsk paradisø lige nordvest for Kos. Det er et sted, hvor tiden lader til at gå langsommere end på fastlandet og hvor man bare helt naturligt kommer ned i gear. På øen finder I små strande, krystalklart vand, smukke panoramaudsigter og varme – både fra befolkningen og det dejlige vejr.

Øen har en lang historie, når det gælder dykning og i årevis var det øens primære erhverv at dykke efter naturlige vaskesvampe i havet omkring øen. De dage er dog forbi og nu er der kun få personer, som stadig lever af at sælge naturlige vaskesvampe.
I havet omkring Kalymnos finder I farverige vaskesvampe, krukker og potter fra oldtidens Grækenland, børsteorme, nøgensnegle, moræner, blæksprutter og fisk. Sigtbarheden i vandet er virkelig god og er ofte mellem 30 og 50 meter.

Vi har valgt Hotel Elies, som base for vores dykkerferie på Kalymnos. Det skyldes flere ting, men særligt de dejlige mennesker og den familiære atmosfære.

Kalymnos er desuden en berømt klatredestination, så hvis I har lyst til at prøve, er det blot at sige til, så skal personalet på hotellet nok hjælpe jer med at komme til det.

Gratis PADI E-learning kursus

Hvis du tager et Open Water Kursus (dykkercertifikat) eller Advanced Open Water på Kalymnos tilbyder vi et PADI E-Learning kursus GRATIS. Det betyder, at du vil kunne lave al teori hjemmefra og bruge din ferie på at dykke. Du vil i så fald kun bruge 3 dage på dit PADI Open Water kursus (dykkercertifikat) og dermed have tid til endnu flere dyk, om du vil. Normalpris: 1000kr

sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug

Bliv medlem af den særlige "Bering Dykning"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Hotel Elies***

Hotel Elies blev bygget i 1989 midt i byen Panormos på Kalymnos og byder på smukker haver, flotte udsigter og ikke mindst et 5-stjernet dykkercenter. Hotellet har desuden en dejlig swimmingpool – hvori en del af dykkertræningen foregår – og en hyggelig bar. Hotellets værelser er behageligt indrettet og har alle en veranda med “garden view”, køleskab, og aircondition. Indenfor gåafstand til hotellet finder du nogle af de bedste strande på Kalymnos, restauranter, ouzo taverner og klatreområder. Hotellet er en anelse slidt nogle steder, men atmosfæren og morgenmaden er særdeles god.

Dag 1 Ankomst

I lander i lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari, hvorfra færgen går til Kalymnos. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og nyder en ret så dejlig sejltur i det sydgræske øhav. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Når I ankommer til hotellet får I nøglen til jeres værelse og finder jer til rette. Herefter er det tid til et hvil, en tur i poolen eller noget helt tredje.

Overnatning Hotel Elies
Dag 2-7 Dykning og en masse andet

I bruger jeres dage på at dykke, slappe af, spise godt og ellers nyde den dejlige afslappede stemning på Kalymnos. Der er to muligheder for dykning hver dag. Den første foregår om formiddagen og den anden om eftermiddagen.

Et lille tip skal være, at I tager en dagstur (eller flere) til naboøen Telendos og får en kop kaffe på en af beværtningerne derovre. Det er fantastisk.

Om aftenen vil vi foreslå, at I finder en dejlig taverna (dem er der mange af) og nyder den lækre mad - hvor grøntsagerne af en eller anden grund bare smager af meget mere.

Overnatning Hotel Elies
Dag 8 Hjemrejse

Nu er ferien desværre overstået og I rejser hjem til Danmark.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Kos (kan tilvælges)
 • Transport til/fra lufthavnen på Kos (det koster ca. 300kr for to personer)
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Det er muligt at bo i dobbeltværelser eller i enkeltværelser.

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis I selv arrangerer flyrejsen bør I vente med at købe flyrejsen indtil vi har bekræftet landarrangementet.

Mad og drikke

På denne tur er morgenmad inkluderet i prisen. Faktisk er morgenmaden særligt god, fordi nogle af vores gæster har lært personalet at bage danske boller. Hotellets andre gæster blev meget begejstrede og nu er det blevet en fast del af menuen.

Overnatninger

PADI Open Water Kursus (Dykkercertifikat)

Det er muligt at tage et PADI Open Water Kursus på denne tur. Det betyder, at rejsen bliver 270kr dyrere og du skal være opmærksom på, at de 10 dyk erstattes af "3-5 dages PADI Open Water kursus". Alle kursusmaterialer er inkluderet i prisen. Hvis du vælger E-learning (se herunder), så får du dog ikke en fysisk manual.

Du kan læse mere om PADI Open Water kurset på PADI's hjemmeside

PADI Advanced Open Water Kursus

Det er også muligt at tage et PADI Advanced Open Water kursus på denne rejse. I så fald bliver rejsen 570kr billigere. Du skal være opmærksom på, at du ved at vælge dette fravælger de 10 dyk, som er inkluderet i basis-prisen og i stedet får et PADI Advanced Open Water kursus.

Du kan læse mere om PADI Advanced Open Water kurset på PADI's hjemmeside

Hvis du ønsker ekstra dyk udover AOW-kurset, så er prisen 835kr pr. person pr. dag med 2 dyk.

Gratis E-learning

Hvis du tager et Open Water Kursus (dykkercertifikat) eller Advanced Open Water på Kalymnos tilbyder vi et PADI E-Learning kursus GRATIS. Det betyder, at du vil kunne lave al teori hjemmefra og bruge din ferie på at dykke. Du vil i så fald kun bruge 3 dage på dit PADI Open Water kursus (dykkercertifikat) og dermed have tid til endnu flere dyk, om du vil. Normalpris: 1000kr

Bemærk:
Det er ikke muligt at afmelde E-Learningkurset, når først det er valgt til. Du har adgang til kurset i et år og kan gøre det færdigt når som helst. Hvis du ender med at måtte aflyse din rejse, vil du ikke få pengene for kurset retur uanset, hvornår du afmelder rejsen.
Når du vælger denne løsning vil du ikke få fysiske manualer udleveret, du vil i stedet have en eManual - Fysiske manualer kan købes for 385kr
.

Fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos

Transporten fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos er ikke inkluderet i rejsens pris. Det har vi undladt, fordi det er let at gøre selv - og meget billigere. I gør således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp. Numrene står på jeres voucher.

Dykkerudstyr

Vi har inkluderet komplet udstyrsleje i rejsens basispris. Hvis du selv vil medbringe udstyr og nøjes med at leje tanke og vægte, så kan du vælge dette på bookingformularen. Hvis du selv medbringer udstyr (udover tanke og vægte), bliver rejsen billigere.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Klima Kalymnos

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.