Liveaboard i Egypten - Sydgående rute
Se billeder

Liveaboard i Egypten - Sydgående rute

Fællesrejse med fantastiske dyk

EARLY BIRD: En kahyt over dæk koster normalt 450kr ekstra pr. person, men booker du inden 1. april 2020 får du denne opgradering gratis (først til mølle).

Oktober er højsæson for hajer og andre store dyr og derfor har vi valgt at lægge vores sydgående Liveaboard fra 4. - 11. oktober 2020.

Egypten er med rette et verdensberømt sted at tage på dykkerferie. Sigtbarheden er helt fremragende og biodiversiteten er fænomenal. I kan roligt forvente en masse fantastiske dyk. En liveaboard i Egypten er den perfekte kombination af dykning og afslapning.

Denne liveaboard tager jer fra Hurghada og sydpå mod Marsa Alam. I kommer til at dykke ved berømte steder, så som Brothers, Deadalus og Elphinstone. I kan forvente 5½ dages dykning med 3-4 guidede dyk pr. dag.

På denne tur bor i på båden. Alle kahytter har privat bad/toilet. Vi sørger for alt i løbet af turen, så I vil få rigeligt at spise og i det hele taget få tid til rigtigt at nyde livet. I skal blot læne jer tilbage, dykke så meget I har lyst til og ellers lade os forkæle jer ombord på båden.

Bemærk: for at deltage på denne rejse, anbefaler vi, at man har et PADI Advanced certifikat (eller lignende) eller at man tager et PADI Advanced Open Water kursus på turen. Det er en fordel at have erfaring med strømdyk på denne rejse.

nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt

Bliv medlem af den særlige "Bering Dykning"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Enigma - Her skal vi bo

Enigma er en gammel båd, som for nylig er blevet fuldt restaureret. Den udmærker sig ved at have hele 7 kahytter over dækket, hvor gæsterne kan bo og have en flot udsigt over havet. Der er i alt 12 kahytter og plads til 24 gæster. 11 af værelserne har to enkeltsenge og et værelse har dobbeltseng. Der er aircondition på alle værelser, som desuden har eget bad/toilet. Tryk på billedet her for at se dem i stort format.

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Hurghadas lufthavn, hvor I bliver mødt og kørt til skibet. Herefter har I tid til at slappe af. Båden sejler først ud næste morgen.

Dag 2 Genopfriskning

I dag bruges til at genopfriske jeres dykkerfærdigheder ved et spot tæt på Hurghada. Hvis I skal tage Advanced Open Water kursus, så starter kurset i dag.

Dag 3-6 En masse dykning

Spots: Bl.a. Brothers, Daedalus, Elphinstone
Antal dyk: 3-4 pr. dag

Bemærk: Den egyptiske stat tager et gebyr på 150 euro pr. person, for dykning disse steder. Dette skal medbringes i kontanter.

Dag 7 To dyk og retur til Hurghada

I dag er der tid til to dyk, inden kursen sættes mod Hurghada. Om aftenen er der mulighed for at lave noget i Hurghada by.

Dag 8 Hjemrejse

Så er ugen slut og det er tid til at drage hjem. I bliver kørt til lufthavnen i Hurghada, hvorfra I flyver hjem.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Drikkepenge (regn med ca. 40 euro pr person)
  • Afbestillingsforsikring og Rejseforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)

 

VALGFRIE TILVALG
Vælges på bookingformularen (side 2)

  • PADI Advanced Open Water Kursus (1.990kr)
  • Ekstra dykkerbagage med på flyet (30kg - 850kr)
  • Leje af udstyr (udover tank og bly - 950kr)
  • Leje af dykkercomputer (650kr)
  • Leje af lygte (450kr)
  • Måltid på flyet (200kr)
Generelt om rejsen

Det er muligt at tage med på denne tur uden at dykke. Kontakt os, hvis I ønsker dette.

Transport / flyrejse

Flyrejsen er inkluderet i prisen for denne rejse.

Det er muligt at tilvælge måltid på flyet og ekstra dykkerbagage (30kg) på flyet.

Dykkercertifikat

Det er muligt at tage PADI Advanced Open Water Kursus på denne rejse. Den ekstra pris for kurset er 1990kr.

Det er et krav, at alle deltagere som minimum har et PADI Open Water Kursus (eller tilsvarende). Derudover er følgende krav gældende.

1. Du er Advanced Open Water Diver med minimum 25 dyk

Eller

2. Du er Open Water Diver, som tager Advanced Open Water kurset i løbet af turen (koster 1990kr ekstra).

Hvis I ikke har Dykkercertifikat
Hvis du/I ikke har dykkercertifikatet på plads anbefaler vi, at I tager på vores almindelige dykkerferie i Hurghada (TRYK HER). Vi kan evt. kombinere turene, så I tager dykkercertifikat i den første uge og er med på liveaboard i den anden uge. Ring for at høre nærmere.

Mad og drikke

Der er All Inclusive på båden og det vil sige, at der er inkluderet mad og drikke hele dagen alle dage. Der er ikke alkohol på båden, men det er tilladt at medbringe selv. Hvis I ønsker, at vi skal arrangere, at der fx bliver indkøbt øl til jer, så kontakt os for dette.

Overnatninger

På denne tur bor I på båden, som sejler rundt i Rødehavet. Båden har i alt 12 kahytter med plads til to personer i hver. Alle kahytter har eget bad/toilet.

Udstyr

Leje af dykkerudstyr er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at man medbringer sit eget udstyr (bortset fra tanke og vægte), da I kommer til at tilbringe meget tid i vandet, så det er bedst at have udstyr som passer perfekt. Når det er sagt, så er det naturligvis muligt at leje alt udstyr lokalt. Her er priserne (kan tilvælges, når I booker rejsen)

Alt udstyr (ekskl. computer og lygte): 950kr
Computer: 650kr
Lygte: 450kr

Vigtigt: Det udstyr som kan lejes, bliver brugt af mange kunder i løbet af en sæson. Det betyder, at det kan være slidt (men det fungerer, naturligvis).

PADI Medical Statement

Hvis du ikke har et dykkercertifikat i forvejen er det et krav, at du udfylder et PADI Medical Statement. Reglen er, at hvis du kan svare nej til alt på side 1, så behøver du ikke gå til lægen. Hvis du kan svare ja til noget, så skal du til lægen og lægen skal udfylde og underskrive side 2.

Download her

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i Hurghada. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.