Højdepunkter på rejsen

 • Super kitesurf spot
 • Super godt kitesurf udstyr
 • Dejlige El Gouna
Kitesurfing i El Gouna, 1 uge
Se billeder

Kitesurfing i El Gouna, 1 uge

Lækkert Kitesurfspot og hygge i El Gouna

Bemærk: Når du booker denne rejse, får du 5% rabat på flyrejsen gennem Atlantis Rejser (læs mere herunder)

I har sikkert allerede hørt om El Gouna og hvor lækkert et sted, det er at kitesurfe. Rygterne taler helt sandt og det skyldes den helt perfekte blanding af fladt lavt vand og en fremragende vindstatistik.

På denne rejse kan I vælge mellem begynderkurser, kurser for øvede, udstyrsleje eller I kan selv medbringe udstyr og blot opbevare det i kitecentret. Med andre ord, så er denne tur for alle, som har lyst til at kitesurfe. På bookingformularen kan I også helt fravælge kitesurfing, hvis nu I rejser med nogle som ikke selv har lyst.

Overnatningen på turen foregår på et "uspecificeret 4-stjernet hotel" og det er ikke muligt at få at vide, hvor I skal bo før cirka to dage før ankomst.

El Gouna ligger cirka en halv times kørsel nord for Hurghada. Man kan sige at El Gouna er et stort resort bestående af en række mindre resorts og hoteller. Udover at tilbyde en masse vandsport, kan I også besøge det lokale museum, akvariet, gokart-banen, painball-arenaen, tennisbanerne. Der er desuden downtown-område, hvor I finder restauranter, barer og alverdens anden underholdning.
For at se de forskellige kitesurf-pakker skal I kigge længere nede på siden under ”praktisk info”. Fraprisen på denne side er sat til at være den billigste af kitesurfpakkerne (udstyrsleje) og det betyder, at prisen bliver mindre, hvis I fx vælger storage-pakken eller ikke-kitesurf-pakken.

mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.

Uspecificeret 4-stjernet hotel i El Gouna

I bor på uspecificeret 4-stjernet hotel i El Gouna med All Inclusive. Måden man kommer fra hotellet til kitesurfspottet foregår oftest ved at man tager en af de mange tuk-tuks, som er i området. Man kan også bare gå derover.

Dag 1 Ankomst til El Gouna

I ankommer til Hurghada, hvor I bliver mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel i El Gouna. I bliver vist til jeres værelse og herefter kan I slappe lidt af efter flyveturen. Afhængigt af, hvornår I ankommer, kan I evt. gå over til kitesurfcentret og melde jeres ankomst. I kan dog også sagtens vente til dag 2.

Dag 2-7 Kitesurfing og El Gouna

Dagene bruges på at nyde solen og kitesurfe så meget som muligt.

Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at rejse hjem. I bliver kørt til lufthavnen i tide til at nå jeres fly.

De forskellige pakke-muligheder

Pakker vælger du, når du bestiller rejsen

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Hurghada
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visum til Egypten (klares i lufthavnen eller kan inkluderes i flyrejsen)
 • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Rejsen er for alle uanset kitesurfingniveau. Det er også muligt at tage med uden at kitesurfe. Dette vælges på bookingformularen.

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Hurghada i Egypten er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at du selv finder flyrejsen hos fx Apollo Rejser.
Vi anbefaler, at du venter med at arrangere transporten, indtil vi har bekræftet din rejse.

Vigtigt: Du får 5% rabat på flyrejsen hos Atlantis Rejser, når du bestiller denne tur. Det foregår på den måde, at du bestiller denne rejse, hvorefter du får tilsendt en rabatkode, som du kan bruge, når du bestiller turen. Husk at vente med at bestille flyrejsen, indtil vil har bekræftet turen.

Det foregår sådan her:

 1. Du bestiller rejsen hos os
 2. Vi bekræfter din rejse (oftest indenfor 48 timer)
 3. Du arrangerer din transport

Hvis du har brug for, at vi arrangerer din flyrejse for dig, så kan du bestille et tilbud på turen inkl. flyrejse. Det tager ofte cirka to dage at få et tilbud. Du skal være opmærksom på, at vi tager et handling fee på 350kr pr. billet og det betyder, at du får flyrejsen billigere ved selv at bestille den.

Uanset hvornår I ankommer til Hurghada, så sørger vi for, at I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Det er fx helt i orden at ankomme midt om natten.

Visum: Danskere skal have visum til Egypten og dette ordner man i lufthavnen ved ankomst. hvis I bestiller flyrejsen via et charterbureau, så tilbyder de ofte, at inkludere visum i rejsens pris. Når du booker hos os, har du mulighed for at tilvælge visum til Egypten, men det er kun relevant, hvis du ikke vil købe det gennem charterbureauet, hvor du måske har købt din flyrejse. Det er også muligt selv at ordne visum i lufthavnen og så fald, skal du blot medbringe 30 euro i kontanter pr. person.

Mad og drikke

På denne tur er der All Inclusive på hotellet.

Vigtigt: Selvom I bor på et 4-stjernet resort, så er det vigtigt, at I er bevidste om, at All Inclusive-buffeter er ”OK” mad, men ikke fantastisk. Sådan er det i Egypten og alle andre steder (synes vi).  

Overnatninger

På denne tur bor I på et 4-stjernet resort/hotel i El Gouna i dobbeltværelse. Der vil være All Inclusive på hotellet. Præcis hvilket resort/hotel afgøres først nogle dage inden, I ankommer til Egypten.

Andre aktiviteter

Der tilbydes et væld af aktiviteter til turisterne i Dahab, så som vandski/wakeboard, ture med glasbundede både, Stand Up Paddle Boards, rideture og ture på "quad-bikes". Derudover er der et væld af trekkingture, dykkerture og andre godter i området.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.