Kitesurfing i Soma Bay, 1 uge
Se billeder Se video

Kitesurfing i Soma Bay, 1 uge

Kitesurfing på alle niveauer

The Breakers Diving and Surfing lodge er intet mindre end Egyptens første vandsportshotel. I bor i utroligt behagelige omgivelser og kan nyde godt af faciliteter, som er skræddersyet til kitesurfing, windsurfing og dykning.

Turen i sin grundform er baseret på, at I lejer kitesurfingudstyr i en uge. Hvis I har brug for et kitesurfingkursus i stedet, så vælger I dette til på bookingformularen. I kan også se de forskellige muligheder under Praktisk Info længere nede på siden.

Det er muligt at tilkøbe yogatimer morgen og aften.

Soma Bay er et helt igennem fantastisk sted at kitesurfe. Vandet er fladt, stranden er fantastisk og så byder bugten tilmed på sideshore vind som generelt ligger mellem 5 og 17 m/s. At der er så meget vind netop på dette sted skyldes, at bjergene ligger så tæt ved vandet. Det betyder, at Soma Bay er et af de bedste steder at kitesurfe i Egypten.

I løbet af dagen vil I holde til i Kite House, hvorfra alle kurser og al udstyrsleje foregår. Kite House har alle faciliteter, som skal til for at lære jer at kitesurfe – eller for, at I kan blive endnu bedre – og personalet er altid rare og imødekommende.

The Breakers Diving and Surfing Lodge ligger på spidsen af halvøen Soma Bay. Her er der sol hele året og halvøen udgør ti millioner kvadratmeter land, som næsten er fuldstændigt omringet af havet. Området er utroligt smukt og I vil kunne nyde flotte panoramaudsigter over ørkenen, bjergene, de utrolige sandstrande og det turkisblå vand i det røde hav.

Soma Bay ligger kun 45km fra Hurghadas internationale lufthavn og ikke mere end 240km væk fra Luxor, hvortil det naturligvis er muligt at få en dagstur og se Kongernes Dal samt templerne i Karnak og Luxor. Ud over kitesurfing og windsurfing byder Soma Bay desuden på gode muligheder for golf, dykning, sejlture og spa-ophold.

Højdepunkter på turen

 • Fantastisk fladt vand og stabil side shore vind (5-17 m/s)
 • Et fuldt udstyret Kite House med IKO og VDWS certifikater
 • Et stort udvalg af kitesurfingudstyr
 • Video og headset-udstyr som bruges på kurserne
 • Strandbar, så der kan hygges med drinks og musik efter kitesurfing
 • Kiteshop
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec

The Breakers Diving & Surfing Lodge****

Et 4-stjernet resort med 173 moderne og behagelige værelser. Værelserne er generelt 28 kvadratmeter store. Hotellet ligger lige ud til vandet og 75 procent af værelserne har havudsigt og udsigt over hotellets hus-rev (dykning). Alle værelser har aircondition, privat balkon, satellit-tv, safebox, minibar og gratis internet. Hver værelse har desuden et veludstyret badeværelse med bruser og hårtørrer. Ud over de lækre værelser har hotellet en række faciliteter, så som fitnesscenter, restaurant, 2 barer og en strandbar.

Dag 1 Ankomst til Soma Bay

I ankommer til lufthavnen i Hurghada, hvor I bliver mødt og kørt til hotellet i Soma Bay. I slapper af på hotellet og nyder, at I nu er på ferie.

Dag 2-7 Kitesurfing og Soma Bay

I dag starter kitesurfingen. I tager en af de gratis shuttlebusser til Kite House, hvor I melder jeres ankomst og får beskrevet planen for de kommende dage. De kommende dage bruger I på at kitesurfe så meget som muligt.

Dag 8 Hjemrejse

I dag er feriens sidste dag. I bliver kørt til lufthavnen i Hurghada.

De forskellige pakke-muligheder

Pakker vælger du, når du bestiller rejsen

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Frokost
 • Administrationsgebyr (145,-)

 

VALGFRIE TILVALG

 • Ændring af kitesurfing (fx begynderkursus eller øvet kursus)
 • Visum til Egypten
 • Mad på flyet
Generelt om rejsen

Rejsen er for alle uanset kitesurfingniveau. Det er også muligt at tage med uden at kitesurfe. Dette vælges på bookingformularen.

Vigtigt: For at kunne leje udstyr og kitesurfe på egen hånd kræver det, at du har VDWS level 4 eller IKO level 3. Hvis du ikke har et certifikat koster det 455kr (60 euro) at få lavet et review, hvorefter du kan blive godkendt til at leje udstyr.

Soma Bay er et fantastisk sted at kitesurfe. Bugten byder på lavt krystalklart vand og en fantastisk sandstrand. Vinden er oftest side shore og ligger nogenlunde konstant på 5-17 m/s. De nærliggende bjerge bidrager til den stærke vind, men selv når vinden er stærkest er vandet så godt som upåvirket og forbliver roligt og fladt. Området byder med andre ord på perfekte forhold til at træne kitesurfing. Ud over de gode vindforhold, så er der utroligt meget plads til hver enkelt kitesurfer og området er inddelt i zoner som er dedikeret til de forskellige kitesurfingniveauer.

Når alt dette er sagt, så er der naturligvis dage, hvor vinden ikke er egnet til kitesurfing – selvom det sjældent er tilfældet. På de dage byder Soma Bay på en lang række andre aktiviteter.

 • Fantastisk fladt vand og stabil side shore vind (5-17 m/s)
 • Et fuldt udstyret Kite House med IKO og VDWS certifikater
 • Et stort udvalg af det nyeste og bedste kitesurfingudstyr
 • Video og headset-udstyr som bruges på kurserne
 • Eksklusive test-uger, hvor det seneste Naish og Carved-udstyr testes
 • Strandbar, så der kan hygges med drinks og musik efter kitesurfing
 • Kiteshop
 • Kite House har en restaurant, så det er muligt at spise frokost på stedet.

Kitesurfingudstyret som er til rådighed består af 50 boards af mærket Carved og 150 kites af mærket Core. Der tilføjes nyt udstyr hvert år.

Holdet på Kite House er top professionelle og er yderst dedikerede til at sørge for, at dit kursus bliver afholdt så det er sikkert og sjovt. I løbet af kurset bliver du aldrig overladt til dig selv og vil altid have en instruktør i ryggen, som enten instruerer eller laver sjov. Alle instruktører er IKO-certificerede.

Vores hold i Kitehouse holder altid øje med dig, når du kitesurfer og hvis du mangler hjælp er det blot at give signal herom og så kommer en båd ud til dig med det samme. Derudover vil der altid være en hjælper til start og landing, hvis du har brug for det.

Det er meget let at komme fra hotellet til Kite House. Der går GRATIS shuttlebusser hver halve time fra hotellet. Kite house ligger ca. 4km fra hotellet og turen tager ca. 10 minutter. Det er også muligt at gå til Kite House langs stranden. Turen tager ca. 30 minutter.

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis du selv arrangerer flyrejsen
Du kan finde direkte fly fra Danmark til Hurghada hos en række af charterflyselskaberne. Det kunne fx være Bravo Tours, Atlantis Rejser eller Apollo Rejser.

Vigtigt: Hvis I selv arrangerer flyrejsen, anbefaler vi, at I venter med at købe flyrejsen til vi har bekræftet landarrangementet.

Uanset hvornår I ankommer til Hurghada, så sørger vi for, at I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Det er fx helt i orden at ankomme midt om natten.

Mad og drikke

Morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Der ligger andre hoteller i Soma Bay og har I lyst til at prøve de andre steder, så kan I få en meal-voucher fra jeres hotel og dermed få rabat på maden hos de andre.

Overnatninger

I kommer til at bo på hotellet The Breakers, Soma Bay i dobbeltværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge (efter ønske).

Check in er kl. 15:00 og check out er kl. 12:00.

Halv pension er inkluderet og består af morgenmadsbuffet og aftensmad.

Andre aktiviteter

På hotellet er der et hus-rev, hvor det er muligt at dykke og/eller snorkle. Udstyr til dette koster penge at leje.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 2000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.