Kitesurf Safari i Egypten
Se billeder Se video

Kitesurf Safari i Egypten

Grupperejse / Fællesrejse

Bemærk: Denne rejse forudsætter er minimum antal deltagere. Vi kommer med en endelig bekræftelse af de enkelte afgange senest to måneder inden afrejse. Alle billeder i topgalleriet er fra vores tur i marts 2018.

I vores søgen efter at skabe den perfekte kitesurfingoplevelse har vi her sammensat en fantastisk oplevelse. Turen går i al sin enkelthed ud på, at vi bor på en stor lækker båd og sejler rundt i Det Røde Hav, imens vi kitesurfer ved de bedste spots, vi kommer forbi (fx afsides strande og sandbanker). På båden er alt inkluderet og der er plads til i alt 24 gæster.

Planlagt rute: Ashrafy Island - Gobal Island - Gaysoum Island - Tawila Island - Abu Monkar 

Det er nødvendigt, at deltagerne på denne tur kan kitesurfe selv - dog er det ikke nødvendigt at være ekspert. Begyndere kan komme med i den udstrækning, at de har venner med, som kan lære dem at kitesurfe. Der er rescue cover til alle uanset niveau.

Vi har naturligvis sørget for snorklingudstyr på båden, så man også kan få set det fantastiske liv under vandet - fx hvis vinden måtte udeblive nogle af dagene. Snorklingudstyret er gratis at bruge, men der vil også være mulighed for at købe guidede dyk, hvis nogen har lyst til dette.

Bemærk: Det er vigtigt, at du er bevidst om, at det ikke er sikkert, at båden er den samme på næste tur. Den vil dog være omtrendt samme størrelse og mindst samme standard. Vi annoncerer båden cirka en måned inden afrejse.

apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
Dag 1 Ankomst til Hurghada og båden

Vi ankommer til Hurghada, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til båden. Når I har fundet jer til rette i jeres kahyt, kan I slappe af og eventuelt tage en tur ind til Hurghadas Marina.

Båden sejler først på dag to.

Dag 2 Afsted og kitesurfing

Når de sidste tilladelser er på plads sejler vi afsted mod turens første kitesurf-spot. Hvor det præcist bliver afhænger af vejret på dagen.

Dag 3-6 Kitesurfing på perfekte spots

Hver dag finder vi en perfekt strand eller sandbanke, hvorfra vi kitesurfer så meget vinden tillader. Når alle er færdige hygger vi på båden. I løbet af turen vil der være rig mulighed for at snorkle og hvis nogen vil dykke, så er der også mulighed for dette (hvis du vil dykke, skal vi vide det på forhånd - og det koster ekstra).

Den planlagte rute er: Ashrafy Island - Gobal Island - Gaysoum Island - Tawila Island - Abu Monkar (det kan dog være nødvendigt at ændre ruten alt efter vejret)

Dag 7 Kitesurfing og retur til Hurghada

Efter dagens kitesurfing sejler vi retur til Hurghada, hvor vi lægger til kaj og overnatter. Der vil være mulighed for at se lidt af byen om aftenen.

Dag 8 Hjemrejse

Rejsen er slut. Vi køres til lufthavnen, hvorfra vi flyver hjem til København.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afg.
Ank.
Rejsetid:
Hjemrejse
Afg.
Ank.
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Kitesurfingudstyr (skal selv medbringes)
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
  • Dykning (kan tilkøbes på evt. vindløse dage for 35 euro pr. dyk - det er inkl. alt udstyr)
Generelt om rejsen

Den beskrevne pris går ud fra, at I er to personer, som deler en dobbeltkahyt. Det er dog muligt at rejse alene og få en kahyt for sig selv - koster ekstra. Hvis du går ind på bookingformularen kan du se, hvad rejsen koster ud fra dine ønsker.

Det er ok at tage med og fx blot snorkle ved de forskellige steder. Prisen vil være 750kr mindre. Kontakt os, hvis I ønsker dette.

Transport / flyrejse

Flyrejsen og kitesurfingbagage er inkluderet i prisen for denne rejse. Det vil sige, at du kan medbringe 8kg håndbagage, 23kg indtjekket bagage og en kitebag på maksimalt 30kg.

Flyrejsen er på følgende tidspunkter.

Udrejse: 09. marts 2019
København (13:15) - Hurghada (19:25)
Rejsetid: 5t 10m (direkte)

Hjemrejse: 16. marts 2019
Hurghada (20:25) - København (00:50 - næste dag)
Rejsetid: 5t 20m

Når I ankommer til lufthavnen i Hurghada bliver I mødt og kørt til båden.

Mad og drikke

Der er All Inclusive på båden og det vil sige, at der er inkluderet mad og drikke hele dagen alle dage. Der er ikke alkohol på båden, men det er tilladt at medbringe selv. Det er billigst at købe alkohol i lufthavnen ved ankomst til Hurghada. Det er også muligt at købe øl og vin på båden (ca. 3-4 euro pr. øl - så det er stadig billigst at medbringe selv).

Overnatninger

Som skrevet er det ikke sikkert, hvilken båd vi bruger på denne tur. Det bliver dog helt sikkert en båd af cirka samme størrelse og samme kvalitet eller bedre. Fordi vi er usikre på, hvilken båd det bliver, kan vi ikke med sikkerhed sige noget om indretningen, men det er sikkert, at der vil være 8-10 kahytter med to enkeltsenge og privat bad og toilet. Dertil plejer der at være 2-4 suiter med dobbeltsenge og privat bad/toilet.

Udstyr - medbring selv eller lej

Generelt anbefaler vi, at I selv medbringer udstyr på turen. Har du ikke udstyr eller vil du bare ikke slæbe det med, så kan du leje udstyr på stedet. Priserne er således:

Medbring eget udstyr på flyet
Prisen inkluderer en 30kg kitebag udover din normale bagage på flyet (se under transport)
Pris: inkluderet

Lej kitesurfingudstyr på turen
Prisen inkluderer alt det nødvendige udstyr på turen (2-3 kites i forskellige størrelser, 1 board, trapez)
Pris: 1.250kr ekstra

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra windfinder.com.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.