Eventyr på Nilen og Hurghada, 1 uge
Se billeder

Eventyr på Nilen og Hurghada, 1 uge

En aktiv rundrejse i Egypten

Man kan ikke tage til Egypten uden at blive overvældet af landets imponerende historie og på denne rejse, er det præcis det, som er på programmet. I starter med at ”lande” i Egypten, hvor I får slappet af og oplevet to helt fantastiske dyk i Det Røde Hav (dykkercertifikat er ikke nødvendigt). I bliver kørt med privat transfer til Aswan, hvor et eventyr af de helt store tager sin begyndelse. Fra Aswan sejler I langs Nilen og besøger steder som Kom Ombo, Edfu, Collosi of Memnon og Kongernes Dal. Nilkrydstogtet afsluttes i Luxor med besøg i Karnak-templet inden I bliver kørt tilbage til Hurghada. På turens sidste dag tager I på Quad-bike safari (kan ændres til dykning) og nyder livet i solens eget land.

Højdepunkter på rejsen

  • Fantastiske dyk i Det Røde Hav
  • Spændende historiske seværdigheder
  • Den smukke natur omkring Nilen
  • Quad-bike safari med frokost og kamel-ture
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt

Uspecificeret 5-stjernet hotel

På denne rejse kommer I til at bo på et 5-stjernet hotel i Hurghada. Der vil være All Inclusive på hotellet og det vil ligge ved stranden. Præcis hvilke hoteller, I kommer til at bo på afgøres først få dage inden ankomst.

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Egypten, hvor I bliver mødt i lufthavnen og bliver kørt til jeres 5-stjernede hotel. Resten af dagen har I på egen hånd.

Dag 2 Hurghada - To fantastiske dyk

I dag bliver I hentet på hotellet kl.  8:30 (det præcise tidspunkt får I besked om ved ankomsten) og bliver kørt til marinaen hvorfra båden stævner ud. I løbet af dagen har I to dyk ved nogle af de bedste dykkerspots i området. Båden vender retur til Hurghada omkring kl. 17, hvorefter I bliver kørt tilbage til jeres hotel.

Dag 3 Tur til Aswan og start på Nilkrydstogt

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og køres til Aswan, hvorfra jeres Nilkrydstogt starter. Køreturen tager cirka seks timer. Efter ankomst til Aswan bliver I kørt til Aswandæmningen og ”Den ufærdige obelisk”. Den store dæmning er imponerende og det er virkelig forbløffende at den er skabt uden brug af nutidens teknologi. Obeliskens historie er også ret charmerende. Den skulle have været 42 meter høj, men den blev aldrig lavet færdig på grund af en enkelt revne.

Efter frokost ombord på krydstogtsbåden bliver I kørt til det imponerende Philae-tempel. Det specielle ved monumentet er, at templet faktisk er demonteret og flyttet i forbindelse med bygningen af dæmningen og den ø, som templet oprindeligt stod på er nu helt dækket af vand. Hvis I har lyst til at blive ved templet til om aftenen, kan I se lysshowet.

Dag 4 Kom Ombo og Edfu

Efter morgenmaden står I af skibet og besøger Kom Ombo. Her kan I se det berømte tempel som er dedikeret til Sobek og Haroeris. Dernæst går turen tilbage til båden og kan spise frokost ombord. Senere på eftermiddagen ankommer I til Eduf-templet, som er en af Egyptens bedst bevarede bygninger. Den er lavet for at hylde guden Horus og har stadig mange af de originale farver og udsmykninger.

Dag 5 Luxor

Efter morgenmad tilbringer i morgenen med at besøge den vestlige bred i Luxor. Første stop bliver Colossi of Memnon, som er ærer Farao Amenhotep III og er bygget cirka 1350 f.Kr. Efter statuerne går turen til Kongernes Dal, hvor I skal besøge tre grave. Når I begiver jer derned vil I bliver overrasket over, hvor tydeligt farverne er på væggene og at det nogle steder ligner, at det blev malet i går.

Efter frokost går turen til Hatshepsut-templet, som var en kvindelig Farao. Det er aldeles imponerende, når I går ned ad trappen til templet. Om aftenen kan I vælge at blive ombord på båden eller at udforske byen om aftenen. Vi kan fx anbefale, at I tager hen til Karnak-templet og ser lysshowet.

Dag 6 Luxor og køretur til Hurghada

Efter morgenmad ombord på båden besøger I den østlige bred i Luxor i Luxor, hvor I finder Karnak-templet. Gaden med sfinkser på hver side og den store sal er berømte over hele verden.

Efter Karnak-templet bliver I kørt tilbage til Hurghada, hvor I overnatter på et 5-stjenet hotel. Køreturen tager cirka 4-5 timer.

Dag 7 Afslapning og Quad Bike Safari

I dag er der kun én ting på programmet og det er en Quad-bike safari ud i ørkenen ved Hurghada. I løbet af turen kører I til en lille Oase, hvor I får serveret frokost og evt. kan prøve at ride på en kamel. Turen tager i alt cirka to timer. Resten af dagen kan I bruge til at dase på hotellet.

Bemærk: Hvis I hellere vil dykke denne dag, kan Quad-bike Safari ændres uden at det koster ekstra. I så fald får I 2 dyk inkl. alt udstyr og frokost på båden.

Dag 8 Hjemrejse

Så er ugen slut og det er tid til at drage hjem. I bliver kørt til lufthavnen i Hurghada, hvorfra I flyver hjem.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Drikkevarer på Nilkrydstogtet

 

VALGFRIE TILVALG

  • Flyrejse fra Danmark til Hurghada t/r inkl. bagage
  • Måltid på flyet
  • Visum til Egypten
Generelt om rejsen

Dette er en individel rejse og det betyder, at I selv kan vælge jeres afrejsedatoer.

Det er muligt at få børn med på turen. I skal dog være opmærksomme på, at børn skal være mindst 10 år for at dykke.

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis du selv arrangerer flyrejsen
Du kan finde direkte fly fra Danmark til Hurghada hos en række af charterflyselskaberne. Det kunne fx være Bravo Tours, Atlantis Rejser eller Apollo Rejser.

Vigtigt: Hvis I selv arrangerer flyrejsen, anbefaler vi, at I venter med at købe flyrejsen til vi har bekræftet landarrangementet.

Uanset hvornår I ankommer til Hurghada, så sørger vi for, at I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Det er fx helt i orden at ankomme midt om natten.

Mad og drikke

Der vil være All Inclusive på hotellet i Hurghada. På dykkerturen på dag 2 er frokost på båden også inkluderet. Hvor mange af hotellets restauranter, der er med i All Inclusive tilbuddet varierer. På nogle hoteller er det alle steder, som er inkluderet og på andre er det fx to restauranter, som er inkluderet og på resten skal man betale for maden.

På Nilkrydstogtet er der inkluderet fuld pension, men drikkevarer er ikke inkluderet.

Vigtigt: Selvom I bor på et 5-stjernet resort, så er det vigtigt, at I er bevidste om, at All Inclusive-buffeter er ”OK” mad, men ikke fantastisk. Sådan er det i Egypten og alle andre steder (synes vi).  

Overnatninger

På denne tur bor I på et 5-stjernet resort/hotel ved stranden i dobbeltværelse. Der vil være All Inclusive på hotellet. Præcis hvilket resort/hotel afgøres først nogle dage inden, I ankommer til Egypten.

På Nilkrydstogten bor I på en 5-stjernet båd. Hvor på båden jeres værelse ligger varierer. På bookingformularen er det muligt at tilvælge en garanti for at jeres værelse vil være et af de to øverst dæk på båden.

Hoteller/resorts vi har brugt før
Bemærk: det er ikke sikkert, at I kommer til at bo på et af de nedenstående hoteller/resorts i Hurghada. Dette er blot for at give jer en idé om hvor det kunne være. Det er muligt at bede om et specifikt hotel, men i så fald kan rejsen koste ekstra.

Standard
Desert Rose Hurghada
Jasmin Palace Resort and Spa

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i Hurghada. Data er fra yr.no.

Klima i Hurghada

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.