Kitesurfing i Dahab, 1 uge
Se billeder

Kitesurfing i Dahab, 1 uge

Individuel rejse

Denne rejse er for kitesurfere på alle niveauer - også nybegyndere.

Cirka 80km nordøst for Sharm el-Sheikh ligger byen den tidligere beduinby Dahab. Tidligere var det et sted, hvor backpackere strømmede til, men igennem årene har stadigt flere fået øjnene op for byen og den skønne og afslappede atmosfære der findes der. Byen er verdenskendt for de fremragende forhold for kitesurfing, windsurfing og dykning. Det er især området pålidelige vinde, der gør stedet til et paradis for kitesurfing.

Hotellet Jaz Dahabeya ligger lige i smørhullet midt på Lagoon Beach i Dahab. Stranden byder på lækkert gyldent sand og fra hotellet er der nem adgang til alle de bedste surf-spots i området - hvoraf der er fire. For begyndere og let øvede er det oftest mest populært at surfe inde i "The Lagoon", hvor det lukkede område føles mere sikkert. "Speedy" er på den anden side af lagunen og tilbyder ideelle vilkår for "freeride"-sejlads med fladt vand og lange stræk. "Baby Bay" er et lille område lige ved siden af "Speedy" og giver freestyle-kitesurfere et sted at lave deres tricks. Til sidst er der "Kamikaze", som er på åbent vand, hvor der findes højere bølger for de der vil hoppe.

Højdepunkter på rejsen

  • Fremragende kitesurf spot
  • Hyggelige Dahab
  • Sol og varme
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep

Jaz Dahabeya****

Hotellet har fire stjerner og ligger på stranden lige foran lagunen, hvor meget af kitesurfingen foregår. Hotellet er i 2017 blevet gennemrenoveret og er nu et af de bedste steder at bo i Dahab - ikke mindst på grund af belligenheden. Hotellet byder ofte på livemusik og shows om aftenen og har to restauranter, en open-air bar og en pool-bar. For de som vil motionere er der desuden et fitness rum med sauna og jacuzzi. Jaz Dahabeya har 144 værelser, som er flot indrettet og alle har en balkon eller terrasse med bord og stole. Det er muligt at få værelser med havudsigt eller med udsigt til Sinai-bjergene. Alle værelser har Aircondition, bad/toilet, minibar, tv, hørtørrer og wifi. Hotellet har også en Kids' Club seks dage om ugen for børn fra 4 - 12 år. Check in er kl. 14 og check out er kl. 12.

Dag 1 Ankomst til Dahab

I ankommer til lufthavnen i Sharm el Sheik, hvor I bliver mødt og kørt direkte til hotellet i Dahab. Turen er cirka 80km. Når I ankommer har I tid til at finde jer tilrette og kan evt. gå en tur ned til kitesurfcentret og sige hej.

Bemærk: check in på jeres værelse er kl. 14, så hvis I ankommer før dette tidspunkt kan det være, at I må hygge jer i poolen et stykke tid inden værelset er klar til jer.

Dag 2-7 Kitesurfing og dejlige Dahab

I løbet af ugen windsurfer I så meget I har lyst og så meget som vinden tillader. Hvis I er på kursus vil det være fordelt på dagene og de nærmere aftaler omkring forløbet aftaler I direkte med centret (det er meget let og uformelt).

Dag 8 Hjemrejse

Turen er nu slut og I checker ud fra hotellet senest kl. 12. I bliver kørt til lufthavnen i Sharm el Sheikh, så det passer med jeres flyrejse.

De forskellige pakke-muligheder

Pakker vælger du, når du bestiller rejsen

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Sharm el Sheikh (kan tilvælges)
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
  • Forsikring af udstyr (kan tilvælges lokalt for 50 euro pr. uge)
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Rejsen er for alle uanset kitesurfingniveau. Det er også muligt at tage med uden at kitesurfe. Dette vælges på bookingformularen.

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis du selv arrangerer flyrejsen
Du kan finde direkte fly fra Danmark til Sharm El Sheikh hos en række af charterflyselskaberne. Det kunne fx være Bravo Tours, Atlantis Rejser eller Apollo Rejser.

Vigtigt: Hvis I selv arrangerer flyrejsen, anbefaler vi, at I venter med at købe flyrejsen til vi har bekræftet landarrangementet.

Uanset hvornår I ankommer til Sharm El Sheikh, så sørger vi for, at I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Det er fx helt i orden at ankomme midt om natten.

Mad og drikke

På denne rejse er der morgenmad og aftensmad inkluderet alle dage. Hotellet har to restauranter og ligger i gåafstand til alle de andre spisemuligheder i Dahab.

Overnatninger

I bor på det 4-stjernede hotel Jaz Dahabeya. Hotellet ligger ved stranden og få meter fra kitesurfcentret. Vi har inkluderet superior værelse med garden view i prisen.

Andre aktiviteter

Der tilbydes et væld af aktiviteter til turisterne i Dahab, så som vandski/wakeboard, ture med glasbundede både, Stand Up Paddle Boards, rideture og ture på "quad-bikes". Derudover er der et væld af trekkingture, dykkerture og andre godter i området.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i Dahab. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.