Dykkerferie i Egypten - 3 nætter Liveaboard og 4 nætter hotel
Se billeder

Dykkerferie i Egypten - 3 nætter Liveaboard og 4 nætter hotel

Fantastiske dyk og dejlig strandferie

Dykning i Egypten er en oplevelse for livet og det er uanset, om man er garvet dykker eller helt nybegynder.

På denne rejse har vi kombineret hotelafslapning med en dykkerliveaboard og på den måde kombinerer vi to af de mest fantastiske ting, man kan lave i Egypten. I starter med at tilbringe den første nat på hotel i Hurghada. Dagen efter bliver I kør til marinaen og tjekker ind på båden, hvor I bor de næste tre nætter. I løbet af de fire dage på båden har I otte dyk. Når liveaboarden er afsluttet vender I tilbage til hotellet i Hurghada og har yderligere tre nætter.

Denne liveaboard tager jer fra Hurghada og nordpå. I kommer til at dykke ved berømte steder, så som Sea Star, Shaab Ali, Shaab Mahmoud, Giftun Island og Shaab el Mina. Det er muligt at komme til Thistlegorm-vraget og Ras Mohamed, men dette kræver, at der er nok deltagere på båden. Det er muligt at tage dykkercertifikat på båden. Dette koster ekstra og vælges på side 2 på bookingformularen.

På hotellet i Hurghada har i All Inclusive og på båden har I ”Soft All Inclusive”, hvilket bare betyder, at alkohol ikke er inkluderet.

Højdepunkter på rejsen

  • Fantastiske dyk med masser at se
  • Liveaboard i Rødehavet
  • Dejlig afslapning på hotellet i Hurghada med mulighed for flere dyk
  • Mulighed for at tage dykkercertifikat på båden
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
Dag 1 Ankomst

I ankommer til Hurghadas lufthavn, hvor I bliver mødt og kørt til jeres hotel. Afhængigt af, hvornår I ankommer er der tid til at udforske hotellet.

Overnatning 5-stjernet hotel
Dag 2 Check-in på båden og start på liveaboard

I dag bliver I kørt til Marinaen og bliver indkvarteret på båden. I løbet af dagen har I to dyk.

Denne liveaboard tager jer fra Hurghada og nordpå. I kommer til at dykke ved berømte steder, så som Sea Star, Shaab Ali, Shaab Mahmoud og Abu Nuhas.

Overnatning Liveaboard
Dag 3 Liveaboard

I tilbringer dagen på båden og har to dyk. Der er mulighed for natdyk nogle af dagene (koster ekstra og arrangeres lokalt)

Overnatning Liveaboard
Dag 4 Liveaboard

I tilbringer dagen på båden og har to dyk. Der er mulighed for natdyk nogle af dagene (koster ekstra og arrangeres lokalt)

Overnatning Liveaboard
Dag 5 Liveaboard og tilbage til hotellet

I dag har I to dyk inden båden vender tilbage til Hurghada. Når I lander ved marinaen tjekker I ud fra båden og bliver kørt til jeres hotel i Hurghada. Herfra starter den rigtigt afslappende del af ferien, men husk at der er mulighed for flere dyk, hvis I har lyst til dette. Dette behøver I ikke arrangere hjemmefra.

Overnatning 5-stjernet hotel
Dag 6 Afslapning på hotellet

I nyder dagen på hotellet.

Overnatning 5-stjernet hotel
Dag 7 Afslapning på hotellet

I nyder dagen på hotellet.

Overnatning 5-stjernet hotel
Dag 8 Hjemrejse

Så er ugen slut og det er tid til at drage hjem. I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem.

Transport
Du har valgt:
Afrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Hjemrejse
Afgang
Ankomst
Rejsetid:
Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Visum til Egypten (vælges på side 2 i bookingformularen)
  • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

På denne rejse bor I fire nætter på hotel og tre nætter på liveaboard. Det er muligt at tage med uden at dykke, men der er ikke rabat for dette.

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis du selv arrangerer flyrejsen
Du kan finde direkte fly fra Danmark til Hurghada hos en række af charterflyselskaberne. Det kunne fx være Bravo Tours, Atlantis Rejser eller Apollo Rejser.

Vigtigt: Hvis I selv arrangerer flyrejsen, anbefaler vi, at I venter med at købe flyrejsen til vi har bekræftet landarrangementet.

Uanset hvornår I ankommer til Hurghada, så sørger vi for, at I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Det er fx helt i orden at ankomme midt om natten.

Mad og drikke

Der vil være All Inclusive på hotellet og på dage med dykning får I serveret frokost på båden. Hvor mange af hotellets restauranter, der er med i All Inclusive tilbuddet varierer. På nogle hoteller er det alle steder, som er inkluderet og på andre er det fx to restauranter, som er inkluderet og på resten skal man betale for maden.

Vigtigt: Selvom I bor på et 5-stjernet resort, så er det vigtigt, at I er bevidste om, at All Inclusive-buffeter er ”OK” mad, men ikke fantastisk. Sådan er det i Egypten og alle andre steder (synes vi).  

På liveaboarden er der "Soft All Inclusive" inkluderet. Dette betyder at alle måltider og soft drinks er inkluderet. Hvis I vil have alkohol på måden, skal I selv medbringe dette.

Maden på liveaboard er bedre end på hotellerne (synes vi).

Overnatninger

På denne tur bor I på et 5-stjernet resort/hotel ved stranden i dobbeltværelse. Det er oftest Jasmine Palace Resort & SPA, men hvis dette hotel ikke er ledigt bruger vi andre hoteller af samme eller bedre kvalitet.

 

 

Liveaboard båden er en standard båd, der har et sted mellem 6-8 kahytter.

Dykkercertifikat

Det er muligt at tage dykkercertifikat på denne rejse. Du tilvælger dykkercertifikat, når du booker rejsen. Bemærk, at du stadig får 8 dyk i løbet af turen, men nogle af dem vil være dine kursusdyk.

Kurset er inddelt i tre faser

Teori – Du lærer de basale principper omkring dykning
Confined Water dyk – Du laver dine første dyk i sikre omgivelser. Du får træning i basale teknikker.
Open Water dyk – Du får dine første fire dyk i havet. Her bruger du de teknikker, du har lært i de foregående confined water dyk.

Når du er færdig får du et officielt PADI Open Water certifikat, som du kan bruge til at få fantastiske dykkeroplevelser resten af dit liv overalt i verden.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i Hurghada. Data er fra yr.no.

Klima i Hurghada

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.